![]() |
|
Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ??Zdravím. Před několika dny se mi na pozici Nova HD začala hrát Nova /SD/. A u jinejch programů je to stejný. Co se to děje. poradí mi někdo. Díky. |
chinda66
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 116 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 103 | |
![]() |
|
kvasnakŽijeme v Cz/Sk za málo peněz hodně muziky.Nejedná se o jedince ale o 96% národa.První věta zní kolik to bude stát? Druhá věta zní jak to nejlépe ojeb..?Třetí věta jak to lze realizovat? Až ta poslední věta zní a bude to vůbec tak fungovat?![]() Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
Že někdo nečučí na novácké kanály,to je jeho problém. Většina populace však je sleduje, proto jsou mají na Skylink zlost, že jim je v kvalitě neposkytne. Nikoho nezajímají spory mezo Skylinkem a Novou, to ať si společnosti vyřeší mezi sebou. Klienta zajímá jen kvalitní příjem, který si platí.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?...Problém dnešní doby je,,Každý stojí s nataženou dlaní,,.![]() Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
@lachtanBohužel máš pravduSkylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?...Já čekám ... už mě v celku i ta ruka bolí a nic![]() Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
Karlos1![]() ![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
Karlos1a proto téma zní Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?...To My bysme rádi věděli, kde je Mlíkař a kde je Profesor filosofie a vůbec kam se poděly všechny ty zlatý starý časy, kdy si jeden druhýho vážil a kdy se lidi měli rádi. ![]() Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
@lachtanTo zní jak pohádka![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?...Podle nejčerstvějších zpráv od Františka Podlahy s Rousínova je to na dobré cestě. Nova a fanda bude .....akorát se neví kdy v HáDéPanasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
![]() |
|
Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?...At SI NOVA strčí své stanice do PR...E stejně tam nic nedávají ty jejich posrané ULICE,ORDINACE atd.si můžou pouštět pro sebe. Pánové pořád kritizujete SKYLINK tak dejte přestup do DIGI,UPC či 02 pak pište kde co je lepší či horší.![]() ![]() |
atrapssss
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 239 |
![]() |
|
RE: Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?...Přemek Podlaha nemá čas právě na Praze 5 tahá ze základů dva Číňany.Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
RE: Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?...Všude to stojí za (nevhodné slovo) ... zelená je tráva --- kdo nehulí je kráva![]() Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
![]() |
|
atrapssssLepší je když se dobře nažeru, horší je když se potom poser.Jo a bez Bobana poté nemohu usnut. Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
kdo ty nováckývlákna platí??,když to utichne,znovu nová reklama,odpověď dostal okamžitě,tak proč tady děláte tu reklamu nově??,tím,že to furt dokola probíráte??![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
RE: Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?...Dnes mi volali z cigi že v pondělí bude na nete Digi jejich nový ceník balíčky a ceny .Tam se máte na co těšit Já dal výpověď 24 měsíců nepodepíšu.Ptal se na všechny ptákoviny a pak řekl ,že to budou řešit individuálně a za jakých podmínek zůstanu |
jiri55
Registrace: 7/2015 Příspěvků: 365 |
![]() |
|
@jiri55Ty ceny u Digi nepřekvapí, už je známe. Tys třeba u Digi skončil, jinému ceny a nabídka vyhovují. Každá platforma má svoje plus i minus a já nejsem z těch, kdo vyzdvihuje jednu nad druhou. To tady dělají jen kašpaři, kteří jsou zaslepeni jen svoji oblíbenou platformou. Nechci jmenovat.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?...Pořád tu řešíte Novu a spol když tvrdíte že se na to nedíváte,přece když se na to nedívám tak mi to nechybí a nepotřebuju to ne?Ale Nova je tu pro většinu fenomén to je jistý jinak by se tu o ní nepsalo nadáváte na seriály a všichni na ně čumíte a říkáte ticho ticho ať něco nepropásnu že jo to je vše co mám k Nově a spolUclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?...Zjistil jsem, že mi to až tak nevadí, sice HD by mělo být pomalu standardem, ale na druhou stranu ty programy vysílané na Nově jsou pod hlubokým standardem. Novu a její kámošky sleduji opravdu málo, sra.ky typu Ulice, Ordinace, Výměna . ., Televizní noviny, megaflmy typu Babovřesky, nebo Kameňák apod., tak to děkuji. Snad jenom Víkend je troch zajímavý. |
namtas
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
Saták 1Raději se už pochlub, jaké jsi rozjel zahraniční platformy na zeru.![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?...pala jsem na Novu i SkylinkuObě firmy nemusím ale co mě udivilo že Nova je ještě horší jak Skylink... Na Skylinku mi odkazali na jejich tiskovou zpravu že to Nova utala a že jednají... Na Nově mi dali vyplnit dotaznik z ktereho je jasne že do Skylinku nepujdou HD pokud se neco opravdu vazneho nestane. V dotazníku bylo vše na DVB-T takže tam dle me bude Nova směřovat HD programy. Na druhy mail mi už ani neodpovedeli když jsem se ptal trošku ostřeji že jde jen o prachy a divaky si berou jako rukojmí a že nastěstí je konkurence a da se divat na jine programy a at si tu mazanici v SD nechají když jsou schopní už i do hlavních zprav nacpat reklamu je to ubohé... Možná by bylo fajn kdyby Skylink odpojil celou novu a jejich programy možna by se hned domluvili :) |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?...Do DVB-T nenasměruje Nova v HD vůbec nic už kvůli chybějící kapacitě a navíc ochota diváků DVB-T za něco platit je prakticky nulová.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?...Tak oni to nejakou dobu přežiji s SD a pak možna začne DVB-T2 nebo to dají jak to bylo tenkrat v nejakym Muxu.... |
tompr
![]() |
|
RE: Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?...jo a na Nově mi doporučili jinou platformu pro jejich přijem HD :) |
tompr
![]() |
|
RE: Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?...Ano, třeba Freesat, tam se na NOVU HD dostaneš za cca 350Kč![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?...Tompr, a které platformy běžně dostupné na celém území byly doporučeny?![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 103 | |
![]() |
|
![]() |