Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

=Super= novinka od Skylinku

Vážení obchodní partneři,
v reakci na rozhodnutí významných českých a slovenských programů ukončit satelitní vysílání ve standardním rozlišení (SD), jsme (po provedeném průzkumu) nuceni reagovat na situaci na trhu. Již na jarním setkání partnerů Skylinku jsme prezentovali odhady vybavení českých a slovenských domácností přijímači umožňujícími příjem programů v HD a v kompresním formátu MPEG-4. Takových přijímačů rozhodně není většina. Pokud by se tato situace co nejdříve nezměnila, byla by pozice Skylinku po ukončení SD vysílání tristní. Velká část naší zákaznické báze by nemohla sledovat své oblíbené programy. Náš předpoklad, že hlavní část nových přijímačů pro zákazníky zajistí svou obchodní činností partneři Skylinku se zatím plní. Nicméně, současné tempo není dostačující a model prodeje přijímačů prostřednictvím partnerské sítě není schopen pokrýt všechny segmenty zákaznické báze Skylinku. Z toho důvodu se Skylink rozhodnul otevřít další prodejní kanál. Jde o „e-shop" na webu Skylinku, kdy má zákazník Skylinku možnost objednat si satelitní HD přijímač s označením Skylink READY za Skylinkem zvýhodněnou cenu. Nabídka je určena pouze pro zákazníky s aktivní dekódovací kartou typu Irdeto ICE a na dané číslo lze objednat pouze jeden kus přijímače. Celá akce byla připravena ve spolupráci s významnými dovozci přijímačů.
Cílem akce, jak již bylo uvedeno, je snaha využít všech prostředků k tomu, aby v co nejkratší době došlo k žádané výměně SD přijímačů za nové HD přijímače, které posunou kvalitu satelitní TV dopředu.
Další podobné podpůrné akce dále připravujeme. A to nejen na podporu výměny přijímačů, ale i prodej nových karet a získávání nových zákazníků obecně. Nedávno spuštěná akce s možností odpuštění Registračního poplatku u TOP partnerů Skylinku je první takovou akcí. Další podobná akce, tentokrát ve spolupráci s vybraným obchodním řetězcem, bude spuštěna již na začátku srpna 2015.

Jen dodám, zvýhodněné přijímače jsou Synaps za 1699 Kč s DPH a GoSAT 7056 HD za 2499 Kč s DPH.

Prodejci satelitní techniky již teď dozajista mají "velikánskou radost a chuť prodávat přijímače"...

Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.

BBS
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

for vladoholu

Nejsem obchodní zástupce Skylinku, to bych zde nedával tento příspěvek, který rozesílá Skylink a nedával jsem také jen tak do uvozovek "Super" novinka od Skylinku, pokud Vám to tedy nedošlo, což evidentně nedošlo, že se mi to vůbec, ale vůbec právě nelíbí.
Těch "šrotů" od Skylinku se jednoznačně prodá nejvíce a to hlavně z důvodu dobré propagace, jednoduchému zprovoznění(doslova pro malé děcko, vše tě jednoduše vede, jen klikáš OK) a spolehlivosti chodu s kartou. Ta poruchovost není dozajistě tak vysoká a i kdyby byla, je to do slova zboží dnes za pár kaček. A pokud ty kačky nemám, tak holt nesedím na netu a jdu si hledat práci, abych na to měl. Souhlasím s názorem, že většina uživatelů se chce dívat a ne po večerech laborovat, kde, co a jak.
Sám jsem zastánce a také využívám dnes jen hlavně linuxové strojky, dříve Dreamy, dnes se mi velmi líbí Vu+, ale tohle stále nejsou přijímače nejen pro většinu diváků Skylinku. Troufám si tvrdit, že 90% uživatelů nerozjede a také nenastaví linuxový přijímač a také nemá zájem trávit vyhledáváním informací o nastavení, odlazených imagích, pluginech, emulátorech, piconách, tvorbě settingu, atd, hodiny svého volného času. Ano, přijímače jsou dnes minimálně o 50% jednodušší v nastavení, ale stále se bavíme o lidech, kteří mají zájem se tomu alespoň minimálně věnovat, což je opět menšina klientů. Ti co u toho tráví denně xx hodin, je minimum. Že neumí Skylink boxy třeba obsluhovat NAS disk, streaming, tak to jsem přesvědčený, že tohle těmto uživatelům vůbec nechybí.
Samosebou vím, že je spousta uživatelů(můj odhad stovky tisíc), kteří koukají na satelit přes SD mašinky a nejen na Skylink, ale třeba na "spící" FreeSat, případně Digi. Bavím se o legálním příjmu, ne sharingu, tam jsou samozřejmě jiné možnosti a zapotřebí NESKYLINK ready boxy.

Nostalgie je moc krásná věc, zavání sentimentem, ale přece nebudu chodit bosý, když si mohu pořídit pohodlné boty...

Jestli kupujete podle reklamy, mně zajímá asi jako loňská zima, to je vyloženě vaše věc. Já nikomu nic nenutím, ani vám.
Jde mi o zbytečné podrbání(podjebání) cen na trhu, shopech, atd. Nemluvě o montážnících, ti jak se to dozvědí, prodají tak maximálně nějaký lowcost přijímač s uni čtečkou, jinak nemají šanci konkurovat této akci. Profitovat bude akorát tak Inter-Sat z Brna, respektive Kypru(Synaps) a Tipa Opava(GoSat). Spíše se ptám, kde skončí trh se satelitní technikou? Odhaduji, že půjde těmito kroky brzy do kytek.

Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.

BBS
Registrace: 1/2006

Skylink ready

Zajímavé jsou dvě Almy se softem 2011 a 2012 ,všechno velmi rychle načtou a i čistý irdeto karty akorát ty M7 nemohu vyzkoušet-nemám.
Jen další podporu nenajdu,jedná se o Alma S1000IR-nemá někdo typ,strejda gg taky nic nenabízí,byly přelepený Tmobile Tv

korkoran
Registrace: 10/2006

RE: =Super= novinka od Skylinku

už zaplatili pokutu? už zaplatili pokutu? Rv :laughing:

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

Saxon

souhlasím,ještě bych měsíc před vypnutím nechal SD jen půl dne každý den,lidi by se za měsíc probudili,že se něco chystá R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Kibicak

to jsou pro ně drobásky,jako kdyby tobě dali policajti pokutu 300kč,jistě už by jsi to zaplatil R^ :laughing: R^

pierrepetr

Pierre

Přesnější pro srovnání je spíš pro běžného člověka co bere 20 000kč měsíčně tak pokuta 100kč. To bych pěkně naslinil a připlesknul jim o kilo na čelo a smál se od ucha k uchu.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxon

no jo ,já jsem to bral podle sebe,proto ty 3 stovky,dal bych i šestistovku R^ :laughing: R^

pierrepetr

To si napsal neco, ted te bude 90% fora nenavidet, ty buržouste.
:)))
Dělám si legraci.

On Air!

Saxon

Saxon

myslíš,že mě bude někdo závidět,že dělám denně min. do 19 hod ??? soboty ,neděle svátky a mobil beru i na pláži na dovolený,to asi ne ,každý na to nemá žaludek a chuť,ale každý má stejnou možnost si to vyzkoušet,12 měsíců,12 příjmů a nejistých,neplacená dovolená,žádné benefity,v důchodu socka,kdo by měnil??? R^ :laughing: R^

pierrepetr

Ti co závidí, ty veci co vypočítáváš přece nevidí, to je podstata závisti. ;) poslal jsem ti mail.

On Air!

Saxon

Saxon

OK R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku