Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Archiv CZSK problem vo VU+

od vcera mam problem a netusim co s tym. prestalo mi fungovat prehravanie akychkolvek archivov a dokonca ani you tube nejde, spusti mi len zvuk. stretli ste sa s tymto problemom?
internet mam kablovy a zatial stabilny a da sa povedat aj rychly download 250.

zooloo
Registrace: 3/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Archiv CZSK problem vo VU+

https://www.parabola.cz/forum/topic-85904/

VYDRA004
Registrace: 11/2008

ale toto nie je ten isty problem. ked spusti napriklad sosac tak mi nacita polozky, vyberiem co chcem spustit a spusti sa mi len zvuk filmu, ale nie obraz, takze to nie je tento problem. vcera som skusal aj you tube a opat len zvuk, archive prima a opat len zvuk bez obrazu.

zooloo

Archiv CZSK problem vo VU+

Tenhle samej problém jsem měl po online aktualizaci image mám OpenPLi ve VU+Duo2,dal jsem aktualizovat SW a potom jel v Archivu CZSK pouze zvuk bez obrazu nepomáhala ani žádná přeinstalace pluginu prostě nic tak jsem se vrátil ke staršímu image ( někdy ze zimy - bootovací logo je zimní ) , který jsem měl zazálohovaný a vše zatím funguje.

shiraz
Registrace: 8/2008

tak to bude asi rovnaky problem. aj ja mam OpenPli a aktualizoval SW tento tyzden, do vtedy som mal zimny. takze ak sa vratim k staremu SW bude to fungovat?

zooloo

Pokud máš backup svého staršího image tak ho tam flashni a uvidíš. Pokud Ti to před tím jelo tak by to mělo fungovat :-)

shiraz
Registrace: 8/2008

čím novší image tým je viac problémov. asi sa vrátim na bh 2.1.4. je najspoľahlivejší. náhrada za youtube je ts tube.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra