Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Najlacnejsi skylink rijimac s irdeto ?

Zdravim vas potrebujem poradit najlacnejsi skylink prijimac pre dochodcov ktori chcu aby im isla karta irdeto a prijimac mal scart kabel.

Dakujem za rady

hello hello

martiner
Registrace: 10/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

matchboxx

no to by měl doplnit autor vlákna,z toho zadání není úplně jasné,že by toužil vyloženě po skylinkredykřápu,jinak by asi navštívil jejich web a přijímač s parametrem ,"""nejlacinější""" by si lehce vybral,z tohoto zadání

""Zdravim vas potrebujem poradit najlacnejsi skylink prijimac pre dochodcov ""

já osobně čtu,že chce přijímač za ""málo""" pro bezproblémový příjem skylinku a se scartem,což moje nabídka splňuje bohatě R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

matchboxx proč spamuješ 3x ???????

,někdy se to stane ,nějaké ukliknutí,ale bývá to v rozsahu několika vteřin,toto bylo cílené spamování v rozsahu minut,není ti to blbý?,nejseš tady sám,kbyby to dával každý 3x za sebou,tak by se ti to jistě líbilo R^ :laughing: R^

pierrepetr

RE: Najlacnejsi skylink rijimac s irdeto ?

To můj mobil, ten to bohužel nezvládl, za to, že jsi to musel číst třikrát se ti hluboce omlouvám, už se mi to snad nestane. Jistě to nebyl žádný skrytý úmysl, možná snad, že bych tě chěl dohnat v počtu příspěvků a to bych klikal zase ještě ráno. :-))

matchboxx
Registrace: 9/2012

matchboxx

mě se omlouvat nemusíš,stačilo se omluvit po posledním spamu všem čtenářům paraboly a vše bylo jasné R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra