![]() |
|
Technisat sir HD karta freesat + modul digiZdravím a chtěl jsem se zeptat, jestli má někdo tuto kombinaci. Fresat karta ve čtečce a modul od digi v CI+. Vím, že se to tady na tomto foru kdysi řešilo a měl být problém s Digisportem 1 HD. Nešel zvuk na tomto programu. Proto by mě zajímalo, jesli je tento problém vyřešen? Mám freesat kartu v modulu v televizoru Samsung a chci si pořídit modul od digi k vůli PL. Chtěl bych si koupit ten Technisat sir HD. O ten jejich HD přijímač nemám zájem. Díky. |
Stipe
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
RE: Technisat sir HD karta freesat + modul dig...Bohuzel zvuk Ti nepujde (AAC) ,tudiz v HD bez zvuku. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Technisat sir HD karta freesat + modul dig.......pouze Digisport HD , programy HD sdilee s Freesat zvuk pujde. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Technisat sir HD karta freesat + modul dig...Jedině dát modul od Digi do TV a freesat kartu do Technisat Sir pak by mělo jít vše OK včetně Digisport 1HD se zvukem. |
rybář
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 201 |
![]() |
|
RE: Technisat sir HD karta freesat + modul dig.......k tomu ale Twin LNB a natáhnou ještě jeden koaxiální kabel |
rybář
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 201 |
![]() |
|
stipeto nie je "problém" že nejde zvuk u digisportu. Používa sa iný zvukový formát, ktorý TechniSat SIR nemá a ani nikdy mať nebude.Je to rovnaký "problém" ako že dieselový motor nejazdí na benzín. Ak to chceš mať komplet v ext SAT prijímači tak musíš hľadať taký čo má zvuk AAC. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Technisat sir HD karta freesat + modul dig...Technisat Isio to chce a neni problem s tou kombinacimam to tak zapojené Ale myslim ze to Digi je zralé na odhlášení Zadne pozitivni změny nevidim, a kvuli jednomu HD kanalu .. Na digisport 2 se koukat neda, to je nekdy takova mazanice v SD, ze nic horšího snad ani neni na SAT Uz tam zbyva zajimava akorat ta angl.premier league Ted jeste v kombinaci s maďarskými sport a m4 od UPC .. stejne se to neda stíhat sledovat vsechno |
hondasek2
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
RE: Technisat sir HD freesat + modul dig...Děkuji Vám za zprávy, moc jste mě nepotěšili. Takže zatím nevím, budu muset ještě počkat. |
Stipe
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
Technisat SIrTechnisat Sir už není na prodejnách!!! |
gusepee
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
Hondasek2Jaký Technisat ISIO !!! |
gusepee
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 63 |