![]() |
|
Jak na polský Eleven Sport v Česku (návod)Co potřebujeme:1. Smart DNS službu UnoTelly (8 dní zdarma) 2. Nainstalovat Microsoft Silverlight 3. Bezplatnou registraci na stránce Player.pl, kde se programy Eleven zdarma pro Poláky vysílají. To je vše ![]() |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59 | |
![]() |
|
toothpickzdravím, tak se na tebe znovu obracím s radou..opět mám problémy..zaregistroval jsem se na polskou ip, v účtu vidím, že země registrace Polsko, Microsoft Silverghit naistalován a povolen..a když chci spustit Eleven, tak skončím na této hlášce : http://www.imgup.cz/image/ZwPkdyž na ni kliknu, zobrazí se stránka s radou..adblock jsem zakázal dle jejich návodu, jiný block nemám..přesto to vždy skončí na této hlášce.. nějaká rada prosím ? nebo mi to zase není souzeno ? :-) |
jliv
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 219 |
![]() |
|
RE: Jak na polský Eleven Sport v Česku (návod)Pokud máte problémy, zde je oficiální test:http://player.pl/przetestuj-usluge.html Všechno musí být zelený. |
toothpick
![]() |
|
toothpickvšechno mám v testu zelený, přesto přes tu hlášku nepřejdu :-( |
jliv
![]() |
|
RE: Jak na polský Eleven Sport v Česku (návod)Já mám Adblock Plus dokonce zapnutý a normálně to sleduju. Sleduj:http://s4.postimg.org/jf0mic699/playerpl.jpg |
toothpick
![]() |
|
toothpicktak to opravdu nemá chybu..ty funguješ i s Adblockem a já ani bez adblocku a stále ta zajebaná hláška, abych vypnul blokování reklam..takže opět nic..napřed s neznámých důvodů mi nefunguje DNS4ME, přitom tobě bez problémů..a když po dlouhém hledání konečně najdu polskou ip, tak to zase nerozběhnu kvůli reklamám.. už na to fakt nemám nervy :-) |
jliv
![]() |
|
RE: Jak na polský Eleven Sport v Česku (návod)Co se týče kvality, u nás jsou diváci trochu namlsaní z internetového vysílání ČT. ČT je velice bohatá veřejnoprávní televize, ačkoliv se tváří, že není. Když se podíváte třeba na irskou soukromou TV3 tak to je zhruba podobné jako tohle. |
toothpick
![]() |
|
Jak na Eleven Sport v Česku (návod)A ten Eleven Sport na 13E (BISS ) jede nebo ne ? |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
RE: Jak na polský Eleven Sport v Česku (návod)Zatím OK. Ale to je belgická verze. |
toothpick
![]() |
|
RE: Jak na polský Eleven Sport v Česku (návod)Kdyby nc+ zařadilo Eleven do své nabídky,určitě by chtěli peníze navíc.Takže na mé prepaid kartě,která bude aktivní ještě asi 12 měsíců, by asi Eleven nešel.Asi bych musel připlatit.Je to tak?Jaký na to máte názor?? |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 254 |
![]() |
|
shirazmomentalne teraz na belgickom eleven hd 13E, talianska seria a. neviem vsak dokedy to vydrzi v biss, pretoze to ako keby vysielali fta. otvoris to snad na vsetkych stb schopnych emu...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Jak na polský Eleven Sport v Česku (návod)Ta karta je paket sport na 15 měsíců... |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 254 |
![]() |
|
RE: Jak na polský Eleven Sport v Česku (návod)S tím ti neporadíme. Určitě za to budou chtít peníze extra, takže nebudeš na tom škodný tím způsobem, že by novější abonenti dostali to samé zadarmo.Zatím se nic takového ani nechystá, jsou to zbožná přání. |
toothpick
![]() |
|
RE: Jak na polský Eleven Sport v Česku (návod)Pokud se vždycky nějaké programy přidávaly, tak to jelo bez jakéhokoliv připlácení. Teoreticky teď může být koupě té roční "předplacenky" v satsklepu obchod roku. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 295 |
![]() |
|
RE: Jak na polský Eleven Sport v Česku (návod)Otázka jestli můžeš srovnávat Eurosport 2 HD a tenhle prémiový kanál, kvůli kterému se všichni staví na hlavu. |
toothpick
![]() |
|
RE: Jak na polský Eleven Sport v Česku (návod)Ano kto nerozozna polstinu a madarcinu tomu je to jedno ....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Jak na polský Eleven Sport v Česku (návod)Být Vámi, tak si Silverlight neinstaluju, neb je jen o trochu méně děravý než proklínaný Flash, který měl už dávno zmizet.. Až se Vám někdo nabourá do internetového bankovnictví, vzpomeňte si na toothpicka.![]() Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 793 |
![]() |
|
RE: Jak na polský Eleven Sport v Česku (návod)Tak bacha na české HBO GO![]() |
toothpick
![]() |
|
scruffyclovek si moze spomenut na kohokolvek a prave preto pre mna je tv zaujimava, zatial len zo sat alebo dvb-t, bez pouzitia pc...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Jak na polský Eleven Sport v Česku (návod)Ten amatér o tom ví velké kulové. Skutečné nebezpečí se totiž skrývá v tom DNS serveru. Ten ti může (čistě teoreticky) podstrčit falešnou přihlašovací stránku a tím zjistí tvoje heslo nebo data z karty. Nepoznáš nic. |
toothpick
![]() |
|
vorti,kazdy nech si pouziva prijem tv signalu ako chce. kto uz co pozna je jeho vec nato, aby zarobil cim najviac prachov, samozrejme legalnou cestou...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Jak na polský Eleven Sport v Česku (návod)Kdybych o tom věděl prd, tak bych to nikdy nedoporučoval. Já dokážu posoudit co je bezpečné. Tu službu UnoTelly používají desítky tisíc lidí už pěknou řádku let. Je to jedna z nejstarších a nejlepších. |
toothpick
![]() |
|
vortikto tvrdi ze o tom nevies nic? jednoducho nech si kazdy vyberie sposob prijmu tv signalu tak, ako sam uzna za vhodne. nie?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Jak na polský Eleven Sport v Česku (návod)Nejak sa to zas prebohušieva už v ďalšej a ďalšej téme.Nezmar, kde čo otvorím stále len hádky.Už s každým.hmmm![]() Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 832 |
![]() |
|
RE: Jak na polský Eleven Sport v Česku (návod)Toho amatéra IT živí voe, takže o tom něco vím.. Doporučovat instalaci něčeho, co sám Microsoft už před 3 lety zabil, vyjma aktualizací(viz: https://goo.gl/E63FB7) je opravdu znakem experta. A v HBO jim to taky časem dojde a přejdou na html 5, mimoto na HBO GO se drtivá většina lidí kouká skrze mobilní platformy, kde Silverlight netřeba.Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 793 |
![]() |
|
RE: Jak na polský Eleven Sport v Česku (návod)Internet vs. SAT. Stejný problém jako televize vs rádio po druhé světové válce. |
toothpick
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59 | |
![]() |
|
![]() |