![]() |
|
OpenboxS2HD--OpenboxS2 MiniHD+Zdravim paniPoprosil by som o radu hlavne tych,co maju tieto dva prijimace pre zdielanie karty cez RS232 krizenym kabelom ohladom softu. Chcel by som vediet,ake softy nahrat do prijimacov aby to slo stabilne bez sekania. Mam doma stare op.800-kovej rady ktore dodnes ficia bez problemov na soft 5,14. Skusal som zatial prepojit S2(soft.70) s 800-kou a uz to po par minutach sekalo.S2 Mini HD+ chcem dokupit. Daco som sa docital aj tu aj na AB-F.spomina sa hlavne s.52-ka pre S2-ku,ale pre S2+ som nic konkretnejsie nenasiel hoci sa pise ,ze to funguje medzi S2-kami bez problemov cez rs232 aj LAN,ktory mi nevyhovuje- --chcel som napisat aj na AB-Forum--daco som zmrvil tak ma neprihlasilo. Ma prosim Vas niekto takuto kombinaciu,aku potrebujem nech sa mi prosim ozve popripade na PM. Dakujem,prijemny horuci den |
rudo64
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 125 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
korkoani jedno,ani druhé,za rok se sem koukni![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |