![]() |
|
Přijímač s aut.laděním,HD a timeshiftemKolega mě požádal o doporučení přijímače se zmíněnými parametry. Protože o tom nic neví, doporučil bych mu něco přímo od Skylinku a měl bych pokoj, ale u nich jsem nenašel, že by měly timeshift.Pro čisté svědomí tu brečím o radu. Já mám AB 910 a AB 650 , každou chvíli přelaďování zvládám, ale bez timeshiftu bych se taky neobešel (u 910 je podstatně lepší). Tak co mu koupíme? ![]() Předem díky |
jag42
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
RE: Přijímač s aut.laděním,HD a timeshiftemAk to chces pre niekoho, kto len potrebuje pozerat, mackat prepinacie tlacidla a o nic sa nestarat tak GoSAT GS 7056 HDi, samozrejme ma ako fastscan tak timeshift. Zmierit sa musis s obmedzeniami vyplyvajucimi so Skylink certifikacie (najma nemoznost prehravat nahrane inde napr. v PC) a v tomto pripade len jednou Irdeto citackou a abcensiou internetovych funkcii. Inak bezudrzbova krabica, raz nastavis a uz nic neriesis, obraz a zvuk uspokojivy. |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
záleží jen,jestli chceš mít pokoj od známého,nebo chceš ,aby byl spokojen![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 381 |
![]() |
|
RE: Přijímač s aut.laděním,HD a timeshiftemDíky za odkaz, jsou ještě další alternativy? |
jag42
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
![]() |