![]() |
|
TV Philips PFL2067- mžikové výpadkyAhoj Všem, prosím o info zda jde o vadu TV nebo zlobí i ostatním.. jde o rozpad obrazu - kostky krátkodobě.. tj mžikově a bez výpadku zvuku cca 2 sec.. TV Philips PFL2067 s modulem Technisat /Skylink karta(modul technisat po vyzkoušení fungoval nejrychleji a nejlépe)vadu pozoruji u programů HBO HD/HBO2 a dá se říci, že skoro v intervalech. Možná bude chtít udělat celá reinstalace TV, neboť již pár dní také nefunguje EPG - připojení k netu je funkční (Smart jde O.K.). Má někdo zkušenost? děkuji za zkušenosti...![]() |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
RE: TV Philips PFL2067- mžikové výpadkyPřeklep jedná se o Philips PFL 6007 |
Pájík
![]() |
|
RE: TV Philips PFL2067- mžikové výpadkyTo je nove alebo to zacalo z nicoho nic a doteraz do fungovalo? Potom by som este pockal a zatial nic nepreinstalovaval ....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: TV Philips PFL2067- mžikové výpadkyTO: Liquere, fungovalo bez problémů i EPG.. |
Pájík
![]() |
|
RE: TV Philips PFL2067- mžikové výpadkyPockal by som, clovek nikdy nevie. U seba si skontroluj kabelaz a tanier, ale pockal by som, co ked zase nejaky kravatak nieco testuje????Chapeme sa ano?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: TV Philips PFL2067- mžikové výpadkyVše ostatní O.K...tak ještě počkám.. |
Pájík
![]() |
|
TV Philips PFL6007Jsem optimista!Beztak je tam nějakék...o.Mám od Philipsa všechno včetně toaletního papíru a i ten funguje!NAHODA? ![]() |
Kolek
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
RE: TV Philips PFL2067- mžikové výpadkyVčera večer jsem si toho taky všimnul u děcek, když kukali na Games of Thrones. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 278 |
![]() |
|
![]() |