![]() |
|
Česká televize a ČT bod (hbbtv)Ahoj lidi. Mám takový problém s hbbtv na ČT s televizí 42" LG 42LB580V. A sice, když kliknu na červené tlačítko tak se mi zobrazí nabídka ,,ivysílání, teletext, program atd.", problém však nastane, když nějakou nabídku vyberu. Tv zamrzne a nespustí se ani teletext ani ivysílání atd. Nevíte v čem může být problém. Instaluju skoro každou aktualizaci LG, myslíte si, že by se mohlo pokazit nějakou aktualizací třeba? Ještě nedávno ČT bod šlapal. A teď bohužel nespustím nic. Díky za názor.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
RE: Česká televize a ČT bod (hbbtv)Jakou verzi FW máš? Moje aktuální je 04.04.06 a HbbTV funguje.Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 197 |
![]() |
|
RE: Česká televize a ČT bod (hbbtv)Ano, mám tu stejnou verzi. Opravdu nevím, čím to je.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Česká televize a ČT bod (hbbtv)A připojení do sítě máš drátové nebo wifi?Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
![]() |
|
RE: Česká televize a ČT bod (hbbtv)mám wi-fi ;)Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Česká televize a ČT bod (hbbtv)No, já to mám připojené drátem... Zkusil bych to chování porovnat při drátovém připojení, pokud to jde.Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
![]() |
|
RE: Česká televize a ČT bod (hbbtv)zásadní zdělení zní-nekupovat LG-hezký den |
kuldan
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
@kuldanFakt rada k nezaplacení,ale příště si ji snad raději nech pro sebe. |
acce