Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

eurosport365

Kolegové ještě vysílá německej eurosport 365? Nevím jestli to tak je správně. Dík

jiri51
Registrace: 12/2008
Odpověď v diskusním vlákně

US Open tennis

Tam davaji

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

RE: eurosport365

Ano vysiela v Sky Deutschland

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Můžeš mi napsat frekvence? Dík

jiri51

To není nic tajného! Když půjdeš na tuhle stránku a v prohlížeči si zvolíš vyhledávání textů na stránce, tak to snadno najdeš.
http://www.flysat.com/astra19.php

toothpick
Registrace: 11/2014

Díky. Už mi to fachčí.

jiri51

U nás myslím nabízí něco podobného na netu Eurosport Player, ale nevím jaká je kvalita. Možná kdyby k tomu měl někdo komentář. Oni asi nenabízejí test zdarma.

toothpick

Eurosport player jsem testoval přes 24H LeMans. Kvalita slušná, srovnání s O2TVair - nesrovnatelné. Stabilní E1, E2 pouze v lepší sd kvalitě. Ostatní streamy běžely ve slabším HD. Jak jedou teď nevím. Stačí mi oba Eurosporty v HD.

pf09
Registrace: 8/2010

Díky. Já koukám na ten PowerVu kanál AFN Sports (vysílá stream ESPN US) a kvalita je fajn. Těch 60 FPS dělá při sportech jako tenis nebo golf moc pěkné obrázky. Pak mám ještě ESPN přes tu internetovou kabelovku Sling TV, tam je kvalita o něco málo horší. Ale i na to se dá koukat.

toothpick

Tak teď čučím... mi to pořád jede - EurosportNews, Eursp1 a 2 + krty: 1,2,3,4,5,6,10,11,13,17. No ještě že jsi měl dotaz :-))) "Mrkev v zimě :O ?"

pf09

Už jsem o tom slyšel, že v tom mají bordel. Existujou i návody jak to přečůrat. Můžeš udělat screen?

toothpick

pro pořádek

žádný Eurosport 365 neexistuje.
Např. na Eurosportu360HD 3 nyní hraje Plíšková a prohrála první set.

Kdo je kdo a co je co.

Janik
Registrace: 1/2006

tady jsou ty printy Eurosportplayeru

http://www.imghosting.cz/view-26Sn_mek_obrazovky_12_.png
http://www.imghosting.cz/view-49Sn_mek_obrazovky_4_.png

pf09

je povrchní a hloupé

srovnávat mobilní Eurosport player s mobilní O2TV zvlášť když Eurosport zde není živě vysílán.
Eurosport Player stojí 3€ měsíčně a většinu roku vysílá cca tři kanály.

Kdo je kdo a co je co.

Janik

Není to úplně špatné, ale pochopitelně to televizní vysílání v 720p vypadá poněkud lépe. Tu maďarskou metodu jsem zkoušel, zatím se mi to nepodařilo zopakovat. Myslím, že už tu nehorší chybu v tom přihlašování opravili.

toothpick

Janik

Co je na tom hloupého? A kde není vysílán Eurosport živě? To je tak špatné vyžadovat trochu kvality za ty peníze, co po tobě chtějí? K čemu mi je halda programů za 10 éček, když ani jeden tam nejde ve slušné kvalitě. Srovnatelný bývá snad jen CT4sport - někdy. A Eplayer si můžeš zaplatit jen na to co tě zajímá. V zimě je toho habaděj, pro takové akce jako jsou GS v tenise ideální. Chápu, že někomu stačí na iPodu sledovat obrysy, ale v době, kdy větší placky vládnou našim obývákům je tato služba nedostatečná. Promiň.

pf09

Je ešte 31.8.2015 výmena kariet je už zablokovaná.

To čo má znamenať ?

satmonter
Registrace: 2/2009

eurosportplayer.com plus chromecast a o zabavu postarane, len ta kvalita by mohla byt lepsia :-)

mdrak
Registrace: 2/2010

jak je vidět,

víš o systému houby, akorát pomlouváš.
Skoro celý předminulý rok se Smart TV Eurosport potýkal s výpadky, podobně fungoval i Player, vypadalo to jako amatérské vysílání, co emailů jsem si vyměnil s poskytovatelem, načas jsem to odhlásil.
To bych od společnosti, kótované nejen na americké burze, která má 2,9 mld. předplatitelů opravdu nečekal.
Eurosport nelze živě sledovat v mobilní aplikaci O2TV /v iPadu/
Až budeš plně využívat O2TV, oceníš i jeho přednosti.
Jsem předplatitelem Sky, Beinsportu, Cyfry, O2TV, Skylinku, EurosportPlayeru, TennisTV, dokonce Voyo i HBO GO, tak mám určitě dost velký přehled jak co hraje a co je nebo není koukatelné a použitelné kdekoliv i ve světě.
Speciálně kvůli zdejším hloupým připomínkám jsem nyní spustil Eurosport Player na Smart Tv a zároveň pustil i O2TV, program Eurosport HD a je zcela zjevné, že kvalita O2TV je asi o 30% lepší než v Playeru. Ale těžko to vysvětlovat někomu, kdo toto porovnání nemá.

Kdo je kdo a co je co.

Janik

Jenomže on srovnával O2 TV GO.
Je v tom chaos a může si za to sama O2, když ty dvě služby pojmenovala stejně. :)

toothpick

Janik

Je to tak jak napsal toothpick. Právě že to srovnání mám pouze a jen díky přístupu O2. Ano - mám jen možnost srovnání O2TVgo(air), protože ústředna je v dáli a klasická O2TV, kde běží programy v HD je pro mě nedosažitelná. O problémech Eplayeru vím. Nový Eurosportplayer se spouštěl až letos u příležitosti 24HLeMans. A právě v tu dobu jsem si jej předplatil. Tady nejde o pomluvy, ale o zkušenost a tu mám bohužel s O2TVgo špatnou. Buď rád, že máš tu možnost využívat služeb O2 v plné kvalitě. Já a nejsem sám, ji holt nemáme.

pf09

Pánove já jsem zakládal toto vlákno jestli jde to a to a ne aby jste se zde dohadovali jestli jdou nějací podvodnící od O2 či digi bo skylink. Jděte do h..n

jiri51

jiri51

no to jsi tomu dal.... já jsem ze začátku jen reagoval na eurosportplayer... dopadlo to tak, že jsem tady za blbce... běžme už tady do háje. Kolega ze mě udělá (nevhodné slovo)a přesto, že nedokáže pochopit, že existuje i něco jiného než má doma a ty to dorazíš :-)
Po dawisovsku říkám - kašlu na to, bobřík mlčení, maximálně ANO, NE. :-) čekal bych od Janika aspoň třeba "sorry vol.le jen mě sjří..š těma keca.ma", ale pokud si někdo pročte toto vlákno, tak si bude myslet, že O2TVgo jede v HD a bez sekání a že jsme vživotě neviděli kvalitu SkyIT, SkyUK a SkyDE :-) Já vím, přiznat chybu se teď v Čechách nenosí - prezident nám dal lajnu a po té jedeme. Rv

pf09

Ničemu jsem nedal. To Vaše fujtablový téma ohledně O2 se řeší na jiným vlákně tady není na ty cancy nikdo zvědavej :fuming:

jiri51

Ano :((

pf09

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra