![]() |
|
iConcert****Zdravím všechny! mám malý dotaz.Od včerejška běží na Skylink s balíčkem KOMBI i tento kanál (iConcert) .Byla nějaká změna? V balíčku KOMBI by přece běžet neměl... Díky za reakce._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
RE: iConcert****Mám Kombi a iConcert nejde. Karta ICE v režimu CW.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: iConcert****taky my to neslo v rezimu cw.tak jsem to dal v rezimu irdeto a hned to naskocilo.chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 626 |
![]() |
|
joscerUrčitě to J.G.slíbil v nějakém rozhovoru,ale joscere nehledej to,přece nebudeš ,jak náš pan prezident, hledat článek o panu Peroutkovi.......![]() |
Neroslav
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
RE: iConcert****jak dal do režimu irdeto,tomu nerozumím |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: iConcert****Je to urcite cam modul Mascom CRW/IRDETO ve kterem se da zmenit kodovaci systém nebo je to prijimac s unicteckou ve kterem se musí potvrdit v jakem systemu je karta![]() |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
RE: iConcert****Ano, mám prijimac s unicteckou ve kterem se musí potvrdit v jakem systemu je karta.Dal jsem irdeto a jde to.chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 626 |
![]() |
|
NeroslavNevím, proč bych já měl něco hledat. Pokud to chceš k něčemu přirovnávat, tak jsi to ty, co něco tvrdíš, že existuje, a stejně jako pan prezident bys měl ty někoho pověřit, aby našel to, kde je uvedeno to, co jsi psal, že je pravda, tedy, že Glisník něco slíbil.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
JoscerAsi si mě nepochopil,to měl byt vtip. |
Neroslav
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
joscerPoškození jedné z vysílacích komponent dočasně znemožnilo šířit program iConcerts ve vysokém rozlišení (HDTV). Aby diváci během instalace nových komponent neviděli jen černou obrazovku, přišla společnost M7 Group s náhradním řešením - dočasně šíří program iConcerts v SD rozlišení ve formátu MPEG-4/SD v rozlišení 704x576 bodů.Termín obnovení HD distribuce iConcerts zatím není známý. Provozovatel platformy Skylink prosí diváky a abonenty programu o pochopení. https://www.parabola.cz/zpravicky/20253/m7-group-resi-poruchu-iconcerts-jde-docasne-v-sd/ |
Hix
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
Hix...No a co jako s tím? Tahle zprávička se mi samozřejmě při vyhledávání slova "iconcerts" našla také. Ale článek, na který jsem já dal odkaz na první stránce tohoto vlákna říká něco jiného (píše se tam o ukončení HD distribuce) a časově je po této zprávičce, kterou jsi uvedl ty. Tak nevím, kde hledáš senzaci.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: iConcert****Jen pro info, iConcerts uz bezi zase jen tem co si ho take radne zaplatili![]() ![]() |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
RE: iConcert****No, to asi moc pochválený nebudeš.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: iConcert****V HD to není, tak me to nemrzi.![]() |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
@HYPERmoje řeč!![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
RE: iConcert****Mnohem horší zpráva je pro mě ztráta Scuzz. Koudelko, iConcert v SD si nech. Hlavně, že je v HDplus , když není HD......tomu říkám logika.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
![]() |