Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Karta nC+ Package Canal+ Sport 12 Months

Prosím na ktorom programe chodia zápisy? TVP1SD, alebo TVP1HD?

VU+ Uno 4K SE, VTi 15.0.00

olin22
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Karta nC+ Package Canal+ Sport 12 Months

Myslím, že to bylo na TVP1 SD. Ale moje zkušenosti už jsou staré několik let. Taky se dalo dovolat z Česka na telefonní hlasovou samoobsluhu a kartu si osobně refrešnout po zadání čísla. Bez kontaktu s operátorem. Ale na účtě pak naskočila útrata několik desítek Kč.

toothpick
Registrace: 11/2014

Nechaj to na SD verzii, určite dôjdu.

matov3
Registrace: 11/2007

Určitě bych rozhodně netvrdil. Ale je spousta možností, jak to řešit. První je vždycky na řadě prodejce, který jistě ochotně ten refreš pošle přes internet.

toothpick

Zápisy chodia spoľahlivo. Niekedy sa tvrdilo, že ich posielajú v prvé dni mesiaca s trvaním na dva mesiace dopredu. Mám však odskúšané, že zápisy posielajú aj v priebehu mesiaca. Ešte sa mi nestalo aby mi karta nešla. Treba byť len trpezlivý, alebo to nechať nahodené v noci. Za normálnych okolností keď nemáš kartu za blokerom ani nič neriešiš.

matov3
Registrace: 11/2007

Já jsem čekal několik hodin a pak jsem tam prostě zavolal, fungovalo to stejně jako hlasová samoobsluha českých mobilních operátorů. Takže se v nabídce zvolila reautorizace oprávnění, pak se vložilo číslo karty, automat ho zopakoval a za minutu naskočil obraz.

toothpick

Nejlepší je si požádat o reautorizaci karty-buď e-mailem,nebo telefonicky!Chvilku to potrvá,ale vyplatí se. :8)

baksik
Registrace: 5/2010

Napísal som mail predajcovi nechal naladené TVP 1 SD a do cca 3 hod všetko funguje. Ďakujem za informácie.

VU+ Uno 4K SE, VTi 15.0.00

olin22
Registrace: 3/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra