![]() |
|
Skylink nebo FreesatJiž 11 let jsem zákazníkem Skylink. Dnes mi volal na můj mobil (nevím kde vzal číslo) nějaký dealer Freesat. Mazal med kolem huby jak to bude výhodné, když přejdu na Freesat, kolik ušetřím. Mluvil o nějaké akci pro nové zákazníky, že mi obratem pošlou technika, který vše proměří (myslím že mluvil o Thor satelitu) a ten mi ihned připraví smlouvu a vše mi nastaví. Poslal jsem dealera do háje s tím, že se nejdříve podívám na jejich www stránky. On, že do týdne zavolá znovu.Podíval jsem se poprvé v životě na jejich www stránky a byl jsem zděšen. Žádné technické údaje, satelit, frekvence kanálů tam nejsou. Jen jsem se dočetl něco o media boxu, jak mi vše technici nastaví, atd. samé bla bla bla. Asi bych musel svoji techniku zahodit (TV přijímač se satelitem nebo minimálně CA modul Irdeto, starší funkční STB s Irdeto atd atd.) Pokud jsem u Skylinku technicky zcela nezávislý a mimo platby servisního poplatku nebo vybraného balíčku Skylink nepotřebuji, u Freesatu jsem nabyl dojmu, že se stanu jejich závislým otrokem. Až se příště ten dealer ozve, bude to s ním krátký proces. Podle mne zlatý, "neprůhledný a vyděračský" Skylink proti "Tajemnému hradu v Karpatech" jménem Freesat. Freesat je snad jedině vhodný pro naprosté laiky, závislé 100% na technickém dozoru poskytovatele. Jsem zvědav, zda se ve svých názorech na srovnání Skylinku a Freesau pletu, a dostanu přes prsty, nebo zda převáží souhlas s mým názorem. Možná také dostanu banán. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
RE: Skylink nebo Freesatpodle mne skylink je neco jako ceska/slovenska sporitelna, je nejvetsi ma pobocky vsude a kvuli pohodli neni duvod prechazet. az do doby az se objevi nejaka nova banka s nulovymi poplatky typu mbank ci fio u ktere jsem, a uz po ceskesporitelne ani steknu je to spis pro ty zamestnance co maji porad vyplatu. pro lidi bez prijmu ale v podstate nic takoveho, v sat, zatim stale nic neni. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo FreesatMám freesat medium+ a základ od skylinku,nemá to chybu.![]() |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo Freesatjjery - ddto |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
sioga_bsjsem u spořitelny a taky neplatím ani kačku na poplatcich jen se chce zeptat a jit si za tím...takže nevidim duvod proč mít mbank,fio... |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo Freesatale jak pišeš ma nejvetší sít bankomatu, poboček a to se vždy hodí :) než mít jen omezeny vyber zadarmo mesíčně :) |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo FreesatKdyž jsi poŕídím kartu Free Sat jaké tam půjdou maďarské sportovní programy? Děkuji |
jiri55
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 365 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo FreesatJa som mal skylink 6 rokov...bohuzial som sa prestahoval a tu uz skylink nemam sancu naladit koli tomu ako je otoceny byt :-( takze mam teraz freesat + digi....vacsia hruza ani byt nemoze...zlaty skylink...jednoznacne maju najlepsiu ponuku....keby to bolo mozne tak hned idem spät ku skylinku.....zial mozne to nieje :-(motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo FreesatfreeSAT kvôli Senzi TV od 7.9.2015![]() ![]() ![]() VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo Freesatdrto - daj si tanier na strechu, stiahni kábel stupačkou a nemusíš tu vyplakávať. To som zvedavý, či si nasraný na Freesat alebo Digi - lebo to je poriadny rozdiel ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: Skylink nebo Freesat@ jiri55 do 14 dni od podpisu zmluvy sa da karta vratit bez udania dovodu (aspon na Slovensku). Alebo si pozicaj od znameho a vyskusaj. Pokial ale viem, ak mas vlastny stroj, HU programy idu. Na 100% viem, ze SPORT1 HD HU mi ide, ale nie som sportovy fanda, ostatne netusim ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: Skylink nebo FreesatDzordzó díky jde mi jen sport programi hungaria přes kartu Free Sat koupenou v Čechách |
jiri55
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 365 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo FreesatNo mne vychází poměr cena vykon nejlepe freesat medium tu mam 2*jinak skilinku platim serpo kuli základním kanalum v hd a co daly pryč hd od nováku uz nevidím duvod serpo platit![]() Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo FreesatFreesat by mel prijit ještě s nejakyma novinkama na podzim. Tak se uvidi ještě s cim prijdou. To poslední rozsirovani stanic ještě nebylo podle me asi poslední. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
jiri55Sport1 HU, Sport1HD HU, Sport2 HU, SportMT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo FreesatUž tu bolo povedané, že na webe nájdeš v PDF formáte všetky údaje ohľadne kanálov, frekvencií, THOR 5,6 apod. Z vlastnej skúsenosti môžem napísať, že ich ICE karty sú kompatibilné s väčšinou vlastných prijímačov a dokonca aj CI+ modulov. WEB stránka freesatu je možno trochu neprehľadná ale aspoň na nej pracujú. Prirovnanie "tajomný hrad v Karpatoch" ma naozaj rozosmialo![]() ![]() |
KarolinaCZ
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo FreesatNa českým webu nenajdeš frekvence slovenských programů. Nebo se blbě dívám.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo FreesatAk ich nenájdeš na CZ webu nájdeš ich na SK webu, dole na ich stránke sa dá prepnúť na Slovensko![]() |
KarolinaCZ
![]() |
|
RE: Skylink nebo FreesatAno,neúčtují Servisní poplatek ale zato Manipulační poplatek.A to je podstatný rozdíl![]() Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo FreesatM4 Sport HD Aspoň niečo |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo FreesatZačo účtujú manipulačný poplatok? |
KarolinaCZ
![]() |
|
jiri55A zabudol som ešte M4 sport, M4 sport HDT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo Freesat@ jiri55 odkiaľ si tú kartu kúpil - oficiálne alebo od niekoho ? Pokiaľ oficiálne, zavolaj do Freesatu a daj si ju refreshnúť, malo by nabehnúť to, čo máš zaplatené. Ak si ju kúpil neoficiálne, volať musí ten, na koho je karta registrovaná ... |
Dzordzo
![]() |
|
RE: Skylink nebo FreesatAdministrativní poplatek za základ![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
Antošje kecal z prodané žádný manipulační poplatek neplatím pouze za službu.Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo FreesatMohl bys to nějak upřesnit ? Třeba udělat čárky,nebo tečky,kam patří.Nějak tomu není rozumětDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
![]() |