Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CT1 HD, CT2 HD a CTSPORT HD mám out !

Zdravím, před několika dny mi přestaly jít výše uvedené kanály - sdělila mi to ale až žena, já se na to nedívám :O .
.
Nechápu proč nejdou zrovna tyhle tři ( jejich SD verze jdou, ale ty fujky v oblíbených nemám ) - navíc úplně všechny ostatní kanály jdou ( mám MULTI ) včetně HD kanálů
.
Udělal jsem znova celou manuální instalaci kanálů družice na 23,5° - vyjelo mi 320 kanálů, mezi nimi dvakrát tyhle stanice, ale znovu nic nehraje ! Tím je moje kreativita vyčerpána - snad jedině reset PINu přes net, ale má to vůbec cenu ?
.
Co se vlastně děje ?

Konosament
Registrace: 12/2014
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
Odpověď v diskusním vlákně

drobecek

s OP key to je nejspis tak, ze se zapisují na karty prubezne furt a jsou to vzdy dva (jeden aktualne platny a druhy ktery bude nasledovat), pricemz aktualni pouzivany OP key se meni zpravidla jednou tydne (obcas to byvalo i po delsim obdobi, ted jsem to uz delsi dobu nesledoval, tak predpokladam ze se aktivni OPkey meni po tydnu) coz je system ktery zajistuje chod karty bez vypadku pokud je alespon 1xtydne zapnuta na nekterem programu Skylinku...

lance
Registrace: 10/2008

RE: CT1 HD, CT2 HD a CTSPORT HD mám out !

Ach ten Joscer dneska jede, padají z něj jenom kraviny, to už musí být tím popelem zasypaný až po uši ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Kapitáne, dokonce můžeš aktivovat i na čt24, tam chodí EMM taky ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

lance, tak často to není, max. jednou za 14 dní, zpravidla v noci na úterý, jinak souhlas ;) :)))

drobeček

drobecek - ale je, jednou za 14 dni v utery zaznamenas zmenu keys na karte za blokerem... ale kdyz se zamyslis tak to je vsechno presne v souladu s tim co jsem psal... ;)

lance

lance

Jdi někam s tím konfrontačním stylem. Já klidně přiznám, že jsem pochybil, protože jsem si to s jednou kartou právě vyzkoušel. Nicméně se nehodlám řadit mezi mouly jako ty sebekriticky sebe.
Ano, sypu si popel na hlavu, ale zajímalo by mě, čím jsem tak moc zmátl uživatele, když jsem mu napsal, že to má dát na ČT 1 SD.
Hm a tvé poslední dva řádky jsou naprostý blud, nemá cenu se k tomu vyjadřovat.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@ joscer - nemal si nápísať, že nejdú cez HD, tým si lance vyprovokoval. Mal si napísať určite idú cez ČT a všetko by bolo OK. Ja mám FTA SD - TA3 a ČT24 pre zápisy (alebo keys) overené a keď neprešli inde, tak tu určite áno - aj pre platené programy. Môj postreh na záver, keď zlyhalo všetko - skúste toto ...
Je to TFA, takže zadara :-)

Dzordzo
Registrace: 8/2007

lance, zamyšlení potvrdilo, že změna aktivního OP je jednou za 14 dní a tedy stačí jednou za 2 týdny zapnout přijímač na cca 3 minuty ;) :)))

drobeček

Drobecku, jsi lenoch, premyslej lepe - polopate jeste jednou: karta obsahuje vzdy nejen prave aktualni key ale taky druhy key ktery bude nasledovat. Aktivni key se meni 1 x tydne (aktualne vzdy v utery), ale karta zna jednu nasledujici zmenu dopredu - proto ti karta pojede za blokerem "14 dni" (presneji receno do druheho utery...). Je to tak z jednoducheho duvodu - kdyby se nevysilaly na karty zaroven soucasny i budouci key ale pouze jen jeden prave aktualni, v den zmeny (napr. v ono utery) by kazda karta byla na nejakou chvilku mrtva do doby nez by se po zapnuti prijimace do ni nacetl ze streamu novy aktualni key. Takove vypadky nejsou zadouci a proto je to tak jak to je!! O tom nepochybuj. Takze odpoved na otazku jak casto se meni aktivni OP key zni: jednou tydne (utery), a odpoved jak dlouho ti pojede karta po jejím posledním zapnutí zní: kalendarne do druheho utery od posledniho nacteni klicu na kartu. Uz to chapes? :)) Jestli mi presto neveris, muzes si to overit pokud mas 2 karty - jednu pak muzes "ozivovat" co 14 dni v sudem a druhou v lichem tydnu :)))

lance

jinymi slovy - na kartu se zapisuje vzdy dvojice klicu (aktualni a nasledujici key). V prubehu jednoho tydne (aktualne od utery do pondeli) je na karty zapisovana stale stejna dvojice klicu. V dalsim tydnu je zapisovana "z poloviny nova" dvojice klicu (puv. budouci klic se stal aktualnim a novy budoucí key...)

lance

Když vypadnou HD programy, tak jde většinou o nepatrně hnutou parabolu .... jinak na Astře 23,5° je VŠECH programů jen 220 a ne 320.... :(

Tondach
Registrace: 3/2004

joscer: Zápisy chodí na všech TP bez výjimky a u všech providerů. Kdysi u CS Linku nechodily zápisy na TP s SK programy, ale to je už dávno.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Lance, chápu, jen mě zmátlo, že web Skylinku píše, že pro plynulý chod stačí zapnout přijímač jednou za 14dní na cca 3 min. a ty jsi psal alespoň jednou týdně. ;) :)))

drobeček

drobecek - jasne, kdyz uz jsme se do toho pustili tak jsem to chtelupresnit, protoze tech 14 dni to neni uplne presne info, pac ve vysledku tohoto systemu kdyz zapnes kartu v pondeli tak ti pak nevydrzi 14 dni do dalsiho pondelka ale chcipne uz pristi utery (tj. za 8 dni), kdyz ji zapnes v utery tak vydrzi tech 14 dni... to vse za predpokladu ze provider dodrzuje pravidelne zmeny aktivnich OPkey v uterky... driv na to obcas kaslali takze karta mohla jet i dyl diky tomu ze neprobehla pravidelna zmena aktivniho OPkey... to jen tak pro zasmani mezi nami devcaty :)))

lance

Ano, je to tak a to tam mají na vebu takovou pěknou tabulku, ale dosti nepřesnou ;) :)))

drobeček

na webu :8)

drobeček

tak že by to upravily?

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra