![]() |
|
Nová akce freeSATUKdyž stávající zákazník freeSATU doporučí nového zákazníka, tak dostane kredit 400,-Kč a nový zákazník dostane kredit 300,-Kč. |
dasenka
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 479 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
poldaNikam sem se nezamotal. Tys tady vybral pár programů, které maji oba operátoři ve stejné kvalitě......a napsal si jestli v tom vidím nějaký rozdíl.... .![]() Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Nová akce freeSATUA co jako? To tady mám psát programy, který zase nenaladíš u toho svýho Skylinku? Seš jak malej Jarda, kterýmu někdo rozšlápnul bábovičku na pískovišti a on je vzteky bez sebe. A jestli ti to nedošlo, tak já neodsuzuju ani jednu z těch platforem. Na rozdíl od jiných, kteří jsou buď vyhranění proti tomu nebo zase onomu. Bohužel spousta programů v HD není a hned tak nebude, třeba ten CS Film, takže kdo ho sleduje, tomu je nějaký HD platný jak mrtvýmu zimník, protože to stejně jinak než v SD nesežene.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Nová akce freeSATUPodľa týchto reakcií, čo tu čítam tak Skylink je najlepší operátor a robíte si zo seba /nevhodné slovo/. Ak ešte niekto niečo zle na Skylink povie, tak je /nevhodné slovo/T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 596 |
![]() |
|
RE: Nová akce freeSATUKulovy Jasáněk ,kulovy .Mnoho z nas ma temer vsechny platformy ceske naprosto legalne a ostatni...Presto,ze nejsem na Omikronu Theta prilis stastny a uz nic moc nevidim:-),subjektivne bych mel byt schopen jeste vse vyhodnotit.Zaver: dle vkusu kazdeho soudruha/soudruzky,mi pasuji SD mazanice CS Film,Kino CS...proste to mam rad.Stejne mi pasuje Lobdarugas SPORT 1 HD Magyar,bez splantaneho ceskeho komentare a jsem spokojen i s PL DIGISPORT HD ,EUROSPORT HD a EUROSPORT 2 HD.Tedy 3 SAT provideri,ze kterych si kazdy jiste vybere.Abych tvrdil ,kdo je nejlepsi a hvezdnezdnepruhovany,toho jsem dalek.Nejlepsi je preci poplantane O2,tedy trosku dale od ustredny... |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
Wladyskomentuj si svoje vyplody a o mé konzumentství se nezajímej,taky nekomentuji tvůj analní alpinismus-děkuji!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
spykoKdyž reagujes v diskusi musíš čekat adekvátní reakci. Ta přišla a pokud nemáš koule na to ji přijmout, tak do diskusí neprispivej. Taky děkuji.![]() Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
![]() |