![]() |
|
Španielská La Liga - nová zmluva pre SR/ČRNemá niekto informácie ako prebiehajú rokovania o novej zmluve pre La Ligu u nás a kto sa o ňu bije? Reálne vidím len 3 záujemcov, ktorí nato majú - Sport TV, Digi Sport a nové O2. |
dory99
Registrace: 6/2013 Příspěvků: 104 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
RE: Španielská La Liga - nová zmluva pre SR/ČRže by La Liga byla na Eurosportu tomu teda nevěřím. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 638 |
![]() |
|
RE: Španielská La Liga - nová zmluva pre SR/ČRProc by nemohla byt La Liga na Eurosportu třeba od pristi sezony? Klidne jo, pokud bude verze Eurosportu pro Spanelsko. Tak jako to mají Danove nebo Rumuni. Samozrejme slo by o omezeny počet utkani za vikend. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 673 |
![]() |
|
RE: Španielská La Liga - nová zmluva pre SR/ČRat eurosport vysila sporty co do ted nekolik let a budu spokojen..a fotbaly ligove at jsou na digisportech nebo sport tv a nova sport(i kdyz to nevim jestli jeste neco budou vysilat nejakou ligu). |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 863 |
![]() |
|
RE: Španielská La Liga - nová zmluva pre SR/ČRHYPER-tak to radši ať tu La Ligu získá digisport,ten by určitě z každého kolo vysílal 6-7 zápasů. |
dawis77
![]() |
|
RE: Španielská La Liga - nová zmluva pre SR/ČREurosport La Ligu získat nesmí!To by dopadlo![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: Španielská La Liga - nová zmluva pre SR/ČRHosi klidek, La liga by byla na Eurosportu pro Spanelsko a na Digisportech bude samozrejme taky, pokud to Digisport zaplati na ty tri sezony. Jak to bude nakonec s vysílacími pravy na La liga a za jakou cenu se budfe prodavat ukaze az pristi rok. |
HYPER
![]() |
|
HYPERproč příští rok?U nás se La Liga přece prodává nyní na 3 leté období.... |
dawis77
![]() |
|
RE: Španielská La Liga - nová zmluva pre SR/ČRdawis77, ve Spanelsku maji koupena prava na jeden rok, tak je jasne, ze pro Spanelsko se budou v pristim roce znovu prodávat vysilaci prava na La ligu. Mělo by se rozhodovat o novych podminkach a cenách za vysilani Spanelske ligy. Však je to tu napsany. Tak uz chapes proc by mohla byt Spanelska liga i na Eurosportu pro Spanelsko pokud je zakoupi společnost Discovery vlastnici Eurosporty. To co je u nas je ted uplne něco jiného, ale casem by se to mohlo zmenit. |
HYPER
![]() |
|
RE: Španielská La Liga - nová zmluva pre SR/ČRHYPER-díky za vysvětlení.Já myslel jak si to tu napsal o tom Eurosportu,tak jsem si myslel,že může koupit tu La Ligu Eurosport i pro ČR,už by to konečně ten digisport mohl oznámit že koupil La Ligu na 3 roky pro ČR a SR,ať už je klídek![]() |
dawis77
![]() |
|
RE: Španielská La Liga - nová zmluva pre SR/ČRHosi, tak jsem hledal na Astre 19,2E Eurosport1 pro Spanelsko a nenasel jsem ho(nebo jsem ho prehlidl), takze nejdriv by musela společnost Discovery tento program spustit pro danou oblast pokud neexistuje. Takze budte klidni.![]() |
HYPER
![]() |
|
RE: Španielská La Liga - nová zmluva pre SR/ČRNa distribucnim TP na Hotbird 13E Spanelska verze Eurosportu je, takze by nebyl problém.![]() |
HYPER
![]() |
|
RE: Španielská La Liga - nová zmluva pre SR/ČRMať tak Vaše problémy, kde bude La liga. Však niekde bude a tam ju budeme pozerať |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
RE: Španielská La Liga - nová zmluva pre SR/ČRSouhlasim s Mastem, nalevo Islamsky stat,uprostred Sobotka a napravo Recko=optimismus v perdeli,pane hrabje![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
Re Dawis77Ja sa vám čudujem v jednej veci - že na davis77 vôbec reagujete. Koľké už vlákno ohľadom španielskej ligy to je? Raz niečo tvrdí ako istú vec, potom sa pýta, potom povie, že vlastne netvrdil alebo tvrdí, že sa vlastne len pýtal a tak furt dokola. Pritom sa chváli informáciami zo zdroja, ktoré sa tak nejak menia![]() |
pokolo
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
pokolojen ti napíšu že tohle vlákno jsem nezaložil já,a víc na tebe reagovat nebudu... |
dawis77
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
![]() |