Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Kabelová televize

Skylink nebo O2 tv

ahoj, chtěl bych se tu zeptat, platím si balíček flexi 7 na Skylinku.Jelikož jsem fanda sportu tak přemýšlím o O2 tv, ale bohužel nedosahuji rychlosti abych mohl sledovat jejich HD vysílání.Proto se ptám jaká je kvalita jejich SD programů.Sleduji na starší plazmě, ale obraz HD na Skylinku je super R^

jans
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55
Odpověď v diskusním vlákně

Bureš to dá fšecko do richtigu.

http://ekonomika.idnes.cz/pripojeni-100-mbit-s-do-kazdeho-domu-drr-/ekonomika.aspx?c=A150812_124329_ekonomika_rny

bretah
Registrace: 9/2012

RE: Skylink nebo O2 tv

Skylink Kombi + O2tv = naprostá spokojenost. Alespoň u mĕ je to tak.

rs505

To je šílená kombinace, za tu cenu máš snad německou SKY s prémiovými balíčky. Těmto kombinacím českých platforem bych se vyhnul.

toothpick
Registrace: 11/2014

toothpick

Sky DE máme taky, to si platí dcera.

rs505

:))) Je to levný, oni už se naučili od Italů. Základ + jednou premium za 20 euro.

toothpick

Ale platí se 10 euro extra za HD. Tenhle nepříjemný nešvar jim zůstal z Británie.

toothpick

toothpick

Ale má k tomu jejich kisnu. Já se na to nekoukám, nĕmecky umím jen základní zdvořilostní fráze jako Sieg Heil! a Haende hoch!

rs505

ahoj, chtěl bych se tu zeptat, platím si balíček flexi 7 na Skylinku.Jelikož jsem fanda sportu tak přemýšlím o O2 tv, ale bohužel nedosahuji rychlosti abych mohl sledovat jejich HD vysílání.Proto se ptám jaká je kvalita jejich SD programů.Sleduji na starší plazmě, ale obraz HD na Skylinku je super R^

Obraz špatný.

ksatelit
Registrace: 4/2015

o2 obraz špatný

ksatelit
Registrace: 4/2015

V SD kvalitě se to O2 nemůže vyplatit. Ale komu to chodí v HD, tak jako proč ne. Jenom ten jejich internet by mohl být luxusnější, když za to dohromady zákazník zaplatí 900,- měsíčně. Není to žádná pecka. Nejlépe na tom chodí to, co není legální. Takže torrenty a ruské fotbalové streamy. HBO GO prakticky vůbec nelze večer sledovat.

toothpick

Jsem v výpovědní lhůtě po kontrolním shlédnutí prvního kola PremierLeague na O2TVgo(air). Ústředna daleko, tak nic jiného nezbylo. SD kvalita horší jak u nejhoršího kanálu na satelitu, sekačka po každých 5ti vteřinách. Můj poskytovatel mi posílá jen "slabých" 35-40mB. Na tom se mi neseká ani HD verze čehokoliv odkudkoliv. Jenom tato platforma. Blbce můžou dělat z nových zákazníků. Ze mě už ne. Nazdar. PS: raději se vye.ru na celý sport a budu čučet na kvalitu FTA ze ServusTV, Arte popř. čehokoliv normálního z netu, než platit za takavou patlaninu. To vám ještě nedošlo, že Glisník se svým Serpo neokradl proti této službě vlastně nikoho? Tito Jánošíci z O2, ti vám to teprve osolí. Začalo to fotbalem, pokračuje to Novou a pak si vás koupí všechny :)))

pf09
Registrace: 8/2010

Upřesnění

Pokud máš nějaký přístroj s iOS, nemusíš mít na O2TV vůbec rychlý internet, obraz i v HD si přes AppleTV pošleš do jakékoliv TV v super kvalitě.

Kdo je kdo a co je co.

Janik
Registrace: 1/2006

Janik

z ho.na bič neupleteš. Můžeš to dělat jak chceš. Měl jsem ADSL - 3 km od ústředny nenajedeš pořádně ani na internet, natož na O2TV :-) Go jen v SD a hodně blbé kvalitě na 15pc notebooku. Na TV jsem to zkusil jen jednou- brrrr. Na co iOS. Na nic. Ta služba prostě není pro všechny a basta. Zase jen pro pár "vyvolených" v okolí ústředny, nebo na pořádných kabelech.

pf09

Ano, je to tak. Služba je jen pro ty, co jsou blízko ústředny, popř. mají o2 fiber. Pro všechny ostatní tu je satsklep a mastercard :-)

bretah
Registrace: 9/2012

bretah

Konečně sokol, co pochopil vážnost situace - chybí tady smile "úklona". :8)

pf09

Nejlepší jsou ty ruské televizní torrenty. Beze srandy.

toothpick

toothpick

a tak za dax jo, ale občas to padne a nechce se to narovnat a zrovna v 92. minutě před pokutovým kopem.... :-)

pf09

No jo, ale je to lepší než posílat nějakému miliardářovi 400,- Kč měsíčně. Je pěkné, že tam chodí třeba několik zápasů zároveň s anglickým komentářem kanadské televize TSN.

toothpick

2jans

DigiTV mám od 2006 a nemůžu si stěžovat. Od září příjde velká změna... :)
jinak abych nepsal jen OT.

Zda Skylink nebo O2 mohu doporučit určitě O2 ale jen v místech s VDSL pokrytím jinak zpomaluje internet!

janse
Registrace: 10/2014

Internet to zpomaluje i na VDSL. Akorat to neni tak poznat, pac ma clovek vetsi rezervu. Osobne nevidim duvod, proc si zpomalovat net necim, co lze chytat za podobne penize jinak a lepe.

Mikek
Registrace: 7/2011

Skylink kontra O2TV

Mám už léta Skylink Multi HD a čerstvou zkušenost s O2TV. Na lince VDSL zcela bez potíží, ale ... mnou sledované sportovní HD programy jsou ve výrazně nižší kvalitě než na satelitu u SL a tam to také není žádný zázrak. Protěžovaný O2Sport HD měl při zápase Sparty se Zlínem rozostřený obraz po stranách. Asi nakoupili kameru v Lídlu, protože zápasy angl. ligy byly v pořádku. Překvapivě Golf Channel je v SD provedení mnohem koukatelnější v O2TV než v SL. Ale HD to není :( Tak si vyberte :-/

tnt
Registrace: 1/2006

To mě nepřekvapuje. V opravdové HD kvalitě můžete streamovat po těchto linkách jenom předem optimalizované filmy. Ale určitě ne živé vysílání. Sice jako ta vlastní kapacita je papírově dostatečná, ale v praxi lze využít jenom zlomek, protože v žádném případě se to nesmí sekat. To by divák okamžitě zrušil.

toothpick

přejít od

digi ke kyslíku,jako z bláta do louže ,celkem stejnej hnůj,ale bez paraboly na střeše a to se vyplatí
R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

zatím

nemá smysl Digi posuzovat, možná že mile překvapí ;)

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

s Digi dnes žádný problém

Ochota na infolince, reklamace bez dlouhého čekání. Jó už to nejsou Rumuni, s kterými jste měli špatné zkušenosti. Nemohu si fakt stěžovat ;)

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra