![]() |
|
Slabý signál na Vu+duoZdravím všechny.Potřebuju poradit.Mám Vu+duo a na obou tunerech mám cca o 30%slabší signál,oproti jiným přijímačům,Zero,Xtrend.Na nich mám 95%signálu,na Vu+lehce přez 60%.Na některých HD programech není signál žádný.Kondenzátory jsou OK.Poradí mi někdo?Zkoušeno na jedny anténě.Děkuju |
Tonda2
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 322 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
doky - zpětná vazbaDošlo na výměnu kondenzátorů, pak vše OK. |
namtas
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
RE: Slabý signál na Vu+duoNo jo, kondik na prvy pohlad nemusi vykazovat destrukciu a je chybny. Jeho parametre su mimo interval technickej specifikacie aj bez ocividnych znamok a robi problemy, premerat, pripadne lepsie pri vymene vymenit pre istotu vsetky. Maloktory prijimac je osadeny japonskymi kondikmi, vacsinou su to zmetky![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
ty z Lanškrounataky nebyly špatný![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Slabý signál na Vu+duoNa 40 rocnom radiu nemenil nikto ziadny kondik a hraje doteraz, len to nerobil este nejaky high endovy vyrobca, co odracionalizoval vyrobu do ciny ..... volakedy sa firma hrdila vydrzou dvojich produktov, dnes mnozstvom parametrov a vyrobok skape po zaruke .... odpadkove kravatacke hospodarstvo..![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liquereono to vyjde nastejno,koupíš nový přístroj,nebo budeš platit na nezaměstnané![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
pierrezdaleka nie, keby si videl tie hory elektroodpadu, ktore miesto ekologickej likvidacie za ktoru sa myslim zaviedol nejaky poplatok k cene, sa vyvazaju do azie a afriky, kde sa to vozi miesto likvidacie a sami si nicime zem by si to videl inac. V mene obchodu k zniceniu zeme, vpred k svetlym zajtrajskom a k pobytu v prirode v skafandri.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liquereto s tebou souhlasím s tím odpadem![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrJen at si to zkusí opravit,stačí poškodit prokovy a má o elektroodpad vystaráno |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 359 |
![]() |
|
Prosatjasně,tady je každý na počkání výměnkář kondů,v dnešní době to není jako u tranziwatu 2x20![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
KondikyVýměna 8ks kondíků cca 20kč a 3 čokolády pro děti kolegy. Homecast opět naběhl do plné síly (signál). Pokud má někdo zájem, mohu poslat přes PM link vadných kondíků v přístroji a venku. |
aptget
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
@aptgetSamozřejmě,to nemá už žádnou hodnotu.Vu duo,zničená deska,elektroodpad!!! |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 359 |
![]() |
|
Slabý signál na Vu+duoChlapi,děkuju za rady.Ted jsem neměl čas na pc. ani na sat.Vyzkouším a ať tak,nebo tak podělím se s výsledkem. |
Tonda2
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 322 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |