![]() |
|
Satelit UPC před 10ti letyAsi před deseti lety jsem si pořídil satelitní příjem od UPC. Měl jsem ho v provozu rok nebo dva, pak jsem přijímač vrátil, na střeše jsem nechal parabolu ladem. Od té doby jsem se díval jen na pozemku. S koupí nové TV (LG49UB820V) se zabudovaným satelitním tunerem, tedy se vstupem pro LNB jsem začal koketovat s myšlenkou stávající parabolu připojit, tak jsem to udělal a začal se zajímat o Skylink. Naladil jsem hafo programů, ale žádný český. Předpokládám, že je třeba otočit anténu, ale nevím kam, protože nevím kam je natočena teď. Zatím jsem neinvestoval do modulu a karty. Dík za radu, Jirka |
karnaugh
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 5 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
PoldaSTo máš jako s tím autem. Řekni deseti lidem, že jim nesvítí pravé přední světlo. Skoro bych si dovolil se vsadit, že se najde polovina z nich, kteří budou měnit žárovku vpravo při pohledu na auto zepředu.Nebo můžeš třeba natáčet reflektor na nějakém hřišti a ten, kdo ho bude směrovat bude stát tak, že mu bude svítit přes rameno, protože jinak se k němu nedostane. Když na něj z plochy hřiště zavoláš, že ještě trochu doleva, kam myslíš, že tím reflektorem pootočí? Ale pochybuji, že to uznáš, podle toho, jak si tady zarputile hájíš to své. Nemyslím, že je třeba do dále rozebírat. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Satelit UPC před 10ti letyA proto při otáčení paraboly je nevýstižnější to, co napsal bmilan. Točím na východ nebo na západ.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
Satelit UPC před 10ti letyJak to tak čtu, tak asi nebudu dělat nic. HD bude časem i na pozemce a to co chytám je hodně zajímavé (HD), jen to není české. Díky všem. |
karnaugh
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: Satelit UPC před 10ti letyjoscer@ Buď rád, že nikdy nedělals autoškolu, tam by tě s takovým názorem vyrazili na první dobrou. A ještě bys jako bonus mohl dodat, že se u nás nejezdí vpravo, ale vlevo, protože stojíš před autem a díváš se na ostatní auta, která z toho pohledu vlevo vlastně jezdí :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
mam pre neho jednoduchšiekukni sa kde bude slnko o5 minut 12 hod a tam natoč parabolu, ako furt riešiť kde stať, takto sa ťažko dohodneme tuná, potom to chce iba troška doladiť. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
PoldaSCo má společného moje dělání autoškoly s tím, že pro nemalé množství lidí je pravé světlo to, které mají po pravé ruce při pohledu proti autu?O tom, že mám řidičák a jezdím 30 tisíc km ročně tě ani přesvědčovat nebudu. Ty si stejně budeš mlít tu svoji písničku. A dost už mimo téma. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Satelit UPC před 10ti letyTak to je fakt tragédie, protože když si pleteš levou a pravou stranu, tak na silnici seš naprostá pohroma. A jinak vzhledem k tomu, jak tady furt plkáš o ničem (stačí se podívat na počet příspěvků), se dá o tom počtu kilometrů úspěšně pochybovat.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
PoldaSTak jestli jsi takto úspěšný ve svém životě jako pochybuješ o mém ježdění a kilometrech, tak to je teda fakt tragédie, ale na tvé straně.A jen tak mimochodem, nikde jsem nepsal, že pravé světlo je podle mě to na straně řidiče, psal jsem obecně, že to tak někteří berou. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |