Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ??

Zdravím. Před několika dny se mi na pozici Nova HD začala hrát Nova /SD/. A u jinejch programů je to stejný. Co se to děje. poradí mi někdo. Díky.

chinda66
Registrace: 8/2006
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 103
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?...

Jsou to UPC a O2 :))) .Když jsem na Facebook Novy napsal,že odtud fouká vítr a kolik dostali za propagaci těch dvou,tak mě to smazali.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

O to prave nejspis Nove jde, aby Skylink zaradil Nova HD, Nova Cinema HD a Fanda HD do placenych baliku, když se nemůžou dohodnout na cene za Digital HD a Skylink urcite ted nechce zvyšovat cenu SP a pak to vse opet Skylinku spusti. Takto je to ted u UPC Digital a Freesat. Proc myslite, ze Nova sport HD jede vesele dal v HD u Skylinku.

HYPER
Registrace: 11/2010

tompr

jj bolo to v MUX4, ale potom to zrušili a namiesto toho dali duplikát Nova Cinema, len aby blokovali miesto... :))) :laughing:

kappybar7
Registrace: 12/2014

A navíc UPC a O2 nejsou všude dostupné ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

pierrepetr

Každý tady a do bedny nečumí nonstop jako ty,jsou ušlechtilejšídruhy zábavy.

mcm1
Registrace: 9/2009

mcm1

plný souhlas já to napsal o několik řádků víš aby se tu všichni s té Novy a spol nepo....y

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

Zapomínáte,

že naše drahé polovičky mají na Novu opačný názor jak my chlapi ;)

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

Tady je každý generál,

ale zkuste manželce či vaší přítelkyni vymazat programy Novy ze seznamu. To byste asi špatně dopadli ;)

Skylink + O2TV

kvasnak

Nova HD od balíčku Mini ?

Jarda už ji zařadil do konfigurátoru :
http://www.skylink.cz/konfigurator-nabidky-2.html
:O :laughing:

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

Mas pravdu, je to tam. Je tam zatím jen Nova HD. Ze by to bylo opravdu v baličkách? To je presne ono o cem jsem tu psal. Nova chce natlacit Skylink, aby tyto programy Nova, Nova Cinema a Fanda v HD byli soucasti placenych nabídek. Tenhle model presne funguje u UPC kabelovky a satelitni UPC Freesat. Jsem na to opravdu zvedav zda tomu tak opravdu bude a zda to budou tyto tri programy od skupiny Nova nebo jenom pouze Nova v HD. Nechme se překvapit s jakou variantou nakonec prijde Skylink po dohode s Nova Group.

HYPER

No tak to přece jen vypadá, že bude alespoň Nova HD na Skylinku a jak jsem předpokládal už v placených balíčkách :laughing:

Skylink + O2TV

kvasnak

Proč by CET21 chtěla, aby její HD programy byly v extra placených balíčcích? To nedává smysl. Spíš chtějí víc peněz, to je bez debat, ale jinak mají nepochybně snahu být v nejnižších nabídkách, aby jim neklesala sledovanost.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Tak to určitě chtějí být v základu, ale inkasovat chtějí jako premiový program ;) :)))

drobeček

No jo, to by se asi muselo zvednout SERPO, jinak to nevidím ;)

Skylink + O2TV

kvasnak

@technikTKR

nemyslím si, že by se Nova obávala sledovanosti. Nova v SD v Digitálu zůstane a mnohým to stačí :)

Skylink + O2TV

kvasnak

Na jaře jsem tvrdil že serpo bude od listopadu 100 a už to k tomu směřuje.100kč za brak ani náhodou.Hd by měl být už standart a řešit pomalu uhd.Kdyby vypnuly všechny sd a dávaly jen hd byl by klid a měly by menší náklady protože toho braku co vysílají v sd by bylo 2 třetiny pryč a pokud by tam chtěl někdo vysílat v hd tak by musel přispívat jinak základní programy včetně novy jedou v dvb-t a tam je to zadara a pokrytí si myslím u nás není zase tak zlý tak holt lidi přejdou částečně k pozemáku.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69

kvasnak: To je ale o tom, co jsem psal včera. Skylink by musel nadále šířit 2 verze téhož (SD+HD) a pokud si HD programy nikdo neobjedná a většina vystačí s SD, tak na nich prodělá gatě. Jedině by - podobně jako freesat - nechal v nabídce jenom Nova HD a Cinema HD a Fanda HD vůbec neřešil (SD verze šíří přímo CET21).

technikTKR

Technik, tak proc je to v UPC Digital a UPC Freesat najednou az od vyššího placeného obsahu. Kdyby to chteli opravdu od nejnižšího tarifu jak tvrdis, tak Nova HD zustala na kabelovce s zakladnim balikem s programy CT v HD, Prima HD a Barrandov HD a u Freesatu to same s CT HD v baliku medium. Bohuzel je tomu uplne jinak. CET21 si stále mysli, ze HD obsah je něco extra, Uvidíme jak se to vybrvi u Skylinku. Pokud nebude Skylink chtit zvedat SP a bude chtit nadále poskytovat programy od Mova Group v HD, tak asi nic jiného Skylinku zbývat nebude a poskytne to v placenych baliccich Mini Multi atd.. Pokud zachova stavajici model v programove nabídce, tak asi bude změna v cene SP od určitého datumu. Uvidíme kam to nakonec dospeje za urcity cas mezi Skylinkem a CET21 Nova Group.

HYPER

@technikTKR

To je mi jasné, ale pokud budou muset Nově platit za HD, zůstanou možná SD verze v základu, jen s tím rozdílem, že je překlopí do MPEG-4. Mnohým by se asi nelíbilo zvýšení SERPA, tak musí dojít k nějakému kompromisu. Já se však obávám, že komernční HDčka půjdou do vyššího cenového balíčku, jinak by Skylink přišel o současné zisky ze SERPA.

Skylink + O2TV

kvasnak

Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?...

A teď se zeptám jinak je nutné aby byla vysílána Nova a jiné její tv v Hd?Já myslím že není obyčejným lidem stačí sd a těm pár křiklounům to bude taky stačit a pokud ne musí jinam ale oni nikam nepůjdou tomu věřte.Zatím Skylink má nejlepší nabídku ze všech to tu všichni víme tak co furt řešit hd.

kanon69

HYPER: Nova by v tom základním balíku jistě zůstala ráda, ale jelikož chce víc peněz za svoje HD verze, tak to logicky operátor do základního balíku dát nemůže. Ale pořád je řeč o situaci, že operátor má jak SD, tak HD verze a může to oddělit. U Skylinku, který chce SD zlikvidovat, je to úplně jinak a výsledkem tedy může být jenom to, že bude nadále šířit oboje (což se mu ale myslím finančně nevyplatí). No uvidíme...

technikTKR

kanon69: To je řešení jak má být! Zrušit HD, všechno nechat v SD, v Hranicích na Moravě rozjet výrobu CRT obrazovek a je po problému :)))

technikTKR

Zvýšením servisního poplatku Skylink ničeho nedosáhne.Jen dorovná finančně další odliv zákazníků,kteří servisní poplatek již neuhradí.Mnoha zákazníkům končí SP na podzim a koncem roku.Nyní přichází na to co se stalo na jaře.Opět se u mnohých montuje pozemák.

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

technik tkr

Já nechci rušit hd ale u nás to nikdo platit nechce pochopte to.Většině lidí je jedno jestli je Nova v hd nebo není na ty braky co dávají jim to stačí.Já být skylinkem zapnu už jen programy v hd a sd vypnu a je to kdo chce ať za kvalitu platí jiný ať jde jinam tady je zatím nějaká kvantita nad kvalitou nahoře.Vždyť vybírají serpo tak to musí pokrýt to nejsou malý peníze měsíčně.

kanon69

55Kč měsíčně nejsou malé peníze? Vždyť za to nekoupíš ani krabičku cigaret a v hospodě si dáš sotva 2 piva. Jestli na toto někdo nemá, tak ať radši vyhodí i ten televizor, protože sám o sobě mu jenom na elektrice spotřebuje mnohem víc :mad:

technikTKR
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 103

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra