Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Acestream na Android

Jaké máte zkušenosti s acestream co se týká stability sledování stanic.Používám verzi Ace playeru 3.0.6 na Galaxy S4 verze Androidu 4.4.2, některé kanály se nedají vůbec sledovat, časté záseky a načítání.Jak jsou na tom ostatní uživatelé?Uvítám jakékoliv informace, rady a zkušenosti.

Antonio20
Registrace: 1/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Acestream na Android

V posledni dobe jsou acestreamy katastrofalni.Nenasel jsem jediny,ktery by fungoval na Androidu4.4.2(ale i ve Win7 nebo 8.1).Takze to jisti tv box s obdobnymi parametry jako ma S4 na beznych streamech.Napr. na Swansea - ManU jsem se dival v poho na Idman streamu.Psano na MX III virtual klavesnici.

jerzy
Registrace: 7/2008

Já jsem se díval v týdnu na anglickou ligu a místo na Canal+Sport France jsem se musel dívat na španělský Canal+ a byl jsem spokojen protože tam to nesekalo.Nemohl by si mi poslat nějaký odkazy na tv box rád bych se po něčem podíval.

Antonio20

To samozřejmě není pravda, že by to nefungovalo. Souhlasím s Antoniem. Něco chodí dobře (ruské programy, kanadské sportovní televize TSN) a něco hůře. Lidi si neumějí vážit, když je něco zadarmo.

toothpick
Registrace: 11/2014

O to nejde, že je to zadarmo. Jde o to, že se ty streamy představují jako rovnocenná náhrada za placené služby, takže není potřeba mít ofiko předplatné. Jak je vidět, tak je to kravina. Problém víc než dost mají dokonce v poslední době i placené stream služby jako kingofstreams apod. Prostě, kdo si chce fotbalu užít v poklidu, nic jiného než abonmá mu nezbývá.

bretah
Registrace: 9/2012

Jako náhrada za placené služby se prezentuje především share satelitních karet. Přitom se jedná o placenou službu. :))

toothpick

Jdi na tuhle stránku a vyzkoušej ty RUSKÉ televize. Jestli nebudeš aspoň částečně spokojen, tak už fakt nevím. Podle mě si lidé naivně myslí, že u těch streamů si mohou zcela volně vybírat.
http://torrentstream.tv/browse-sport-videos-1-date.html

toothpick

http://torrentstream.tv/browse-sport-videos-1-date.html
nefunguje to

pussycat
Registrace: 8/2009

Potřebuješ toto:
1. Firefox 32bit (v žádném případě 64bit)
2. Nainstalovat tohle:
http://dl.acestream.org/products/acestream-full/win/latest
3. Povolit addon v nastaveních Firefoxu (Always Activate)

toothpick

na chrome to nejde ?

pussycat

Prý ne. Jedině na starších verzích Chrome. Já používám beztak nejraději Firefox.

toothpick

a tam jsou jen ruské kanály ? na exploreru se to chytilo ale sekne se to a už to nejde

pussycat

Firefox! Jsou tam nejrůznější kanály, ale pokud chceš kvalitní obraz a stabilitu, tak stejně skončíš u těch ruských.

toothpick

jasný zkusím firefox díky

pussycat

Já ten acestream používám jako náhradu za satelitní tv, v dvb-c je sice nabídka velká ale zahraniční programy mi tam chybí.Škoda tý stability jinak t ruský sportovní programy jsou celkem fajn.

Antonio20

Třeba polský Nsport+ HD nebo Polsat Sport po chvilce obraz zamrzne a jde jen zvuk. Rv

Antonio20

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra