Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

@koupě televize

kolegové prosím o radu. Chtěl bych koupit TV a potřeboval bych poradit co a jak.Jsem velký fanda fotbalu a jsem zvyklí na obraz z plazmy, který je oproti dědové ledce fakt pěkný.Obraz na plazmě se dosti podobá skutečnosti což mi u ledky moc nepřipadá.Chci asi 127 cm a kolem 17000kč tak prosím poraďte.Dík

jans
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45
Odpověď v diskusním vlákně

RE: @koupě televize

plazma je plazma, obraz nádherný a ešte aj kúri. Mám ju v robote, fakt obraz ako remeň, a keď je chlaldnejšie tak ju pustím, a pekne si vykúrim apartmán

masto
Registrace: 9/2006

Já si rád zatopím i v létě těch horkách třeba při cyklistice, ale je to jen malá daň za skvělý obraz, větší daň už je strpět blikání a v některých případech bzučení... ale obraz vše předčí, plasma forever !! (panasy GT60, ST60, X60) R^ :)))

lance
Registrace: 10/2008

najlepsie

je mat doma vsetky typy tv. zatial v pomere kvalita/ cena/ spotreba, som akosi najviac spokojny s plazmou a prave preto ju mam v obyvaku, kde sledujem sport. led je dobry do spalne na filmy a v poho zaspavanie. stare lcd v detskej, pretoze decka uz s nami davno nebyvaju a uhd zatial akosi nevyuzivam lebo ho nemam, poradite naco???

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Masto - a okrem toho kúrenia mam aj spotrebu vyššiu ,už ma v minulosti elektrárne upodozrievali že mám malú spotrebu a chceli ma odpojit.Tak som plazmu musel zapojit :) Teraz mam klud

Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)

dtnl
Registrace: 12/2014

Pockaj az plazmu zacnu znova vyrabat. Aj Toshiba uz raz zacala znovu vyrabat CRT.

Nespamujte ma, som na to starý!

gogo1
Registrace: 5/2006

všechno co je

dobré ,nemusí mít nutně místo na trhu,což mě mrzí,ale vývoj respektuji R^ :laughing: R^

pierrepetr

Skus sa pozriet na toto 42UB820V LED UHD LCD TV LG.

gogo1

jans

si pochvaluje plazmu,což je jasné proč,tak mu nenabízej monitor s ledkama R^ :laughing: R^

pierrepetr

Ještě se dá sehnat LG PB650V za dobrý peníz R^

decmen
Registrace: 2/2008

@pierrepetr

UHD TV nie je monitor. Preco ho posielas do bazáru? Citácia: "dobré ,nemusí mít nutně místo na trhu,což mě mrzí,ale !!vývoj respektuji!!" R^ :laughing: R^

gogo1

gogo1

podsvícenej cedník není televize R^ :laughing: R^

pierrepetr

@pierrepetr

Si znamy vrtak, ktory nevie poradit. Uvedom si, ze neradis mne. Radit niekomu kto o to poziadal, aby si kupil srot z minuleho storocia ktory je mozne kupit uz len v Cechach a mozno aj vo Vietname, napriek jednoznacnemu doporuceniu EU, je zlomyselne a neseriozne. :laughing: :laughing: :laughing: Rv Rv

gogo1

gogo1

že netušíš,co píšeš??,přečti si laskavě,co tazatel žádá a vylučuje,nabízet plazmákovi monitor(led-lcd),jako motorkáři pionýra 21 R^ :laughing: R^

pierrepetr

@pierrepetr

Ty netusis co pises, vramci EU je plasma zavrhnuta a ty to velmi dobre vies. Podla mojich info su aj Cechy clenom EU podla vsetkeho to tebe este nedoslo. UHD aj ked LED je alternativa, alebo? Minimalne bude mat H265 tuner. Chod uz docerta za Duspivom.

gogo1

Zabudol som. Rv hi-hi :laughing: he-he Rv Rv Rv

gogo1

gogo1

jistě dovolíš,když nebudu tvoje bludy komentovat,nikam to nevede a ostatní si jistě udělali svůj obrázek o mě a o tobě R^ :laughing: R^

pierrepetr

No abych pravdu řekl, docela mám obavy až mi moje plazma odejde, naštěstí jsem kupoval vloni poslední typ Panasonicu. Souhlasím s tím, že dnes za rozumnou cenu koupit TV je docela problém. Prostě LCD mi domů nesmí a když ji vidím u různých známých (i dražší typy), tak si říkám, ještěže mám doma plazmu.

jirka67
Registrace: 2/2006

jirka67

mám doma plazmu v obývaku,kde se moc nekoukám v dalších místnostech led-lcd,protože menší plazmu než 82 nevyráběli,mohu říci,že jsem se v obýváku nedíval asi měsíc,byla v tom i dovolená,prostě jsem si zvyknul na obraz led-lcd a úplně jsem zapomněl,jak vypadá realita,včera jsem se díval v obývaku a úplné pohlazení na duši,nepopsatelné,prostě si to musí každý prožít sám,než bude doporučovat dalším,jako na led-lcd omalovánky se fakt zvyknout dá a ani si to neuvědomíš,že je to vlastně hnus,prostě nesmíš mít doma oboje a dá se s tím žít naprosto normálně,tím,že plazma mizí z trhu,už nikdo toto srovnání za chvilku mít nebude,jestli je to špatně,nebo dobře neumím říci,každopádně bude snažší život,zvyknout se dá na všechno R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

máš pravdu, bohužel, za chvíli už nikdo nebude vědět, jak vypadá kvalitní obraz. Ale třeba za pár let se něco změní.
Jen pro zajímavost: brácha má známýho v plzeňským Panasonicu. A když tam končila výroba plazem, tak on a mnoho dalších si kupovalo domů za ty jejich zaměstnanecké bonusy poslední plazmy. Proč asi? Asi dobře věděli, jak a co se vyrábí a co je kvalitnější.

jirka67
Registrace: 2/2006

jirka67

nikomu neradit,každý,kdo koupí plazmu,tě okrádá o šanci,že ji ještě někdy seženeš,pššššt R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra