![]() |
|
Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ??Zdravím. Před několika dny se mi na pozici Nova HD začala hrát Nova /SD/. A u jinejch programů je to stejný. Co se to děje. poradí mi někdo. Díky. |
chinda66
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 116 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 103 | |
![]() |
|
technikTKRŠpatně jsi to pochopil já myslel že skylink vybere na serpu dost na to aby to utáhnul protože to nejsou malý peníze co vyberou to je pořádný balíkUclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Nova HD -- Fanda HD -- a další. Kde jsou ?...Sice máš pravdu, ale proč by měl živit mrchožrouty z Novy? Nova je v háji, Prima je válcuje, reklamy nejdou, tak proč si neříct o peníze někomu, kdo pro ně vlastně dělá službu... Za mě osobně jsou mi HD programy Novy ukradené. Na Nově jsem se díval jen na zprávy - abych se zasmál, na Fandovi jsem kdysi viděl box a Smíchov nebo telku zahlédnu jenom tehdy, když u zákazníka montuju anténu. A to prý ještě vysílá Nova Cinema....![]() koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
drobecekNespecifikovali mi jakou jinou platformu jen jinou.... |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 103 | |
![]() |
|
![]() |