![]() |
|
motor SG-2100 - vertikal je bez signaluzdravim. chtel bych se zeptat na jeden problem.znicehonic nemam na vertikalnich transporterech signal. horizontalni funguji v naprostem poradku, motor se toci tak jak ma a horizonty vypadaji ze maji stale stejne plny signal jenze najednou neni signal na ani jednom vertikalnim transporteru. motor uz sice ma okolo 8,7 let ale nikdy s nim nebyl problem. vypadek vertikalniho signalu jsem videl v primem prenose. v mojim alienu2 jsem si hral s enigmou2 (k normalnimu provozu pouzivam spark no a chtel jsem si vyskouset powervu...) a abych mel aspon nejaky obraz jsem to nechal hrat na nekodovanem dajtu na thorovi. brouzdam internetem nejake ty tutorialy (hledal jsem jak manualne pridat oscam v openatv 5. pokud nekdo muze poradit budu taky rad ![]() nesetkal se nekdo s tymhle problemem? nebo uz starim proste v nem odesel vertikal. diky za odpoved Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
RE: motor SG-2100 - vertikal je bez signalubobo2, co tak LNB? Motor nemá s polarizací nic společného. A pokud se tyká openatv málo čteš, potřebuješ softcam feed pro sh4, ve formě *.ipk ten nakopíruješ to složky /tmp a přes modré tlačitko manuálně instaluješ |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
matchboxxje to mozny. nenapadlo me ze by to mohl byt lnb protoze byl koupeny pomerne novy (cca 2 roky) ale skusim a dam vedet. kdyz to neskusim tak to nezjistim, ze jo.jinak softcam feed se mi nejak naistalovat povedlo ale mam stazeny oscam (oscam-1.20-unstable_svn10888-sh4-linux) ktery vlastne neni ve forme ipk a vzhledem k tomu ze openatv ma ty slozky nejak "jinak" tak jsem byl celkem zmateny. diky jinak za pohotovou odpoved. Zdravím Vás!
|
bobo2
![]() |
|
matchboxx, dekujií za radutak vymena lnb pomohla. dal jsem si tam nejaky stary, vybledly lnb ale vertikal zacal fungovat. diky za radu. kdo by to byl sakra rekl ze si clovek koupi nove lnb a za pomerne kratkou dobu je ko... je pravda ze jsem to tady koupil od nejakeho mistniho prodejce no ale veril jsem ze mi teda vydrzi jeste o trochu dil... no coz..jeste bych teda poprosil o tu radu ohledne openatv a manualni instalace oscamu jestli muzu poprosit. ![]() Zdravím Vás!
|
bobo2
![]() |
|
RE: motor SG-2100 - vertikal je bez signaluNo vidíš, jak jsem psal hledej softcam-feed-sh4_1.0_sh4.ipk, naistalujš a přes menu v pluginech najdeš to co potřebuješ |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: motor SG-2100 - vertikal je bez signaluKdysi jsem to měl taky, na V polarizaci se mi netočil motor ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 221 |
![]() |
|
![]() |