![]() |
|
Nefunkční karta SyklinkDobrý den,mám problém s kartou Skylink, když ji vložím do přijímače, tak ji přijímač nevidí. Už jsem zkoušel ji vložit do 3 přijímačů, ale ani v jednom karta nefunguje. Už jste se někdy setkali s tímto problémem? Může by karta špatná? Vymění mi jí Skylink na novou? |
Besta
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: Nefunkční karta SyklinkA vkladáš ju tou správnou stranou ?![]() |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Nefunkční karta Syklinkdo jakého stroje to strkáš, servisní poplatek atd. |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Nefunkční karta SyklinkUž sa to stalo aj mne, vlož ju do prijímača , zapni ČT , prihlás sa na skylink a daj resetovať PIN, mne sa to rozbehlo.HD-BOX 9200
|
dodkomajk
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 192 |
![]() |
|
RE: Nefunkční karta SyklinkA nebo ji mas teplem zdeformovanou-ohnutou. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
RE: Nefunkční karta SyklinkPodlep čip zo zadnej strany páskou aby lepšie doliehal. |
zarek
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
RE: Nefunkční karta Syklinkalebo ju prečisti skolskov gumov,nejednemu to neraz pomohlo.. |
Rosta1
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
RE: Nefunkční karta SyklinkSkolskov gumov ??? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 292 |
![]() |
|
BestaO aký prijímač sa jedná? Máš modul alebo slot? Fungovala karta už niekedy v tomto prijímači? Treba upresniť lebo ťažko sa radí ak nemáme dostatočné informácie. |
karamelka
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 395 |
![]() |
|
BestaAk slot nepodporuje kódovanie IRDETO tak kartu prijímač nezobrazí. |
karamelka
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 395 |
![]() |
|
RE: Nefunkční karta SyklinkVkladám ji určitě správnou stranou (mám i jinou kartu a ta funguje).Zkoušel jsem ji v Bensatu (typ nevím, ale je to Irdeto), pak v AB Cryptobox (myslím 650HD) a naposled ve Vantage 8000HD. Na kartě je zaplacený balíček Flexi 7, takže SP je zaplacený. Podlepit jsem už zkoušel, nepomohlo. |
Besta
![]() |
|
RE: Nefunkční karta SyklinkTyp karty je ICE 01 |
Besta
![]() |
|
RE: Nefunkční karta SyklinkZajdi někde do prodejny sat. Tam se na to podívajíDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
Nefunkční karta SyklinkBesta, tu kartu maš teraz niekedy vydanu?teda novu?alebo bola predtým balíkom používana?V AB CRYPTOBOX 650HD musí fungovať či už v slote-uničítačka,alebo origoš modul irdeto.Popíš. |
sano1
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 439 |
![]() |
|
Nefunkční karta SyklinkBesta , prípadne na skylink ,čislo karty a reaktivačne zápisy.Lepšie je to vybaviť telefonicky.Nič iné ti nezbýva. |
sano1
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 439 |
![]() |
|
Nefunkční karta SkylinkVedel by som Ti ju reaktivovať, mám prístup na aktivačný web, ale je tu vraj zakázané uvádzať čísla kariet. Žiaľ, mne sa tiež už stalo, že som kartu nerozchodil. Pri karte staršej ako 2 roky už Ti ju vymeniť, žiaľ, nemusia ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
![]() |