![]() |
|
Skylink nebo FreesatJiž 11 let jsem zákazníkem Skylink. Dnes mi volal na můj mobil (nevím kde vzal číslo) nějaký dealer Freesat. Mazal med kolem huby jak to bude výhodné, když přejdu na Freesat, kolik ušetřím. Mluvil o nějaké akci pro nové zákazníky, že mi obratem pošlou technika, který vše proměří (myslím že mluvil o Thor satelitu) a ten mi ihned připraví smlouvu a vše mi nastaví. Poslal jsem dealera do háje s tím, že se nejdříve podívám na jejich www stránky. On, že do týdne zavolá znovu.Podíval jsem se poprvé v životě na jejich www stránky a byl jsem zděšen. Žádné technické údaje, satelit, frekvence kanálů tam nejsou. Jen jsem se dočetl něco o media boxu, jak mi vše technici nastaví, atd. samé bla bla bla. Asi bych musel svoji techniku zahodit (TV přijímač se satelitem nebo minimálně CA modul Irdeto, starší funkční STB s Irdeto atd atd.) Pokud jsem u Skylinku technicky zcela nezávislý a mimo platby servisního poplatku nebo vybraného balíčku Skylink nepotřebuji, u Freesatu jsem nabyl dojmu, že se stanu jejich závislým otrokem. Až se příště ten dealer ozve, bude to s ním krátký proces. Podle mne zlatý, "neprůhledný a vyděračský" Skylink proti "Tajemnému hradu v Karpatech" jménem Freesat. Freesat je snad jedině vhodný pro naprosté laiky, závislé 100% na technickém dozoru poskytovatele. Jsem zvědav, zda se ve svých názorech na srovnání Skylinku a Freesau pletu, a dostanu přes prsty, nebo zda převáží souhlas s mým názorem. Možná také dostanu banán. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
RE: Skylink nebo FreesatDěkuji všem za rozumné názory. Nechť Bůh odpustí těm, kteří tady umí šířit jen "urážky, hlouposti a nesmysly".Z Vašich odpovědí jsem si udělal rozumnější názor na Freesat, už nejsem "zděšený". Stáhl jsem si tu tabulku frekvencí v PDF a transformoval ji do EXCEL, kde je to přehlednější, a mohu snadno udělat výběr, třídění a jiné fajnovosti. Pro mne výhodu ve Freesat nevidím. Možná bych ušetřil pár korun, ale více bych ztratil. Navíc výhled na Thor 0,8° by byl z mého balkónu na hranici viditelnosti družice. Jen jsem ještě nepochopil ze stránek Freesat, zda freeSAT karta, freeSAT light, freeSAT medium atd. je stále jedna fyzická karta, která se jen různě aktivuje přes satelit podle smlouvy, nebo zda pro každý rozsah nabídky se musí použít jiná fyzická karta. Zatím zůstávám u Skylink. |
Standa3
![]() |
|
RE: Skylink nebo FreesatTabulku frekvencí Freesat v EXCEL mohu dát na nějaké úložiště a zde dát odkaz na její stažení, pokud by byl zájem. Snad to není zakázané. |
Standa3
![]() |
|
RE: Skylink nebo FreesatDíky, ale já si to umím najít sám. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 295 |
![]() |
|
StandoMůžeš mi ho poslat v PM?načetl jsem celej Thor a špatně se v tom hrabudík |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Skylink nebo Freesat@Standa3 na všetky ponuky, či už sa jedná o freesat karta, freesat medium alebo freesat plus atď. sa fyzicky používa jedna ICE karta, na zmluve máš nejaké balíčky a môžeš si kedykoľvek zavolať na klientské centrum, pridať si balíček a oni ti ho do 10 minút vedia aktivovať na hlavnej karte a pokiaľ máš ešte ďalšiu kartu tak aj tam, s tým rozdielom, že prémiový balíček máš spoplatnený iba na hlavnej karte a na ostatných je zadarmo. |
KarolinaCZ
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
Pro KarolinaCZ a korkoranDík za vysvětlení jak je to s těmi kartami freesat.Soubor XLS se seznamem programů, frekvencí a všech údajů z PDF souboru freesat rozšíšený o automatický filtr k snadnému výběru potřebných informací je na Letecké poště, kde bude 33 dní. http://leteckaposta.cz/550649088 |
Standa3
![]() |
|
Stando 3dík,ale mě stačí ta,kterou to přišlo,leteckou zatím neznámještě jednou Dík |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
![]() |