Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

TV s DVB-S,S2. Ladění satelitů

Nemá někdo zkušenosti s možnostmi ladění více satelitů u TV s DVB-S,S2?Chci koupit nový TV a nikdo mi nedokáže poradit.Děkuji

Jaja11
Registrace: 7/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV s DVB-S,S2. Ladění satelitů

Tak upřesni svůj dotaz.

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

Vetsinou je v TV moznost prijimat přes rezim diseqc 4 satelitni pozice. Pokud chces sirsi nabidku prijmu druzic 5 a vice, tak pak jedine motor pro nataceni paraboly. Alespon takto to je třeba u zn. Samsung. Další se lisit urcite nebudou.

HYPER
Registrace: 11/2010

ja mam lg tv nedavno kupovanou ze satelitnim tunerem a ta neumi pohnout motorem, takze lg ne.

sioga_bs
Registrace: 6/2007

Moj starsi Samsung (2010) vie diseqc 1.0, 1.2 a usals. 4 druzice cez EMP 4/1 a diseqc 1.0 prepina v pohode. Motorom toci cez diseqc 1.2 aj cez usals tiez v pohode. Akurat nemam vyskusane prepinanie cez diseqc 1.2 a EMP 8/1. Na prepinaci EMP 8/1 sa da pomocou dip prepinacov navolit rezim (napr. 1.2) a potom v telke rucnym posuvanim (akokeby tocenim motorom) najst jednotlive druzice. Podla navodu k prepinacu by to takto malo chodit, ale nemam to vyskusane. Pomohol by diseqc 1.1, mozno ho uz maju novsie modely.

Tomic
Registrace: 1/2011

sioga, bude zalezet na typu rady LG, protože znamy ma LG a tam je nataceni motorem. :)

HYPER

nekupuj TV so sat tunerom, s ladením je oštara u väčšiny. Doporučujem SAT prijímač zvlášť ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Mužeš koupit tv s sat tunerem,ale koup i sat prijimač,a budeš mit klid,ja mam tv ze sat tunerem,a nikdy to ne použival,mam motor.

ksatelit
Registrace: 4/2015

Doplnění TV s . Ladění satelitů

Uvažuji Panasonic TX-55AS740E,LG-55LB670V a nebo Panasonic TX-55AS650E+dokoupit novější sat.přijímač(motor mám a používám se starším sat.př.+ starší TV)

Jaja11
Registrace: 7/2015

TVP ladenie satelitov

mám Samsung kúpený v 2013 so satelitom a motor sa dá ovládať.
Doporučujem zvlášť satel.prijímač.Vyhľadávanie nových frekv. a programov ide ovaľa rýchlejšie.

garbanka
Registrace: 8/2009

re: Doplnění TV s . Ladění satelitů

Pokud nemáš specielní požadavky na satelitní příjem a bude ti stačit běžná výbavenost tuneru, tak extra box jsou vyhozené peníze. U modelů LG bych doporučoval si vybrat takový, který bude mít standardní ovladač. Ulehčí to práci s tříděním kanálů s použitím USB a počítače.

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

@ksatelit

alebo tak sa dá

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Vždy jsem měl samostatný přijimač sat.,ale znam pár známých co si koupili tv s sat.,no-pobrečeli si,ale zvykli si-i s mou pomoci-LG jsem proklel až do zapad.řecka,takže-hračička určitě ne tv s sat,jedině samostatně,ti co do toho nerýpou-proč ne,jen přelaďování je past!-vždy se někdo sežene,případně obětuje,přeji mnoho sat.úspěchů! :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

jaja11

z vlastní zkušenosti,Tv se satelitem už nikdy,mám 3 a jak říká drozdo to slovo,to je ještě pochvala od něj!!!.Jsou to paskvily,třídění mazání,atd.Všichni moji známí kupovali ex.sat,včetně mě(ale jen jeden,ty 2 ostatní správuje moje žena)

korkoran
Registrace: 10/2006

HYPER

ano softwarove je tam ta funkce, diseq i usals, ale proste je tam nejaky bug, ze nedokaze pohnout, mozna by update pomohl, ale i tak to vyuzivani a ladeni je takovy curbes ze asi budu muset jednou koupit sat prijmac i kdyz prave kvuli tomu abych nemel dva olvadace jse kupoval se sat tunerem tv.

sioga_bs

sioga a mas zadany souradnice zem. delka, zem sirka v TV pro nataceni motorem pro místo tvého prijmu.

HYPER

ano. to je jedno, asi si nerozumi tv a motor. se staryma prijmacama to jde. tady ukazuje otaceni anteny ale uz nic nejde pak delat a motor nehybe.

sioga_bs

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra