![]() |
|
karta nextporadí niekto? ked mam balík multi na prvej karte, chcel by som kartu next, len neviem či sa tam este potom platí aj servisný poplatok na tú next kartu |
satman5455
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 525 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: karta nextSD je stejná mazanice u freesatu jako u Skylinku, v pozemáku a jinde. To je zbytečný řešit a jediný kritérium je akorát cena ve vztahu k počtu programů.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
PoldaSA čo máš vo Flexi7, ak to nie je tajné ? |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: karta nextNení, proč by mělo? Teď aktuálně Spektrum, NG a Viasat HD, Unitel HD, 2x Eurosport HD a Kino CS. Čas od času to ale měním, nedávno jsem měl History HD a jelikož tam nic není, tak jsem dal na čas Unitel HD.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@ PoldaSSpektrum v HD je fajn, Viasat HD Freesat tiež nemá a mám pani, ktorá má okrem Unitelu aj Bravu. Mne by bolo ľúto dať 10 EUR na Flexi7, asi by som si dal FreeSAT plus a HD namiesto toho + 2 EUR na serpo Skylink (príp. 4,90 na balík s Kinom CS). Vyšlo by ma to o 1 EUR viac (bez kina), ale ako som spomínal mne to zase stojí za Discovery World a Science. Ale sú to Tvoje preferencie, u Flexi7 sa platí nielen za programy, ale aj za ich flexibilitu výberu ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: karta nextFlexi 7 má ještě tu výhodu, že si zaplatím kdy chcu. Teď o prázdninách to nejspíš hodím k ledu a oživím až v září, beztak se na TV moc nečumím a rodina taky bude chodit spíš k vodě, než na gauč k TV :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
PoldaSNeviem ako je to s plus u Freesat, ak už máš Medium, ale HD sa tam platí na dni - t.j. ak to chceš na víkend, zúčtujú Ti z mesiaca 2 dni, teda 2/30=1/15 mesačného poplatku. Ak máš teda futbal na Eurosport, objednáš HD presne na dobu jeho trvania ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: karta nextTo HD jsem u freesatu měl asi čtvrt roku taky, bylo to za +150 kaček, ale pak jsem to zrušil. HD nabídka u Skylinku je přece jenom větší, protože k tomu Flexi 7 je potřeba taky přičíst i HD z nabídky Digital a to už jsme někde jinde.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
PoldaSVeď preto som Ti spomínal ten CS balík za 4,90, resp. serpo, aby si o Digital neprišiel. No nič, Ty sa v sebe najlepšie vyznáš, čo Ti vyhovuje. Aspoň vieš, že HD vo FSate môžeš dať aj na dni a k obom kartám. Do Flexi môžeš potom zadať to, čo FreeSAT nemá. Ale až po lete a vode :-) |
Dzordzo
![]() |
|
něco takovéhovychází levnějihttps://www.parabola.cz/forum/reply-736604/ ![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |