![]() |
|
DIGI TV CZ - CI moduly ( bez + )Udělal jsem dotaz na DIGI TV CZ zda neplánují rozšířit nabídku modulů CI ( bez + ) a bylo mi sděleno cituji:"Věřím, že Vás odpověď na Vaši otázku potěší, protože je kladná. Od října letošního roku uvádíme na trh zcela nová zařízení a to nejen HD dekodéry, ale i zmíněné CA moduly, které budou použitelné i mimo CI+ sloty. Zároveň budou kanály Digisport, kde je vysílána Premier League, k dispozici i v HD rozlišení." Tak uvidíme za kolik a za jakých podmínek se to bude dát pořídit .... |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
@jir55Těch pál pisálků tady nic neřeší. Úprava ceny se dala očekávat, protože rozšiřování nabídky levné pro operátora není. Kdo má zájem, ten si rád zaplatí. Komu se to bude zdát moc, ať se raději spokojí s pozemním příjmem![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
@hoss@wladysDiky Vam za info!![]() ![]() DVB-T2+0.8W+19.2E+23.5E~freeSAT+O2tv
|
vilda016
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
RE: DIGI TV CZ - CI moduly ( bez + )Kvasnaku. Rád si připlatím ale za kvalitu ale ne za 2 roky úpisu .Ta nabídka není to co čekáme v době HD programů, proto od nich odcházím. P.S ať žije Sparta |
jiri55
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 365 |
![]() |
|
jiri55Spart"ani jsou saláti dnes večer se přesvědčíš!!!![]() |
hledac01
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
RE: DIGI TV CZ - CI moduly ( bez + )Vyhrajeme dnes. |
jiri55
![]() |
|
@jiri55Někomu stačí SDčka, za 299kč to není moc, když se rozšiřuje nabídka. Mě samozřejmě zajímají HDčka a pokud bude dobrá nabídka, klidně si je zaplatím. Jo a samozřejmě na Spartu zapomenout nemohu, já jí věřím. To jsou mí miláčkové už snad 40 let, co se zajímám o fotbal![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: DIGI TV CZ - CI moduly ( bez + )Zákon č. 127/2005 Sb. o elektronických komunikacích.„p) výše úhrady v případě ukončení smlouvy před uplynutím doby trvání, na kterou je smlouva uzavřena, včetně výše úhrady nákladů spojených s telekomunikačním koncovým zařízením, které bylo uživateli k využívání služby poskytnuto" a „výše úhrady v případě ukončení smlouvy před uplynutím doby trvání, na kterou je smlouva uzavřena, výpovědí ze strany účastníka nebo podnikatele nebo dohodou obou smluvních stran, přičemž výše úhrady nesmí být vyšší než jedna pětina součtu měsíčních paušálů zbývajících do konce sjednané doby trvání smlouvy, nebo jedna pětina součtu minimálního sjednaného měsíčního plnění zbývajících do konce sjednané doby trvání smlouvy, a výše úhrady nákladů spojených s telekomunikačním koncovým zařízením, které bylo účastníkovi poskytnuto za zvýhodněných podmínek,“. Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: DIGI TV CZ - CI moduly ( bez + )Kvasnaku taky ŠD programy neřeším proto si objednam kartu u Poláků tam je kvalita a servis jinak se Spartou jseš moje krevní skupina.dostal jsi už od cígi dopis.Tak se nediv že odcházím .Ta nabídka tam není .To mám u Sky linku a bez smlouvy. Kvašňák a Bergr to byli paní fotbalisti |
jiri55
![]() |
|
jiri55V tom dopise, ale není konečná programová nabídka. Myslím, že budeme chytřejší, až to vyvěsí na webu. Jinak Skylink jedu také placenou nabídku a mám též HD Freesat. Jen si programy doplňuju, abych měl to, co mě zajímá![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: DIGI TV CZ - CI moduly ( bez + )Tak to je celkem min. litr měsíčně, dej všechny 3 operátory full a máš to bez starosti co kde doplnit![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 762 |
![]() |
|
Premier LeagueVšechny tyto informace jsou vpodstatě nedůležité, pokud Digi CZ chce vázanast na 12/24 měsíců. Nejdůležitější info zatím není - budou-li vysílat v HD zápasy z Premier League. Podle mého názoru práva koupí O2 Sport ... tz. Digi zatím nepořizovat ... ale jinak je dobře, že se něco děje, spí už jen freeSAT ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: DIGI TV CZ - CI moduly ( bez + )Proč by měl spát? Zařazování nějakých čutálistů, kteří mají sledovanost nula, nula, nic je úplně zbytečný a akorát to tahá z lidí další prachy navíc. Freesat ať je jak je, samozřejmě při zachování ceny. A ty rádobyatraktivní sportovní přenosy ať si vyžere Digi s O2.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |