![]() |
|
Smit OTA na kmitoctu 12070Dnes jsem u kolegy preladoval tv samsung s modulem smit Irdeto. Některé programy mu nechtěly hrat. Tak jsem aktualizoval tv - nepomohlo, tak jsem testnul zda neni aktualizace na modul a ejhle modul přes menu se začal aktualizovat. A programy po aktualizaci všechny už hrajou. Tak jen pro info, kdyby měl někdo stejný problém. |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 413 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Smit OTA na kmitoctu 12070Tak nakonec asi po 15 min.proběhla aktualizace.![]() |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
Smit OTA na kmitoctu 12070Me to už nabehlo.Nechal som ho oddychnuť do druhého dňa a potom som to vyskúšal.Volal som do predajne a povedali mi,že tým že som ho vypol po dvoch hodinách nečinnosti som ho dal do tzv.mŕtveho bodu.Že si mám kúpiť druhý.Ale rozmýšlal som ,že keď JE V "mŕtvom" bode tak treba spraviť niečo čo ho zobudí.A tak som aj spravil-Pichol som modul do zapnutého prijímača a hneď som ho vytiahol.To som spravil asi 5 krát za sebou.Predtým vypisovalo tabuľku ako "Baksikovi".Nemohol som sa dostať ani do menu modulu.A odrazu som sa tam dostal a hneď mi ukázalo popis nového softu."Zpadol mi kameň zo srdca"Pichol som kartu do modulu vypísalo mi asi na 1 sekundu že vložte kartu a hneď nabehli programy.![]() |
tomanet
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 72 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |