Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

DIGI TV CZ - CI moduly ( bez + )

Udělal jsem dotaz na DIGI TV CZ zda neplánují rozšířit nabídku modulů CI ( bez + ) a bylo mi sděleno cituji:

"Věřím, že Vás odpověď na Vaši otázku potěší, protože je kladná. Od října letošního roku uvádíme na trh zcela nová zařízení a to nejen HD dekodéry, ale i zmíněné CA moduly, které budou použitelné i mimo CI+ sloty.
Zároveň budou kanály Digisport, kde je vysílána Premier League, k dispozici i v HD rozlišení."

Tak uvidíme za kolik a za jakých podmínek se to bude dát pořídit ....

shiraz
Registrace: 8/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DIGI TV CZ - CI moduly ( bez + )

Jedno je jisté: Levnější než polská NC+ to rozhodně nebude. Stejně jako slovenská DIGI není levnější. Levnější je jenom při podpisu smlouvy na dva roky. Ale co za rok? Co když aféra s názvem španělská liga byla jenom začátek. Co pak? Pak budeš koukat rok na nejdražší Novu HD v historii moderní vyspělé civilizace.

toothpick
Registrace: 11/2014

Osobne do toho pôjdem kvôli šport. balíku PL a pod. ak budú mať ešte Digi Sport2 HD,inak nie.Cena nesmie, ale prekročiť 250kč mesačne inak na nich z vysoká kadím.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Na tom Digisportu 2 je jenom málo atraktivních sportovních akcí. Mnozí zákazníci by spíše uvítali zachování současné ceny :))) Už se psalo o tom, že cena základního balíčku bude 300,- Kč měsíčně. A tam najdeš Digisport jenom v SD kvalitě. Podobně jako na Slovensku.

toothpick

To toothpick

Tak, tak cena 299,- Kč při vázanosti na 24 měsíců ...
Navíc komplet výměna zařízení i HD boxů a modulů. Stará DIGI Tv jen do 06.2016. :8)

SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE

4mk
Registrace: 5/2005

toothpick

Ak to bude za 299kč tak to asi nie... Nepotrebujem srač..idné kanály ako Nova, Smíchov, Telka a pod. ide mi iba o šport.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

Podle mě bude důležité na jakou cenu se nová Digicz s Digisport HD dostane?Existují i jiné platformy a s lepší kvalitou za přijatelnou cenu. :8)

hoss
Registrace: 8/2015

Pokud se budou chtít "přiživit" na aktuálních klientech Freesatu, kteří mají již své zařízení, parabolu natočenou jejich směrem , nepotřebují nic nastavovat a mají zájem pouze o sport tak by měli udělat speciální balík "Sport" , který by byl samozřejmě levnější než základní nabídka , ale jsem v tomto směru skeptický a nemyslím si , že to tak bude . Spíš bych to viděl na základní nabídku + balík sport ( chceš sport v HD tak si připlať ). Toto jsou však pouze spekulace a nám nezbývá, než si počkat až s čím DIGI TV CZ příjde .......

shiraz

Pravda je taková, že v každé rodině je někdo, kdo náruživě sleduje fotbal. Není to sice národní sport, ale i ve Švédsku jsou davy nadšených diváků. Takže všichni chtějí sport. Nikdo neřekne: Já nechci fotbal, běžte s tím do per...

toothpick

RE: DIGI TV CZ - vraceni zarizeni

Nevite, kam/komu a jak se ted vraci ten jejich komplet pri ukonceni smlouvy? Diky

DVB-T2+0.8W+19.2E+23.5E~freeSAT+O2tv

vilda016
Registrace: 8/2007

Pošli jim výpověď - nejlépe doporučeně a na doručenku a oni ti pošlou k akceptaci s dispozicema kam to máš poslat ( odevzdat ) Dříve měli 2 centrální sklady v Praze a někde u Jihlavy . Já jsem z Prahy tak jsem jim to tam osobně zanesl a oni mi na to vystavili předávací protokol : absolvoval jsem to 2 x jednou s klasickým STB a pak když byla ta novinka modul CI+ ( chtěl jsem anglickou PL v češtině ) tak jsem jim ho taky vrátil - po jednom dni, kdy jsem zjistil, že to opravdu v ničem normálním nejede , když pominu TV se SAT tunerem :-)

shiraz

Jo tak upřesňuji ten druhej sklad je v Brně :

http://cz.digi.tv/kontakt/centralni-sklady/

shiraz

Přišel dnes dopis od digi abych podepsal smlouvu na 24 měsíců ´ze zlepšují nabídku . digi HD bude v nabídce pro náročné . Tak jsem tam volal a zrušil okamžitě smlouvu .chtěji to písemně tak jsem to uďelal.vracim se k Polákům .asi nás bude víc. Kvůli 2 programům to je o ničem za ty prachy

jiri55
Registrace: 7/2015

Presne, upiste se na 2 roky, technik Vam vymeni box za 300Kc (Ti technici stali za to, bych ho ani na koax v baraku nenechal sahnout), zruste si zasilani faktur, jinak budete platit navic 25Kc, zvyseni ceny na 299Kc, DigiSport HD ve vyssim baliku... Proste parada... Vetsina co Digi jeste maji, tak ani nevi co HD je :bigeyes:

vilda016

Kdo už má od nich přijímač Kaon HD,tak i ten bude vyměněn???

garrrry

To by asi nezvládli vše vyměnit .ale už je jasné že lama bude chtít z toho vyždimat co nejvíc ale kvalita program. V HD je o ničem . Dnes jsem s nimi skončil. Zlatý Sky Link bez smlouvy. Smlouva na tyto služby na 2 roky je drzost oni si mysli že jsme blbci a budeme se upisovací když mají PL na 1 rok. Dál už myslím že bude jen PL na o2. Objednán kartu na Sat skep je tam kvalita a vyjde to levněji

jiri55

Taky jsem dnes obdržel ten jejich dopis a končím s ními!
Už se nemínim vázat na nějakou smlouvu,rovněž se vracím k Nc+.

hoss

Jasně,že ta vázanost je na nic.Nc+ mám taky.Ale je otázka,jestli premier league budou za rok poláci vysílat.Což ale platí i o digisportu.

garrrry

garrrry

Asi nejlépe je nyní objednat kartu Nc+ na 12 měsíců,a pak se uvidí jestli budou mít práva na PL i na další roky.

hoss

Odkladal jsem ukonceni smlouvy, protoze se mi nechce jezdit z Opavy do Brna s tema jejich kramama, ale co zbyva, radeji prejdu zase k polakum nez platit jim za kazdou prkotinu :8)

vilda016

vilda016

Ty jejích krámy přeci můžeš poslat na jejich sklad(adresa je uvedena na digi.cz)?

hoss

@hoss

A muzu jim to poslat do tech skladu i s parabolou? Hlavne se mi jedna o to, at mam od nich nejake potvrzeni, ze jsem vse radne odevzdal, aby mi pak neposilali upominky...

vilda016

vilda016

Samozřejmě,že můžeš,taky jsem už jednou Digi vracel parabolu a přijímač-PPL s dokladem,vše bezproblému.

hoss

vilda

pošli to s doručenkou.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Koukám ze po jejich dopisu je nás víc co s nima končí .To bude Láma koukat co vymysleli. Měli se raději věnovat plynu.Blbce z nás dělat nebudou

jiri55

Jinak výpověď trvá měsíc,vhodné je poslat ji písemně a doporučeně(vzor-na ulo...),ale stačí i stručný text.

hoss
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra