Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Príjem UK programov v CR, u Prahy

Prosím možem poprosit o presný postup jak v CR v Stredočeskom kraji naladit UK TV? Mam zajem ale o co najviac UK TV, nie len ten zaklad BBC, ITV...

Citala som cely postup od SATO https://www.parabola.cz/forum/reply-311916/, ale potrebujem to trochu presnejsie upresnit, som totalne netechnicky typ :mad:
Takže si v UK kupim SKY kartu. Prosim možete mi poradit aku? Divala som sa na nabytku SKY a vobec nechapem co mam kupit.
Mam kupit tuto?
Sky boxes and set-up
Self set-up: Available to Sky+ customers for £15. Self set-up must be completed within 31 days of receipt

Viem, že ju mam aktivovat. Da sa to aktivovat i bez satelitu?
Nemam doma este ziadny satelit, prosim poradte mi od ktorej firmy si mam satelit kupit.
Moc dakujem za rady.
Lucia

lucybub
Registrace: 8/2015
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Príjem UK programov v CR, u Prahy

Tak buchni doma do stola, nech to da dohromady :))

Gibertini 125cm na polarmounte (30W - 50E) + IBU LNB, SuperJack 18" HARL 3618+, pozicioner Amiko GBOX V2000, Vu+ Solo2, Open BlackHole image.

seattle
Registrace: 11/2013

Jenomže to nastavení děláš jenom jednou. To nastavíš na svém domácím routeru a pak jedeš v celé domácnosti na všech zařízeních. Ten Netfix u nás sledují tisíce lidí :)))

toothpick
Registrace: 11/2014

Uz len fakt, ze vacsina ludi ani nevie ze v routri sa da nieco nastavit je niekedy limitujuci :)

Gibertini 125cm na polarmounte (30W - 50E) + IBU LNB, SuperJack 18" HARL 3618+, pozicioner Amiko GBOX V2000, Vu+ Solo2, Open BlackHole image.

seattle

Já jsem dokonce používal Playstation a jejich Netflix aplikaci. O tom české videoslužby v životě neslyšely, že existuje něco jako Playstation a že by jí mohly podporovat. K tomu nikdy nedojde.

toothpick

Môžte to tu premenovať na STREAM.CZ Rv Rv Rv

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Jo, hochu, máme rok 2015. A britská SKY sama několikrát přiznala, že má jenom jednoho hlavního konkurenta. Netflix.

toothpick

A BT Sport :laughing:

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Přesně tak. Tam to není jako u nás, že máš padesát platforem a na žádné nic zajímavého nevysílají.

toothpick

Koukám, že diskuze se zvrhla někam jinam, tazatelka píše, že je v tomto laik, takže bych ji zbytečně nekomplikoval život.. Za mě bych místo pořizování stb a paraboly jak vrata uvažoval spíše o variantě IPTV služeb typu http://goo.gl/3Dj4F6 nebo http://goo.gl/NBSxG9 Domů Vám přijde krabice, kterou propojíte s routerem (to z čeho ,leze internet,) a televizí. Zapojíte a koukáte. Na druhou stranu se pochopitelně nejedná o oficiální způsob sledování Sky UK, ale to už je věc jiná.. Mně osobně stačí na takovéto domácí pokoukání Satback na 27,5W s veřejnoprávní BBC v HD.. Howgh

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

To stojí 11.000,- Kč ty vado!!! Já budu posílat 11 litrů nějakým španělským pirátům?

toothpick

Bydlim u Prahy, mam na strese 190 cm parabolu a na bezproblemovy prijem 24/7 to je malo :( . Dnes bych uz do toho nesel: jedu vetsinou pres IPTV a bez problemu (uktvfrance.net), jede i na linuxovem satelitnim prijimaci s enigmou ...

JanScholz
Registrace: 11/2007

to lucybub

Já jsem zase slovák, "vdaný" za češku, ale to je jedno. Jak vidíš, tak příště zkus raději nějakou lehčí otázku, třeba: "chcem pozerat na tv, kde hovoria anglicky". /A Ty na nás hned se sky/ Jinak se budeš potkávat s trochou ironie, protože jak vidíš, tak to není tak jednoduché a ani lidi, co do toho trochu "vidí", se nemůžou shodnout...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

To jsou všechno pirátské IPTV nabídky, co tady doporučujete. To už můžete rovnou odkázat na ruské share servery.

toothpick

toothpick: lacne to zrovna nie je, ale da sa aj trocha lacnejsie:
http://goo.gl/XhFxVH

uplne legalne to urcite nie je, nazval by som to takym, na slovensku oblubenym, pojmom "polo-legalne".
Ked som sa davnejsie snazil pochopit tuto problematiku, pochopil som to zhruba nasledovne: (nie som pravnik, ani odbornik na legislativu, takze ocenim akekolvek pripomienky alebo vyklady)

V zmysle EU ustavy by mal mat kazdy obcan EU rovnake pravo k informaciam (napr. prijem BBC aj dole na kontinente, vratane moznosti ako napr. "mat moznost" si legalne predplatit Sky UK), ako iny obcan EU, v ktorejkolvek inej clenskej krajine EU. Problemom (o ktorom vsetci samozrejme vieme) su licencie a spolocnosti, ktore ich udeluju tlacia vysielatelov do geo-blockingu alebo "uk-beamov". Konkretne v pripade tychto spanielskych iptv providerov, clovek porusuje myslim len to, ze nema kupenu britsku tv-licence (koncesionarske poplatky) - teda technicky, briti zijuci v spanielsku (ktori si doma platia tv-license) by nic porusovat nemali...

Cital som niekde na zahranicnych serveroch aj uvahy, ze ak to clovek vyriesi cez "rusa" alebo takehoto spaniela, tak sa vzasade domaha svojich obcianskych prav, ktore mu boli odoprete vysielatelom - ako by ale take nieco skoncilo na sude si netrufnem odhadnut.

seattle

Mně nejde o právo a pořádek :))) ale o solidnost. Například na těch jejich stránkách je v FAQ následující otázka:
- Jsou některé kanály v HD kvalitě.
- Ano, IPTV box má připojení přes HDMI :)))
Od nikoho takového bych si nic neobjednal. Raději podpořím Netflix a jejich skvělé seriály.
https://www.youtube.com/watch?v=iKpKAlbJ7BQ

toothpick

je to pre simple end-userov, HDMI im povie viac ako bitrate HD feedu, nad ktorym tu polka fora omdlie :))

seattle

Ještě dodám, že Netflix akceptuje i české karty Mastercard. Já jsem zmiňoval jenom ty VISA karty, protože až teprve nyní jsem vyzkoušel obojí. Takže co potřebujeme:
1. Některou z těchto služeb v ceně kolem 5 USD za měsíc:
www.smartdnsservice.net
2. Českou platební kartu Visa nebo Mastercard a předplatné Netflixu v ceně 9 USD za měsíc. Jako ZIP code se zadává 90210. Jméno používáme samozřejmě svoje vlastní.

toothpick

Ja doporucuji kombinaci DNS a sluzby zattoo.com, ktere poustim na amazon fire tv.
BBC programy a ITV1 v HD, ostatni programy v SD. Predplatne Zattoo TV je 65 franku za rok.

schimi
Registrace: 8/2007

Já mám 180 cm u Prahy a potvrzuju, že to je na bezproblémový příjem málo. Naštěstí je tu i 27.5W, ale tam je jen pár stanic :-(

LubosD
Registrace: 7/2010

@Lucia - taky jsem to resil - Sky programy lze mit s 80cm parabolou (stredocesky kraj). Pro vlastni prijem je potreba Skybox a pristupova karta. Jsou po Evrope firmy, ktere se tim zabyvaji a vse zaridi - poslou Ti domu box a zaktivovanou kartu. Za tuto sluzbu si pak krome programove nabidky uctuji provizi 5 a vice tisic ceskych korun. Samotne predplatne je bud reseno naprimo na kreditni kartu nebo take pres tuto zprostredkovatelskou firmu. Celkove se to ale docela prodrazi, i kdyz samotne predplatne je podle me v prijatelne vysi.
Ja sam jsem od toho nakonec ustoupil. Provozuji prijmac Roku (obdoba Apple TV) a jedu Netflix (US verze) za pomoci DNS sluzby (napr. hidemyass, overplay apod.). Nejsem si jist, zda to tak je, ale nekde jsem cetl, ze pro prvni registraci Netflix je potreba US kreditka. To bylo cca pred 2 lety. Pak lze preregistrovat na ceskou kreditku (tento postup odzkousen - na rozdil od toothpicka jsem pouzil normalni ceskou adresu vcetne zipu, ale pravda, ze to bylo az u zmeny). Mozna ten zip je jediny dulezity pro prvni registraci.
Zkousel jsem i Hulu, ale moc me to neoslovilo. Jsou tam sice serialy rychle (tusim do 48 hodin od odvysilani v TV), ale nevyhovuje mi rozhrani a tak nak cela logika.
Na Roku je spousta dalsich kanalu jako PBS (je i na Apple TV), dokonce se da rozjet live TV pres ustvnow. Obsahu je tolik, ze to clovek nezkonzumuje i kdyby mel den 100 hodin.
Tolik moje zkusenost.

jiricekc
Registrace: 7/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra