Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Finlux vs Sony Bravia

Vybírám už delší dobu náhradu za plazmu Panasonic (cca280W/h)
1.Finlux TV 42FLHZR242BHC
2.Sony Bravia KDL - 42 w706b
Rozhoduji se mezi výše uvedenými, bohužel jsem je ještě neviděl
"live"...
Prosím majitele výše uvedených TV ,nebo jejich prodejců o minirecenze z vlastních zkušeností..,
popř.jiný typ..a)sledování sportovních přenosů
Omlouvám se za opakované vlákno ..dík ;) ;) ;)

710nav
Registrace: 10/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49
Odpověď v diskusním vlákně

to Saxon

Ten Finlux jsem neviděl,to jo..Jestli víš o nějaké plazmě,co
je ještě k mání nejlépe 42" dej typ..dík Zn ;)

710nav
Registrace: 10/2006

RE: Finlux vs Sony Bravia

Pomocí Google jich najdeš pořád dost. Nové, starší atd.
Nedávno jsem takhle sehnal GT řadu v 50 placích. Už visí na zdi a dělá radost. Ale za 400W... ;)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Stara Volga mala 3 rychlosti a zrala jak blazon, ale niektorí zberatelia ju maju dodnes... :)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Saxon

Moje Sony bere 40 W. Vsadím se s každým, že po sledování jakéhokoliv pořadu budeme mít v hlavě stejné množství informací za 40 W i za 400 W. Myslím, že rozdíl v zážitku z kvality barevného podání a ostrosti nestojí za těch 360 W navíc.

Standa3
Registrace: 1/2006

To Baron
A zkusils někdy to Loeve ladit, editovat a používat? Jestli někomu přijde Sony ladění a editace jako problém tak Loeve je doslova PEKLO.

To Standa3
Těch 400W je ale pouze max. odběr. V reálu při sledování TV je to v průměru i méně než polovina a rozhodně to zato stojí.

petr71
Registrace: 6/2006

pierrepetr

Píšeš, že sony má přesný ku_vítka po záruce. Tak to mám asi nějakou s po_urveným ku_vítkem, když šlape "už" 5,5 roku. :lookaround: :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Jestli chces "Finlux" videt live, mrkni se napr. v hyper/super/okay na Orava, JVC, Hitachi a kupu dalsich. Je to stejny, panely i main. Panely cina, vetsinou AUO nebo CHIMEI a elektronika je turecky Vestel. Obraz je OK. Jestli chces Sony, sahni do drazsi rady. Je lepsi (kvalitou i obrazem) ale i vyrazne drazsi. Je otazkou, jesti se vyplati.

J a
Registrace: 7/2005

Voalkedy bol LUX kvalita dnes cina, vysledok prace kravatakov... Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Zdar synci,Vy este na TV dokazete neco rozlisit?To jste panibozi,vyprdnete se na to a kupujte to,co hraje za 5,5 Kc bez DPH.K cemu je HD fotbal,kdyz obsah stoji za kulovy Jasáněk?Staci mi bohate sumici CRT (kosticky jsou na ho*vno -jako masinkver),kdyz to ma hlavu a patu.

hdpe
Registrace: 11/2007

Standa3

Tych 400W je vykonv spicke, co znamena, ze obrazovka je uplne biela- tuto hodnotu dosahujes pro sledovani hokeja ci zimnych lyziarskych sportov pri sledovani za bieleho dna. mam zmerane, ze pocas roka je stredna hodnota spotreby okolo 200W na Panasonot P50VT30. Ja viem, stale dost ... ale oplati sa.

JanoHels

mam SONY, môžem odporučiť.... R^ :)

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Galerie: mat

ma DVB-T,C,S-S2...WIFI...SLot Cam,sieťový adaptér...atd,spusta konektorov, da sa najsť na net... R^

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Galerie: mat

Pierepetr a ostatní plazmáci by měli rychle zajít na oční, jinak si ty vaše bludy nedokážu vysvětlit ;)

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

Dneska jsem byl dělat jedno dvb-t - naproti klientovi byla jakási nemocnice-značky "vyhrazeno pro PN", tak jsem se ptal co to znamená.......no je to "psychiatrická nemocnice" čili blázinec, krásně umístěo v ulici "Lázeňská" :))) .
Tolik pro všechny zastánce led-omalovánek - tam už jim je to fakt jedno na co se koukají, já chci ale pořádnej obraz...710nav jsem nabídku poslal přes PM

decmen
Registrace: 2/2008

taky jsem měl obrovský dilema co zvolit jako náhradu za plazmu panasonic a opravdu jsem měl obavu díky zdejším reakcím typu že lcd jsou mazanice,ale nakonec jsem dal opravdu vyloženě na recenze a udělal jsem dobře jsem spokojený s lcd Panasonic TX-48AS640E někdo ji zde též doporučuje ...celý vlákno jsem tu moc podrobně nestudoval,ale pokud ti to pomůže tak ten panák je dobrá volba..na hd kanálech obraz super )opravdu jsem se bál) na sd to je horší,ale ty skoro nesleduju..jediný co je minus je zvuk,ale dá se zvyknout nebo to prohnat domácím kinem.Dnes vidím,že bych po plazmě ani netoužil...ještě dávám link na předešlou debatu:https://www.parabola.cz/forum/topic-84985/2/

Multifokus + motor

czRossi
Registrace: 7/2006

czRossi

vždyť to píšu výše,na omalovánky se dá zvyknout a nakonec je každý zvyknutý doporučuje dalším,v pořádku R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Onehdá jsem se byl mrknout v OK,poslouchat ty blafy jak prodejců tak nakupujících je o nervy,všichni mluví jen o ceně a velikosti,zbytek je nezajímá,ten klučina mi pak řek,že takový mají příkaz a celkem znal,osvětlení taky bomba,hlavní je ,že nakupující nevědí co konkretního chtějí-absolutně bez informací,klučina mi sdělil -tak jim vecpu GOGENA,na něm je nevyšší vyvar-HOTOVO! :O

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

spyko

to ti věřím,mám známého prodavače z okay,co mě říkal,to se ani napsat nedá,jen namátkou,když něco prodá v akci,tak si to musí doplatit,akce je jen tahák,pak ti musí nacpat něco jiného,co v akci není a musí vždy prodat dva výrobky najednou,třeba k tv přepěťovku,nebo čistící kapalinu,ale vždy dvě,jinak prémie dolů,říkal mě narovinu,"pokud k nám půjdeš něco kupovat v akci,nikdy nechoď za mnou" R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

u te LCD co jsem koupil jsem si na nic kolem obrazu zvykat nemusel a to opravdu.Plazmu i lcd jsem měl vedle sebe.....prosím těma vašema bludama o nekvalitě obrazu na lcd jen matete ostatní...nevím jak je to u jiných lcd nebo jestli to berete 15 let dozadu to taky nevím ani se tím nezabývám, ale tu co jsem koupil Panasonic TX-48AS640E je obrazově na stejné úrovni jako moje předešlá plazma a ta spotřeba je příjemný bonus a o tom jak topila ani netřeba mluvit možná na zimu bych ještě nějakou bral....co jsem psal že je na zvyku je pouze zvuk a toho se zase někdo,že pierrepetr honem chytl a celé to otočil....měl by ses dát do politiky ;)

Multifokus + motor

czRossi
Registrace: 7/2006

LCD (LED) jsou opravdu omalovánky.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

pierrepetr

Tak ten Tvoj kamarát predavač Ti povedal poriadnu blbosť, že musí rozdiel doplatiť. Veď ešte bere provízie za každý predaný kus.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

petersk

ale nepovedal,provízie bere jen za neakční,proto to každému cpe R^ :laughing: R^

pierrepetr

czRossi

když jsi spokojen,koukej a doporučuj,já jsem taky spokojen a doporučuji ,ovšem 15ctiletá LCD,to je rarita,tu bych chtěl vidět v provozu R^ :laughing: R^

pierrepetr

@710nav

Vybírat televizi dle řazení satelitních programů no nevím... Samo, že to jde na Sonce v pohodě!

rejča
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra