![]() |
|
Kvalitní HD přijímačZdravím,prosím o radu.Mám parabolu 125 s motorem a koupil jsem si přijímač GS 7056HDi.Nevšiml jsem si,že nemá žádný CI slot tak .To je moje chyba myslel jsem,že vše má.Chytám 36 družic a chci KVALITNĚJŠÍ HD přijímač.Nevím,který koupit.Díky....![]() |
SAT59
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 231 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
RE: Kvalitní HD přijímačTo je zásadní chyba, koupit rec-sat bez CA slotu. Jo Skylink atd. to oblbnutí lidu nadále funguje. Jen dle kvality TV koupit HD sat a to je nutno znát, co k čemu.![]() |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Kvalitní HD přijímačKup si to najlacnejsie co ti vyhovuje.(HD prijmac do 80 Eur). V pripade akychkolvek problemov mimo zaruky do zahod. Ja som spravil kedysi tu chybu, ze som si myslel, ze kupujem kvalitu ale vyhodit som to musel tak ci tak.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
Nejlepší přijímač HD je ten,který chce někdo zrovna právě teď prodat.Postup výběru: 1. Určení vlastností přijímače, které potřebuju. 2. Stažení manuálů, tedy návodů na obsluhu, přijímačů z internetu, které mě zajímají. 3. Přečtení recenzí přijímačů na heureka.cz. 4. Pročtení diskuzí na satelitních fórech o přijímačích, které mě zajímají. 5. Konečně koupě přijímače, kterého mi vynachválil do nebe prodavač v rozporu s předchozími body. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Kvalitní HD přijímačNo tak ten bod 3 ma pobavil, tam casto je naozaj odborny nazor nejkaeho pubertaka co vie velke gulove.....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Kvalitní HD přijímačNebo se občas stane že se tam píšou lži. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
Kvalitní HD přijímačPánové díky![]() |
SAT59
![]() |
|
SAT59Pises, ze by si rad prijimal aj ine kodovane programy, ale nepises konkretne platformy, predpokladam ze nie SK/CZ (kedze mas Kombi od Skylinku), ale zahranicne (ake?). Tam musis zvazit aj ine veci, dostupnost karty, spolupraca s modulom a prijimacom, snad aj pripadnu moznost inych "alternativ" prijmu platenych programov. Bud konkretny a poradia Ti lepsie![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: Kvalitní HD přijímačUz ti niekto poradil VU+ pokial nemas averziu na linux, co vsak ako bezny uzivatel ani nezistis, kludne chod do toho. Dobra podpora a velky vaber softu.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Kvalitní HD přijímačUz ti niekto poradil VU+ pokial nemas averziu na linux, co vsak ako bezny uzivatel ani nezistis, kludne chod do toho. Dobra podpora a velky vaber softu.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
Traky-liquereRád bych kodované programy co půjde buď-MDG+NAG,VDG,VAC.To chci právě,aby přijímač ladil s modulem+kartou a kartou SKYLINK.A na VU+ se podívám a ten linux zatím neznam ....díky. |
SAT59
![]() |
|
RE: Kvalitní HD přijímačTo: pele1A ten xtrend 4000 jako není dobrej příjmač?? VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
mikyDobrý možno ale otázka bola Kvalitní HD přijímač.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Kvalitní HD přijímačclarke-tech xtrend s ich mongolskymi kondenzatormi zavrhni ako prve.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
![]() |
|
gogo1můžeš to konkrétně popsat |
mesab
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
RE: Kvalitní HD přijímačCo ptrebujes popsat? Otvor si prislusne fora, z ktorych uz ani niekolke neexistuju.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
![]() |