Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Španielská La Liga - nová zmluva pre SR/ČR

Nemá niekto informácie ako prebiehajú rokovania o novej zmluve pre La Ligu u nás a kto sa o ňu bije? Reálne vidím len 3 záujemcov, ktorí nato majú - Sport TV, Digi Sport a nové O2.

dory99
Registrace: 6/2013
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Španielská La Liga - nová zmluva pre SR/ČR

že by La Liga byla na Eurosportu tomu teda nevěřím.

dawis77
Registrace: 9/2011

Proc by nemohla byt La Liga na Eurosportu třeba od pristi sezony? Klidne jo, pokud bude verze Eurosportu pro Spanelsko. Tak jako to mají Danove nebo Rumuni. Samozrejme slo by o omezeny počet utkani za vikend.

HYPER
Registrace: 11/2010

at eurosport vysila sporty co do ted nekolik let a budu spokojen..a fotbaly ligove at jsou na digisportech nebo sport tv a nova sport(i kdyz to nevim jestli jeste neco budou vysilat nejakou ligu).

kolopik
Registrace: 4/2014

HYPER-tak to radši ať tu La Ligu získá digisport,ten by určitě z každého kolo vysílal 6-7 zápasů.

dawis77

Eurosport La Ligu získat nesmí!To by dopadlo Rv By tak dávali 1-2 zápasy z každého kola,to je o ničem.Doufám,že ji získá digisport,ti by vysílali až 7 zápasů z každého kola!

dawis77

Hosi klidek, La liga by byla na Eurosportu pro Spanelsko a na Digisportech bude samozrejme taky, pokud to Digisport zaplati na ty tri sezony. Jak to bude nakonec s vysílacími pravy na La liga a za jakou cenu se budfe prodavat ukaze az pristi rok.

HYPER

HYPER

proč příští rok?U nás se La Liga přece prodává nyní na 3 leté období....

dawis77

dawis77, ve Spanelsku maji koupena prava na jeden rok, tak je jasne, ze pro Spanelsko se budou v pristim roce znovu prodávat vysilaci prava na La ligu. Mělo by se rozhodovat o novych podminkach a cenách za vysilani Spanelske ligy. Však je to tu napsany. Tak uz chapes proc by mohla byt Spanelska liga i na Eurosportu pro Spanelsko pokud je zakoupi společnost Discovery vlastnici Eurosporty. To co je u nas je ted uplne něco jiného, ale casem by se to mohlo zmenit.

HYPER

HYPER-díky za vysvětlení.Já myslel jak si to tu napsal o tom Eurosportu,tak jsem si myslel,že může koupit tu La Ligu Eurosport i pro ČR,už by to konečně ten digisport mohl oznámit že koupil La Ligu na 3 roky pro ČR a SR,ať už je klídek R^

dawis77

Hosi, tak jsem hledal na Astre 19,2E Eurosport1 pro Spanelsko a nenasel jsem ho(nebo jsem ho prehlidl), takze nejdriv by musela společnost Discovery tento program spustit pro danou oblast pokud neexistuje. Takze budte klidni. :)))

HYPER

Na distribucnim TP na Hotbird 13E Spanelska verze Eurosportu je, takze by nebyl problém. :)))

HYPER

Mať tak Vaše problémy, kde bude La liga. Však niekde bude a tam ju budeme pozerať

masto
Registrace: 9/2006

Souhlasim s Mastem, nalevo Islamsky stat,uprostred Sobotka a napravo Recko=optimismus v perdeli,pane hrabje :)) .Kasilasa vyj*ebali v Realu a Messimu to zajesc nevyslo.Spanelska liga je kvalitni,rad se na ni podivam,nez se vsechny tyto umele bubliny odporouceji do Horni Volty.

hdpe
Registrace: 11/2007

Re Dawis77

Ja sa vám čudujem v jednej veci - že na davis77 vôbec reagujete. Koľké už vlákno ohľadom španielskej ligy to je? Raz niečo tvrdí ako istú vec, potom sa pýta, potom povie, že vlastne netvrdil alebo tvrdí, že sa vlastne len pýtal a tak furt dokola. Pritom sa chváli informáciami zo zdroja, ktoré sa tak nejak menia :)) Raz je to španielska liga, inokedy Premier League, Champions league ... Samozrejme je v tých diskusiách najaktívnejší prispievateľ. Tak si dovolím sa spýtať dawis77, o čo ti vlastne ide? Naozaj o informácie? Veď keď sa nejaká TV dohodne na vysielaní, isto sa tým veľmi rada pochváli. Mne sa zdá, že ti skôr ide o svoju vlastnú osobu, aby si sa mohol niekde prezentovať.

pokolo
Registrace: 8/2009

pokolo

jen ti napíšu že tohle vlákno jsem nezaložil já,a víc na tebe reagovat nebudu...

dawis77
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra