![]() |
|
Topfield 7710 HD PVR nejde jeden tunerU Topfieldu 7710 HD PVR mi přestal jít jeden tuner.Dnes jsem přišel při snaze nahrát pořad,že nejde,nebo jen některé frekvence,na malou úroven,tuner č.2.Zkoušel jsem prohodit přívody signálu,ale stav byl stejný,takže signálem to nebude. Dále jsem vyzkoušel obnovu dat,kde mi to napsalo-závažná chyba.Zkusil jsem i přes tovární nastavení vymazat všechny programy a naladit znovu-opět bohužel,bez úspěchu. Nastavení LNB je v pořádku,jen je zde zvláštnost že možnost připojení-oddělené-je černě vysvícená a je jí možno změnit na -smyčku-.U nastavení 1 tuneru tato možnost vysvícena není a jde dobře. Můžu Vás poprosit o radu,co bych ještě mohl vyzkoušet? Satelit je po čerstvé opravě-výměna zdroje. |
georg7
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Topfield 7710 HD PVR nejde jeden tunerEvidentne ti do pristroje opravna vrazila nejake kurvitko v tomto pripade se vsak asi kurvitko pozazilo driv nez melo. |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Topfield 7710 HD PVR nejde jeden tunerVymena zdroje není všechno. Nejspis jsou uz i nejake filtrace na hlavni desce v prd... a to ma za následek, ze nemusi jit vse jak ma. Chocholos ono tam ani memuseli davat zadne kurvitko, ono se mohlo stat, ze při mereni to bylo ok a projevilo se to az ted a druha varianta muze také byt, ze se na kontrolu hlavni desky vyprdli. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 672 |
![]() |
|
RE: Topfield 7710 HD PVR nejde jeden tunerZdroj ti zničil s největší pravděpodobností IO LNBP.....Celkem běžná závada u těchto strojů. V opravně nekontrolovali oba tunery. Jinak by na to také přišli. Zpět do servisu a pokračovat v opravě![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Topfield 7710 HD PVR nejde jeden tunerDík za rady,měl jsem to na opravě v Praze,skoro 200 km jsem to tam vezl....Na disku byla zkušební nahrávka,tak to zkoušet museli,při nahrávání by jim nešel druhý tuner.Jde mi o to jestli mám vyzkoušet tovární nastavení a nainstalovat znova i firmware.Nerad bych však přišel o nahrávky na disku. |
georg7
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |