![]() |
|
Skylink nebo O2 tvahoj, chtěl bych se tu zeptat, platím si balíček flexi 7 na Skylinku.Jelikož jsem fanda sportu tak přemýšlím o O2 tv, ale bohužel nedosahuji rychlosti abych mohl sledovat jejich HD vysílání.Proto se ptám jaká je kvalita jejich SD programů.Sleduji na starší plazmě, ale obraz HD na Skylinku je super![]() |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
Bureš to dá fšecko do richtigu.http://ekonomika.idnes.cz/pripojeni-100-mbit-s-do-kazdeho-domu-drr-/ekonomika.aspx?c=A150812_124329_ekonomika_rny |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 294 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo O2 tvSkylink Kombi + O2tv = naprostá spokojenost. Alespoň u mĕ je to tak. |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo O2 tvTo je šílená kombinace, za tu cenu máš snad německou SKY s prémiovými balíčky. Těmto kombinacím českých platforem bych se vyhnul. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
toothpickSky DE máme taky, to si platí dcera. |
rs505
![]() |
|
RE: Skylink nebo O2 tv![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: Skylink nebo O2 tvAle platí se 10 euro extra za HD. Tenhle nepříjemný nešvar jim zůstal z Británie. |
toothpick
![]() |
|
toothpickAle má k tomu jejich kisnu. Já se na to nekoukám, nĕmecky umím jen základní zdvořilostní fráze jako Sieg Heil! a Haende hoch! |
rs505
![]() |
|
RE: Skylink nebo O2 tvahoj, chtěl bych se tu zeptat, platím si balíček flexi 7 na Skylinku.Jelikož jsem fanda sportu tak přemýšlím o O2 tv, ale bohužel nedosahuji rychlosti abych mohl sledovat jejich HD vysílání.Proto se ptám jaká je kvalita jejich SD programů.Sleduji na starší plazmě, ale obraz HD na Skylinku je super R^Obraz špatný. |
ksatelit
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo O2 tvo2 obraz špatný |
ksatelit
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo O2 tvV SD kvalitě se to O2 nemůže vyplatit. Ale komu to chodí v HD, tak jako proč ne. Jenom ten jejich internet by mohl být luxusnější, když za to dohromady zákazník zaplatí 900,- měsíčně. Není to žádná pecka. Nejlépe na tom chodí to, co není legální. Takže torrenty a ruské fotbalové streamy. HBO GO prakticky vůbec nelze večer sledovat. |
toothpick
![]() |
|
RE: Skylink nebo O2 tvJsem v výpovědní lhůtě po kontrolním shlédnutí prvního kola PremierLeague na O2TVgo(air). Ústředna daleko, tak nic jiného nezbylo. SD kvalita horší jak u nejhoršího kanálu na satelitu, sekačka po každých 5ti vteřinách. Můj poskytovatel mi posílá jen "slabých" 35-40mB. Na tom se mi neseká ani HD verze čehokoliv odkudkoliv. Jenom tato platforma. Blbce můžou dělat z nových zákazníků. Ze mě už ne. Nazdar. PS: raději se vye.ru na celý sport a budu čučet na kvalitu FTA ze ServusTV, Arte popř. čehokoliv normálního z netu, než platit za takavou patlaninu. To vám ještě nedošlo, že Glisník se svým Serpo neokradl proti této službě vlastně nikoho? Tito Jánošíci z O2, ti vám to teprve osolí. Začalo to fotbalem, pokračuje to Novou a pak si vás koupí všechny![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
UpřesněníPokud máš nějaký přístroj s iOS, nemusíš mít na O2TV vůbec rychlý internet, obraz i v HD si přes AppleTV pošleš do jakékoliv TV v super kvalitě.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 618 |
![]() |
|
Janikz ho.na bič neupleteš. Můžeš to dělat jak chceš. Měl jsem ADSL - 3 km od ústředny nenajedeš pořádně ani na internet, natož na O2TV :-) Go jen v SD a hodně blbé kvalitě na 15pc notebooku. Na TV jsem to zkusil jen jednou- brrrr. Na co iOS. Na nic. Ta služba prostě není pro všechny a basta. Zase jen pro pár "vyvolených" v okolí ústředny, nebo na pořádných kabelech. |
pf09
![]() |
|
RE: Skylink nebo O2 tvAno, je to tak. Služba je jen pro ty, co jsou blízko ústředny, popř. mají o2 fiber. Pro všechny ostatní tu je satsklep a mastercard :-) |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 294 |
![]() |
|
bretahKonečně sokol, co pochopil vážnost situace - chybí tady smile "úklona".![]() |
pf09
![]() |
|
RE: Skylink nebo O2 tvNejlepší jsou ty ruské televizní torrenty. Beze srandy. |
toothpick
![]() |
|
toothpicka tak za dax jo, ale občas to padne a nechce se to narovnat a zrovna v 92. minutě před pokutovým kopem.... :-) |
pf09
![]() |
|
RE: Skylink nebo O2 tvNo jo, ale je to lepší než posílat nějakému miliardářovi 400,- Kč měsíčně. Je pěkné, že tam chodí třeba několik zápasů zároveň s anglickým komentářem kanadské televize TSN. |
toothpick
![]() |
|
2jansDigiTV mám od 2006 a nemůžu si stěžovat. Od září příjde velká změna... :)jinak abych nepsal jen OT. Zda Skylink nebo O2 mohu doporučit určitě O2 ale jen v místech s VDSL pokrytím jinak zpomaluje internet! |
janse
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 370 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo O2 tvInternet to zpomaluje i na VDSL. Akorat to neni tak poznat, pac ma clovek vetsi rezervu. Osobne nevidim duvod, proc si zpomalovat net necim, co lze chytat za podobne penize jinak a lepe. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
Skylink kontra O2TVMám už léta Skylink Multi HD a čerstvou zkušenost s O2TV. Na lince VDSL zcela bez potíží, ale ... mnou sledované sportovní HD programy jsou ve výrazně nižší kvalitě než na satelitu u SL a tam to také není žádný zázrak. Protěžovaný O2Sport HD měl při zápase Sparty se Zlínem rozostřený obraz po stranách. Asi nakoupili kameru v Lídlu, protože zápasy angl. ligy byly v pořádku. Překvapivě Golf Channel je v SD provedení mnohem koukatelnější v O2TV než v SL. Ale HD to není![]() ![]() |
tnt
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo O2 tvTo mě nepřekvapuje. V opravdové HD kvalitě můžete streamovat po těchto linkách jenom předem optimalizované filmy. Ale určitě ne živé vysílání. Sice jako ta vlastní kapacita je papírově dostatečná, ale v praxi lze využít jenom zlomek, protože v žádném případě se to nesmí sekat. To by divák okamžitě zrušil. |
toothpick
![]() |
|
přejít oddigi ke kyslíku,jako z bláta do louže ,celkem stejnej hnůj,ale bez paraboly na střeše a to se vyplatí![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
zatímnemá smysl Digi posuzovat, možná že mile překvapí![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
s Digi dnes žádný problémOchota na infolince, reklamace bez dlouhého čekání. Jó už to nejsou Rumuni, s kterými jste měli špatné zkušenosti. Nemohu si fakt stěžovat![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
![]() |