Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Premier League na 02 Sport?

Všimli jste si,že jak běželi upoutávky na ten 02 Sport,tak tam bylo že na tomto kanálu budou vysílat i Premier League?Dokonce včera v nejmenovaných novinách bylo,že 8 srpna budou vysílat Chelsea - Swansea a 9 srpna Arsenal - West Ham.Ale jakou to má logiku,když tyto zápasy budou i na Digisport 1 a tento kanál má 02 ve své nabídce?Co si o tom myslíte?

dawis77
Registrace: 9/2011
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 124
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Premier League na 02 Sport?

@masto: Najzaujímavejšie na všetkom je to, že Dawis Premier League sledovať bude, má totiž službu O2 TV. On by mal byť teda úplne pokojný čo sa Premier League a ďalších líg týka, pretože prístup k tomu mať bude

LuboTS
Registrace: 5/2006

LuboTS

Samozřejmě, že O2 TV má, ale toho povyku,který okolo vlastní persóny tenhle ťulpas napíše, to je do očí bijící to jeho ničím nepodložené sebevědomí a názorové (pokud nějakými názory samozřejmě oplývá) veletoče

motanek79
Registrace: 10/2013

LuboTS-u La Ligy to ještě není na 100% :))) Jinak máš pravdu o2tv je super!Jsem 300m od ústředny,a vše fachá naprosto špičkově R^ I nějakou tu slevu jsem nedávno dostal :))

dawis77

motanek79

a já ti naposledy říkám,pokud máš se mnou problém,můžem se sejít!Jsem velmi rád,že ti tak ležím v žaludku,když pořád musíš psát o mé osobě a urážet mě,to je přesně ono o co mi jde v tvém případě :)))

dawis77

to dawis77

Můžeš ocitovat, čím jsem Tě urazil? Já jen cituji Tvá (nikoliv svá) slova, jsi to Ty, kdo si nevidí do úst, nikoliv já. A problém s Tebou rozhodně nemám, zase až tak si nefandi a uber na ničím nepodloženém sebevědomí...

motanek79

to dawis77 II.

cituji "Jinak máš pravdu o2tv je super!" - buďto jsi tak namyšlený, hloupý, nebo holt patříš do detenčního ústavu, protože (a to opakovaně) jsi schopen v pondělí popřít, že den zpět byla neděle....

motanek79

motanek79

nechej mě žít :fuming:

dawis77

to dawis77

jsem ten poslední, kdo by Ti upíral právo na život (ten ají i klienti detenčních ústavů) jen nemám rád, když někdo dělá z ostatních blbce - to, že ho děláš ze sebe mi samozřejmě neva

motanek79

motanek79

piš si tady o mě co chceš,mě je to jedno.To je můj poslední příspěvek na tebe.A ty tu klidně napiš i 100 příspěvků denně na mou osobu.Hodně štěstí.

dawis77

dawis77 je pravděpodobně david z O2tv fora kterého mají guru plné zuby.Stále stejné otázky na La ligu,seria A plus Premier lig.Stále přidává nějaké spekulace asi nato má čas.

hledac01
Registrace: 12/2008

to dawis77

Jsi mi ukradený nejen proto že identický názor na Tebe má s tím mým drtivá většina zdejších diskutérů, jimž jsi opravdu pro smích. Maucta

motanek79

Zajímavé bude, jestli O2 technicky zajistí ten multiscreen Ligy mistrů v HD kvalitě. Protože pokud ne, tak to rozhodně nepatří do roku 2015. K čemu je mi pět zápasů, když budou mít tureckou kvalitu obrazu.

toothpick
Registrace: 11/2014

už tu radši nic nikdy nenapíšu,mějte se fajn.Nestojí mi to za to...

dawis77

Dawisi, vsadíme se?

" už tu radši nic nikdy nenapíšu,mějte se fajn.Nestojí mi to za to..."

Kolikrát jsi TOHLE napsal? Mám si dát tu práci a vyhledat to? Nejen že si nevidíš do úst, ale tuze rád se posloucháš...

motanek79

Ste naozaj úbohí úbohí a ešte raz úbohí ako sa všetci navážate do dawisa77...Toto fórum po ludskej stránke dosť upadá,každý tu len nadáva a krituzuje niekoho kto im nesadne,to nechápem,je vidieť,že medziludské vžtahy sú už nikomu nič nehovoria.Niesom ideálny tiež si pokritizujem a ponadávam,ale toto je už naozaj moc.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Písal som to už v piatok.... ze keby ste ve vedeli čo sa chystá s PL. :-) Čechov jebne.... no hlavne tých čo sú zvyknutý sledovať futbal na SR alebo ČR programoch.

Paterliny
Registrace: 1/2006

to kostik123

Nikdo zde nikomu nenadává, jen se mu předhazují jeho názorové protimluvy - vše je dohledatelné. A je to pouze on, kdo dělá z druhých svými názorovými veletoči blbce. Ale každý to má nasteveno jinak, někomu holt zřejmě vyhovuje se nechávat vláčet druhými a nemuset používat vlastní úsudek, viď Kostiku123? :-)

motanek79

IPTV má tu výhodu, že je tam možné vysílat v sobotu v 16:00 více zápasů z PL. Tohle Premierleague vůbec nevadí, protože se k tomu Britové nemají jak dostat. Uvidíme od příští sezóny.

bretah
Registrace: 9/2012

Paterliny

Prečo by malo niekoho jeb... ľudia sa im na to vykašlú možno pár fanatikov zmení operátora ale väčšina ostane tam kde je.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Mám pocit, že PL bude v ČR pouze na O2TV.

mibo1949
Registrace: 1/2013

Angažování p. Kindernaye dělá svoje.

bretah
Registrace: 9/2012

Hoši, hoši ... :)))
Na českých stránkách DIGI TV máte nápis jako kráva: Premier League u nás i v sezóně 2015/2016.

toothpick
Registrace: 11/2014

toothpick

Aj slovak sport bol vlani istý aj z freesatom sa dohodol a čo s toho bolo nakoniec :))) .

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Paterliny

Len Čechov? Slováci sa nemusia báť? :)

sheldon
Registrace: 7/2014

....

Tak oni by teoreticky mohli dat PL na digisport 3 a 4 jako LM a bylo by vymalovano.Ja O2tv mam , jsem blizko ustredny , takze mne netrapi , kdo to bude vysilat.Pokud zedy pristi sezonu PL nekoupi skylinksport :-D

keramik
Registrace: 1/2007
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 124

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra