![]() |
|
Karta nC+ Package Canal+ Sport 12 MonthsProsím na ktorom programe chodia zápisy? TVP1SD, alebo TVP1HD?VU+ Uno 4K SE, VTi 15.0.00
|
olin22
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 205 |
![]() |
|
RE: Karta nC+ Package Canal+ Sport 12 MonthsMyslím, že to bylo na TVP1 SD. Ale moje zkušenosti už jsou staré několik let. Taky se dalo dovolat z Česka na telefonní hlasovou samoobsluhu a kartu si osobně refrešnout po zadání čísla. Bez kontaktu s operátorem. Ale na účtě pak naskočila útrata několik desítek Kč. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: Karta nC+ Package Canal+ Sport 12 MonthsNechaj to na SD verzii, určite dôjdu. |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 538 |
![]() |
|
RE: Karta nC+ Package Canal+ Sport 12 MonthsUrčitě bych rozhodně netvrdil. Ale je spousta možností, jak to řešit. První je vždycky na řadě prodejce, který jistě ochotně ten refreš pošle přes internet. |
toothpick
![]() |
|
RE: Karta nC+ Package Canal+ Sport 12 MonthsZápisy chodia spoľahlivo. Niekedy sa tvrdilo, že ich posielajú v prvé dni mesiaca s trvaním na dva mesiace dopredu. Mám však odskúšané, že zápisy posielajú aj v priebehu mesiaca. Ešte sa mi nestalo aby mi karta nešla. Treba byť len trpezlivý, alebo to nechať nahodené v noci. Za normálnych okolností keď nemáš kartu za blokerom ani nič neriešiš. |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 538 |
![]() |
|
RE: Karta nC+ Package Canal+ Sport 12 MonthsJá jsem čekal několik hodin a pak jsem tam prostě zavolal, fungovalo to stejně jako hlasová samoobsluha českých mobilních operátorů. Takže se v nabídce zvolila reautorizace oprávnění, pak se vložilo číslo karty, automat ho zopakoval a za minutu naskočil obraz. |
toothpick
![]() |
|
RE: Karta nC+ Package Canal+ Sport 12 MonthsNejlepší je si požádat o reautorizaci karty-buď e-mailem,nebo telefonicky!Chvilku to potrvá,ale vyplatí se.![]() |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: Karta nC+ Package Canal+ Sport 12 MonthsNapísal som mail predajcovi nechal naladené TVP 1 SD a do cca 3 hod všetko funguje. Ďakujem za informácie.VU+ Uno 4K SE, VTi 15.0.00
|
olin22
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 205 |
![]() |
|
![]() |