Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

karta next

poradí niekto? ked mam balík multi na prvej karte, chcel by som kartu next, len neviem či sa tam este potom platí aj servisný poplatok na tú next kartu

satman5455
Registrace: 5/2013
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

RE: karta next

SD je stejná mazanice u freesatu jako u Skylinku, v pozemáku a jinde. To je zbytečný řešit a jediný kritérium je akorát cena ve vztahu k počtu programů.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

PoldaS

A čo máš vo Flexi7, ak to nie je tajné ?

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Není, proč by mělo? Teď aktuálně Spektrum, NG a Viasat HD, Unitel HD, 2x Eurosport HD a Kino CS. Čas od času to ale měním, nedávno jsem měl History HD a jelikož tam nic není, tak jsem dal na čas Unitel HD.

PoldaS

@ PoldaS

Spektrum v HD je fajn, Viasat HD Freesat tiež nemá a mám pani, ktorá má okrem Unitelu aj Bravu. Mne by bolo ľúto dať 10 EUR na Flexi7, asi by som si dal FreeSAT plus a HD namiesto toho + 2 EUR na serpo Skylink (príp. 4,90 na balík s Kinom CS). Vyšlo by ma to o 1 EUR viac (bez kina), ale ako som spomínal mne to zase stojí za Discovery World a Science. Ale sú to Tvoje preferencie, u Flexi7 sa platí nielen za programy, ale aj za ich flexibilitu výberu ...

Dzordzo

Flexi 7 má ještě tu výhodu, že si zaplatím kdy chcu. Teď o prázdninách to nejspíš hodím k ledu a oživím až v září, beztak se na TV moc nečumím a rodina taky bude chodit spíš k vodě, než na gauč k TV :-)

PoldaS

PoldaS

Neviem ako je to s plus u Freesat, ak už máš Medium, ale HD sa tam platí na dni - t.j. ak to chceš na víkend, zúčtujú Ti z mesiaca 2 dni, teda 2/30=1/15 mesačného poplatku. Ak máš teda futbal na Eurosport, objednáš HD presne na dobu jeho trvania ...

Dzordzo

To HD jsem u freesatu měl asi čtvrt roku taky, bylo to za +150 kaček, ale pak jsem to zrušil. HD nabídka u Skylinku je přece jenom větší, protože k tomu Flexi 7 je potřeba taky přičíst i HD z nabídky Digital a to už jsme někde jinde.

PoldaS

PoldaS

Veď preto som Ti spomínal ten CS balík za 4,90, resp. serpo, aby si o Digital neprišiel. No nič, Ty sa v sebe najlepšie vyznáš, čo Ti vyhovuje. Aspoň vieš, že HD vo FSate môžeš dať aj na dni a k obom kartám. Do Flexi môžeš potom zadať to, čo FreeSAT nemá. Ale až po lete a vode :-)

Dzordzo

něco takového

vychází levněji
https://www.parabola.cz/forum/reply-736604/
R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku