![]() |
|
LIVE: Francouzská online služba CultureboxCulturebox je (u nás v ČR prakticky neznámá) online služba francouzských veřejnoprávních televizí. Nabízí exkluzivní přenosy a záznamy z koncertů a festivalů klasické a alternativní hudby. Rovněž taky tanec, divadlo a dokumenty.http://culturebox.francetvinfo.fr/live/ |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: LIVE: Francouzská online služba CultureboxFrancouzské proxy jsou zde. Stačí opsat do Firefoxu adresu a port.http://gatherproxy.com/proxylist/country/?c=France Obraz i zvuk jsou o 100% lepší než na ČT ART. |
toothpick
![]() |
|
RE: LIVE: Francouzská online služba CultureboxMusis pockat este 10 min. kym ludia pozeraju Zemana ako zatoci s lumpama tu nebude odpoved......![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liquerekde dávaj Zemana?![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
RE: LIVE: Francouzská online služba Cultureboxpierrepetr:Na Hradě.![]() ![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: LIVE: Francouzská online služba CultureboxNa niektorom babrandove som ho videl ale uz skoncil, ked som to pisal bolo uz pri konci........Myslime toho isteho Zemana ano ?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: LIVE: Francouzská online služba CultureboxJá jsem nevěděl, že to bude blokovaný. Něco je a něco není. Tam bylo napsáno, že to bude volně do celého světa. Ale protože Dvořák koupil práva pro svůj odpadní kanál v kvalitě VHS, tak to pro Čechy zablokovali. |
toothpick
![]() |
|
liqueretak jsem ho prošvihnul![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
RE: LIVE: Francouzská online služba Cultureboxhodně FR televizí ma nějaky archív nebo tak neco, ale ani to co jsi sem dal ani jine archivy nefungují, mají tam geoblokaci, stejně tak třeba němci, a žádná videa pouštět nejdou a flash a tak neumí proxy nebo nejaky stranky na obcházení. |
Qquiderr
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 1 505 |
![]() |
|
RE: LIVE: Francouzská online služba CultureboxJe to přesně obráceně.![]() Geoblokace je spíš výjimka. Dneska jsem tam sledoval live odpolední koncert. A můžeš si tam pouštět spoustu oper. Například jsem vyzkoušel Dona Giovanniho. |
toothpick
![]() |
|
RE: LIVE: Francouzská online služba Cultureboxno ja to pustil a je tam geoblokace, pak jsem měl například j-one, taky geoblokace, a v německu? chtěl jsem rtl, taky goblokace, prosieben maxx, taky geoblokace... |
Qquiderr
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 1 505 |
![]() |
|
RE: LIVE: Francouzská online služba Cultureboxhttp://culturebox.francetvinfo.fr/live/musique/opera/don-giovanni-de-mozart-a-lopera-de-monte-carlo-214111Geoblokace tam je, ale je to méně než 50% pořadů. |
toothpick
![]() |
|
Neštěstí.No paskvil počubení muziky, ten "ťaman" co hrál na klipr + orchestr - Američana v Paříži, no neštěstí !!! A potom ta Marsejeza, fraška - degradace hymny - to fandové na fotbale, to je o něčem a tak jak to má bejt !!! Svícení a prskavky ten muzik-trapas nezachrání.![]() ![]() ![]() |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: LIVE: Francouzská online služba CultureboxJá si myslím, že je naopak škoda, že u nás se tyhle akce nepořádají. Klasika zůstává přece jenom vždycky klasika. I v tom populárním převleku, který je stravitelný pro širší davy. |
toothpick
![]() |
|
toothpickJo kolego pro širší davy ano - souhlas, ale muzikanti řvou hrůzou, co tam předvedli.![]() ![]() ![]() |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: LIVE: Francouzská online služba CultureboxA mimochodem: Ten ohňostroj synchronizovaný s hudbou je skvělá věc a nevidí se to často. Napadá mě třeba Dubai. |
toothpick
![]() |
|
![]() |