Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

RTVS karta

Dobrý večer!Dnes mi prišla už druhá Rtvs karta a neviem čo s ňou.Keď som objednával prvú mali asi niečo so stránkou,lebo bol dostupný formulár a potom sa len tak stratil a nabehol asi za 30 min.No skrátka som ho vyplnil dvakrát.Tá prvá karta sa aktivovala asi za 10 minút.A dnes tá druhá nechce nabehnúť.RTVS píše,že ne jedno inkaso posielajú jednu kartu.A je teraz neviem,či tú druhú mám vrátiť alebo si ju mám nechať ako suvenír.

tomanet
Registrace: 4/2015
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

HornetF18

Dik za všetky odpovede.Hornet18 dal som kartu do irdeto modulu,nastavil som STV1 HD a ani po 4-5 hodinach program nenabehol.Skusil som aj STV1 SD a to iste.Stále nič.Ani v module ani v čitačke. Mám pochybnosti či nieje karta vadná.Ale prečo mi ju potom prístroj načita ako že je vložena,čislo karty ,modul irdeto a ine dalšie údaje.ako som to tu už popísal.Komu a kam ju reklamovať? nejaku konkretnu adresu .Neviem.

sano1
Registrace: 4/2009

sano 1

No, niekde je chyba...ale predtym ako ju budes reklamovat, vyskusaj ju v inom prijimaci, susedia, znami, alebo v predajni.
Reklamovat snad len u RTVS.

HornetF18
Registrace: 10/2011

RTVS karta

Tak pristupova karta RTVS bola špatna.Vyskusana v dvoch primačoch a bezo zmeny.Po reklamacii mi STV zaslala druhu, a ta po 5-6 minutach nabehla.Slape ako ma..

sano1
Registrace: 4/2009

RE: RTVS karta

Mohol si sa ty trapit - ked bola zla....ale hlavne ze nova uz ide R^ ;)

HornetF18
Registrace: 10/2011

RTVS KARTA

Aj já som sa dočkal od polovice aprila v pondelok.Karta nabehla po 12 min v certifikovanom Homecaste na STV1 HD úplně bez problémů! ;)

Kolek
Registrace: 2/2015
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra