![]() |
|
Příjem satelitních rádií - jaký přijímač koupit?Zdravím, chci poslouchat rozhlasové hudební stanice, ze satelitu. Moc se v této oblasti neorientuji. Poraďte mi, prosím, s výběrem vhodného přijímače, paraboly atd. Primárně chci poslouchat rádia, ale když už budu pořizovat přijímač, tak aby uměl zpracovat i televizní signál. Stačily by české a slovenské neplacené programy. Jen samou chválu jsem četl o legendárním TechniSat TechniStar SIR, ale ten už prý není běžně k sehnání, takže něco v této třídě, stejně vybavené. Děkuji, budu rád za konstruktivní diskuzi![]() |
Petrsat
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 5 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
Pozri totohttps://www.parabola.cz/abc/jaky-vybrat-satelitni-prijimac/ |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Příjem satelitních rádií - jaký přijímač k...Pisal, ze kupuje vo stvrtok, tak uz mozno doma testuje![]() |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
Pouze na 28eSólo přijímač na SAT rádia jsem měl už od roku asi 2003, ale pouze na pozici 28e. UK nabídka mi plně dostačovala. Hlavně aby to nepřepnuly na UK beam ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 216 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |