![]() |
|
Shudder: test hororové videotéky s free televizíDiváci hororových filmů v USA mají možnost vybírat na internetu z několika legálních zdrojů. Kromě HBO a Netflixu, který sám nabízí zhruba 400 hororů, většinou ve velmi dobré obrazové kvalitě, jsou zde i dvě nové platformy, které vznikly relativně nedávno. Jsou to Shudder a Screambox. Obě se zaměřují jenom na horory a fungují zatím v testovacím provozu. Díky tomu je možné na platformě Shudder (kterou provozuje AMC Networks) sledovat bezplatně jejich televizní kanál, který vysílá v řadě za sebou jednotlivé filmy z nabídky platformy. Jediné co potřebujeme je americká IP adresa, kterou získáme prostřednictvím nějaké Smart DNS nebo VPN služby. V tomto konkrétním případě to bude spíš ta druhá možnost, i když já používám s úspěchem DNS4ME, kam jsem si jednoduše dopsal adresu www.shudder.com |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
neamerické hororyJá to sleduju tak nějak od poledne a zatím jsem tam neviděl americký film. Ale Německo (můj oblíbený film "We are the Night", překvapivě s anglickým dabingem), Nizozemí, Francie (La Horde s titulky), Kanada a to další už si nevzpomínám. Kvalita tipuju rozhodně takové internetové 720p, jako SD to vůbec nevypadá. |
toothpick
![]() |
|
RE: Shudder: test hororové videotéky s free te...to bude s toho tepla .vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Shudder: test hororové videotéky s free te...Je srandovní, že česká Nova s tím svým trapným (a extrémně předraženým!) portálem VOYO není dosud schopna nabídnout ve velkém HD kvalitu. To je služba ani ne pro nenáročné, jako spíš pro pitomé.![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: Shudder: test hororové videotéky s free te...je tu plno závislákov na voyo. a čo tam vlastne dávajú.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Shudder: test hororové videotéky s free te...Je to nejoblíbenější česká videotéka! I když jim dýchá na záda HBO GO, nevím jestli už je předběhli. |
toothpick
![]() |
|
RE: Shudder: test hororové videotéky s free te...tú videotéku , nech si nova natrie na cicky.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Shudder: test hororové videotéky s free te...![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: Shudder: test hororové videotéky s free te...ja mám myslenie v poriadku.v živote sú dôležitejšie veci , ako čumieť na horory.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Shudder: test hororové videotéky s free te...Inteligentní člověk se nepovyšuje nad druhé a speciálně ne kvůli jejich zálibám.![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: Shudder: test hororové videotéky s free te...mohol by si urobiť niečo pre seba a parabolu cz.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Shudder: test hororové videotéky s free te...Ok. Ale aby bylo jasno: Tohle je čistá nechutná nenávist. Aby bylo jasno. |
toothpick
![]() |
|
RE: Shudder: test hororové videotéky s free te...nie som (nevhodné slovo) ani benderovec. si prepracovaný. pracovná doba je 7,5 hodiny . a ešte k tomu to teplo. urob si volno na pár dní. myšlienkami budeš niekde inde. ranná prechádzka , pomáha k uvoľneniu mozgových závitov ,poobedná siesta pomáha eliminovať závislosť na internete. a aj na elektrine ušetríš.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Shudder: test hororové videotéky s free te...Já rozhodně nedovolím, aby mi nějaký volič krajní pravice radil, co mám přes den dělat![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: Shudder: test hororové videotéky s free te...no konečne si napísal niečo rozumné. len neviem prečo nútiš ostatných ,aby robili to čo ty.90% tu prítomných ma vymytý mozog z fotbalu a z la ligi.tých na horory nedostaneš. a ak si chceš pozrieť horor ,prelaď na sci fi poland . kvalitam je tam original - whs pal , 250 riadkov.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Shudder: test hororové videotéky s free te...Nutím? Já tady kdysi psal o italské Sky snad stovky příspěvků, možná tisíce. A koupilo si to asi pět lidí. Tím naopak každého odradíš a já to vím. To stačí překočit. Jsou tady i hloupější věci. Třeba ten kabel v Berlíně![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: Shudder: test hororové videotéky s free te...![]() vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Shudder: test hororové videotéky s free te...Lebo za bieleho dňa by to boli len trápne .... ehmm ani neviem aký žáner, asi paródie. |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
RE: Shudder: test hororové videotéky s free te...Pro to nemám pochopení! Když si ale někdo na moje doporučení honem nenaladí tenhle internetový kanál, tak to naprosto chápu a rozumím tomu. I když tam dávají opravdu dobré filmy ve vysoké kvalitě. Teď třeba španělský thriller Sleep Tight.http://s23.postimg.org/eg7g04eaj/pshrdd.jpg |
toothpick
![]() |
|
RE: Shudder: test hororové videotéky s free te...ja som za druhú možnosť.https://kat.cr/sleep-tight-mientras-duermes-2011-brrip-x264-vlis-t7845068.html#trailer vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Shudder: test hororové videotéky s free te...No jistě, tenhle film patří mezi ty více známé. Otázka je, jestli by ho člověk hledal, kdyby ho neviděl v té televizi a nebo v té nabídce té videopůjčovny. Na torrentech musíš vědět co hledáš![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: Shudder: test hororové videotéky s free te...no . a sme došli. práve preto sledujem (pasívne) sci fi poland. po skončení filmu sú tam reklamy na jednotlivé filmy.je tam celý popis. tak ak ma niečo zaujme ,idem hľadať. poprípadne v neprítomnosti , to nahrám na hdd a ak je čas ,tak pozriem. alebo ? niečo sa dá nájsť, aj na iptv.http://www.oneplaylist.eu.pn vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Shudder: test hororové videotéky s free te...A jsme doma. A místo toho Sci-Fi Poland výborně poslouží tenhle internetový kanál z USA. Tím bysme to mohli uzavřít. |
toothpick
![]() |
|
RE: Shudder: test hororové videotéky s free te...dobre. uzavreté. dík za konverzáciu. zajtra sa musím vrátiť do reality.prajem ničím , nerušené pozeranie.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Shudder: test hororové videotéky s free te...Lidé nevědí, že hororový kanál je něco výjimečného. Myslí si, že ty filmy odevšad lezou jako mravenci z lesa. |
toothpick
![]() |
|
RE: Shudder: test hororové videotéky s free te...čo však aj u nás máme hororový kanál (hoci len 24-6) Horor Film... |
kappybar7
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 514 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |