, sekce: Příjem satelitů |
|
Programy ERT na Toroidal 55Přijimá někdo Eutelsat 3B na 3,1E? Má smysl využít Toroidal 55, či obyč. 60 cm parabola? Zejména mi jde o frekvenci 12734 VDěkuji Dreambox 500s | Toroidal 55 | 23,5°E - 19,2°E - 13°E - 4,8°E - 1°W | TaT 3.47
|
clyde
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 153 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
|
|
Programy ERT na 3,1°ETreba parabolu od 85 cm. Free idú dva grécke programy.Ja mám motor. |
garbanka
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 780 |
|
|
teraz somv greece strymonikos bay, takze sat. na svk neviem overit. avsak ak dobre pamatam tak z tej frekvencie ti bude slapat Vouli a ERT3. v EMU ti poslape z orbit. pozicie 3E grecka digea /8 tv kanalov/ crypt biss. parabolu pouzivam 105cm pre istotu.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
|
|
RE: Programy ERT na Toroidal 55Oba Digea kmitocty (12702 H a 12720 H)ako aj ERT (12734 V) idu v pohode na 60cm antenku.To, ze vysielaju v DVB-S2, ale s QPSK a FEC 3/5 im velmi pomaha a tak je signal stabilny na tej 60cm i za blbeho pocasia. Cize na tej 55cm to pojde hravo tiez. Osobne som si oblubil sledovat Star a Makedonia TV. Povodny zvuk a celkom slusny program. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 199 |
|
|
zrejmemas pravdu pravdu sato. len neviem ci tvoje info je cisto teoreticka zalezitost ohladne EIRP, alebo aj v praxi pouzivas tak malu parabolu 60cm?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
|
|
A koho to zaujíma že ty si tam...Tebemusí z toho slnka a zavretých bánk v Grécku, Bohušu, už dobre drbkat na karbit, keď aj počas dovolenky ešte surfuješ po fórach a rozdávaš "rozum"Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 481 |
|
|
na tomtofore je pre grecke programy na nasom uzemi /stredne cechy/ doporucovana parabola 80cm z orbit. pozicie 3E. inak grecka sat. digea tv /mega, star, skai, mtv, alpha, etv, ant1, art/ tu vysiela terestrialne.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
|
|
grecke strechyodfotil som terazhttps://www.parabola.cz/album/foto-594/ https://www.parabola.cz/album/foto-595/ Popis fotografií: [1] Strymonikos bay. [2] Grecke strechy na strymonikos bay. Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
|
|
nepal india strechyodfotil som teraz:http://www.sanchotour.sk/fotogaleria-zo-zajazdu-nepal-a-india-v-pohode-2015/ práve sme sa vrátili popis foto: pod každým obrázkom Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
|
|
co majutie fotky spolocne s greckymi tv stanicami? fotky su super, avsak su vhodne na ine cestovatelske servery...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
|
|
nic.......ako tvoje " strechy ",len som sa pochvalil ako tyPravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
|
|
grecke strechys dvb-t antenami a parabolami snad maju nieco spolocne s prijmom gr. tv stanic v grecku a dost dobre ukazuju, ake paraboly pouzivaju greci na svojom uzemi pre prijem sat. tv a dvb-t...na nasom uzemi pouzivam na prijem gr. sat. tv 105cm parabolu. najmensiu mam e-85 maximum na ine sat.tv stanice...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
|
|
nechaj to taktie fotky nemajú nič spoločne s tým, na čo sa pýtal nick clyde v prvom príspevku. Chcel si hodiť nejaké foto, tak si ho hodil...Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
|
|
poukazoval somnato, ze 60cm paraboly nepouzivaju sami greci v grecku...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
|
|
Ako jedinásprávna a hlavne konkrétná odpoveď na otázku od nicku clyde, bola odpoveď od nicku sato.Bodka.Všetky ostatné bolo len krovie okolo....Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
|
|
jasnev grecku pouzivaju paraboly 80cm. na svk a cz 60cm parabolu doporucovat nebudem...mozno odbornici, teoretici ju doporucia.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
|
|
Programy ERT na Toroidal 55 v Česku !!!!!!Nick clyde je v česku nie v grécku.Ešte raz si prečitaj, a pomaly, jeho dotaz...ak si dočítal skús ešte raz.............to ako keby sa Ťa niekto opýtal, koľko je hodin a ty odpovieš, že dnes je štvrtok...načo si v reakcii 16.07.2015, o 07:47.14 hod. zatiahol do toho "strechy grécka" a poukazoval na grécko, to vieš iba ty sám...on sa jasne pýtal na niečo iné a hlavne, niekde inde...Odpoveď je aj za mňa: mam oba kmitocty (12702 H a 12720 H)ako aj ERT (12734 V)a idu v pohode na 60cm antenu. Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
|
|
teraz mamesiestu...a preto zrejme je eirp greckych programov napr. z 3E vyssie pre uzemie cz a svk vyssie ako pre uzemie samotneho grecka? takze na svk a cz pouzit 60cm paraboly a v samotnom grecku pouzivaju 80cm paraboly? odborne zaujimave...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
|
|
RE: Programy ERT na Toroidal 55Dobehni sa pozrieť ako to chytám na 60 cm parabolu na Slovensku, odborníku.Ja píšem o tom čo chytám fyzicky a nepíšem teórie z Grécka...teraz na to pozeram, dobré počasie 33 stupnov celzia 7,35 dB-47 percent...samozrejme rezerva je slabá pri zhoršenom počasí.Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
|
|
daj foto...napriek tomu doporucujem vsak na 3E - 80cm parabolu, podobne ako na tomto webe v prehladoch...kde mam dobehnut? dojdem ak mozem a budem na svk.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
|
|
RE: Programy ERT na Toroidal 55Nitra , rád Ťa uvidím..Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
|
|
RE: Programy ERT na Toroidal 55Ešte doplnim , že doporučovať môžeš čo chceš aj 80 cm parabolu, v tom ti nik nebráni, ale opakujem si ješitný a povrchný...nečítaš a neodpovedáš konkrétne a k veci..vždy odpovedaš a nie len v tomto príspevku na niečo iné alebo zaobalene. Čo sa pýtal Clyde ?:Či má smysl využít Toroidal 55, či obyč. 60 cm parabola? Zejména mi jde o frekvenci 12734 V....odpoveď za mňa, má zmysel použiť 60 cm parabolu a nepísal som to len JA !!!Ćo ty doporučuješ, to nikoho a hlavne jeho nezaujíma.Otázka z jeho strany bola JASNÁ !!! Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
|
|
za chvilu idemna beach, avsak internet v mobile mam...tvoja posledna veta je zvlastna omylom.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
|
|
RE: Programy ERT na Toroidal 55No bež sa schladiť, pozor na úpal lebo neviem, neviem....dovolenkuj, relaxuj, venuj sa rodine a daj si odpočinok od virtualneho sveta.Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
|
|
To: bohus31Ja to chytam na 60 cm a este mi to ani raz nevypadlo a to pocasie v diere kde som je dost mrchave a navyse som mimo hlavnej zony, cize iba 48 dB. Mam to nastavene tak, aby slo 4.9E a 3.1E, kedze na kazdej pozicii je nieco pre mna.Cize ziadna teoria, ale prax. Sice DXer ako ja by o takej prdajske, akou je 60 cm antena mal radsej pomlcat, ale bud to. Avsak kazda antenna, nehladiac na jej velkost prinasa skutocnemu sat fandovi nejake uspokojenie! Preco to mam ako to mam? Dalsou stanicou, ktoru zvycajne sledujem je totiz Journal TV z Moldavska. Vecer slusna ponuka nielen filmov z americkej produkcie a pekne po rusky. Avsak to je uz ina vec... Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 199 |
|
|
pisemz beach, omluv pripadne chyby sato...nemam dovod ti neverit. chapem, avsak taku malu parabolu nevlastnim, takze mam skusenost len z vacsimi parabolami...jednoducho, chodim do grecka casto a 60cm paraboly som tu montovane nevidel. nevylucujem ze to na svk a cz slape v poho na tak malu parabolu 60cm...vecer sa prejdeme po okoli strymonikos bay a este nieco pofotim.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|