Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Premier League v HD za 500 Kč za měsíc

Po zveřejnění ceníku Digi TV je jasné, že kdo chce sledovat v HD zápasy z Premier League, musí si připravit 500 Kč za měsíc (zdraření téměř o 100%). Kolik to vyjde u O2tv ? Cena bude dost podobná ... na polské nC+ kartě to bude o dost levnější ...

Navíc kontrakt na PL na Digi končí již za 8 měsíců ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 110
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Premier League v HD za 500 Kč za měsíc

Suma,sumarum = cert nam dluzen cele DALAJ LAMY :) .Jinak uz samozrejme nebude cas hrat nejaky fotbal,nebot "kromobyčejně dobrá situace armád ,bojujících za osvobození národů Evropy" se velmi rychle blizi.

hdpe
Registrace: 11/2007

jak nalakat hlupaky na predrazenou PL tady je priklad. :laughing: :laughing: :laughing:

image
Registrace: 10/2008

cela digi .... ma meskani kolem 30-40 sekund v HD

no nekup to ... kdys sousedovi kricim goool ...

a voni jeste jen v ofsajdu ... :)))

navic kdys to jede na satu zdarma bez omeskani :O

matino300
Registrace: 5/2012

Nechte těch keců

V SD je to za pouhých 299 KČ, kdo je náročnější na kvalitu obrazu, trošku si připlatí.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

To je sakra drahe

i za těch 299kc ať se jdou vycpat! Lidi, u Poláku se dá toto sehnat uplně za směšné peníze. Když to měli Rumuni, kvalita špatná, ale cena OK, odpovídala tomu. Teď to mají čeští vychcánci a jak zdražujou. Nedal bych zato ani flofla, kor ne LAMĚ, to jsou podvodníci jak cyp!

ToZla93
Registrace: 7/2014

nikde na jejich webu nic nevidím o přidávání kanálů... a co na FB když žádnej nemají... KACHNA?
Protože mě připadá proč by to přidali všem do staré nabídky když by nikdo potom nechtěl jít na novou...

janse
Registrace: 10/2014

Nechápu

proč na slovensku to jde, a tady ne?! Opravdu jsme národ k hovnu? Slováci to mají pod Telekomem, vlastně to samé, co u nás T-mobile, ale tady se to prodá zasrané Lama Energy skupině, která jen okrádá lidi! Kdyby to koupil ČEZ nebo E-ON, dobře, ale LAMA? Kde asi nato vzala? To se kurde rýmuje :D prostě nakradla! a od koho? od lidí na elektrice a plynu! Takže teď mluvte a kdo souhlasí, ať tu zakřičí, ten člověk má pravdu! Takže asi tak! :laughing:

ToZla93

jenom cyp

si může koupit novou DIGI ! Já bych zato nedal ani smradlavé boty od cypa, co to chce :laughing: Fakt nepochopím, kdo ještě této podvodné firmě věří a hlásá tu jejich víru. Digi jako rumunské bylo dejme tomu, tak nějak pro lidi, ale LAMA bude jen okrádat, okrádat a zase okrádat! Ať je skylink jaký chce, pořád je levný a jde s dobou. Platit za základ v HD tolik peněz? To už raději 100 kč za SERPO a nebo se na televizi vůbec nedívat, stejně tam dávají hovna. Raději ladím poláky, rusy, prostě cizinu, než ten českej odpad! :laughing: :laughing: :laughing:

ToZla93

kluci co je to cyp ? ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

ToZla93

Ano R^

pf09
Registrace: 8/2010

Vlasisko

čtu tady ty příspěvky a docela se děsím, cos tu psal, vždyť LAMA jsou podvodníci a ty to tady vychvaluješ, přeskočilo ti? Musel jsem sem napsat, protože už jsem nevydržel to číst. Lidi musí vědět, co ta firma je zač! Ty jako elektrikář bys to měl vědět! R^

ToZla93

Zdar Liker,wikipedie uvadi nespravne moznost mekkeho i,u nas byl odjakziva s tvrdym :) (o delce se celkove nehovori).Pokud chces klasicke priklady ,pak nejaky pan Sobotka,Dientsbier,Benda ...to uz je vsak uplna banda...u :))

hdpe
Registrace: 11/2007

Sice se tu čeká dlouho na

očekávaný ANTIK sat, který čoskoro přijde, a myslím si, že půjde s dobou, protože patří pod rakouské TAG - pro neznalce je to TELEKOM AUSTRIA GRUPPE, takže vlastně A1, rakouský operátor. A myslím si, že to bude o mnoho lepší, než DIGI od Lamy! Ta cena mě rozesmála :D A za každé (nevhodné slovo) platit a platit! :D :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

ToZla93

Zdar hdpe, nieco som nasiel a ako pises bolo s makkym aj tvrdym, ale po ako si to popisal plus to co som nasiel na nete uz asi som pochopil co to je..Dik ..... R^ :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

likérku na ostravsku

cyp je něco jako natvrdlej,blbej somár

korkoran
Registrace: 10/2006

cyp je hlavně ten

co neví, co slovo cyp znamená :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: R^

ToZla93

Vyzera to na kombinovany pojem, ma asi velky zaber a moznosti pouzitia.. :laughing: no v Ostrave som nebol snad 23 rokov a clovek aj tak nepocuje vsetky speciality .... ako aj inde....dik... R^

liquere

Tě (nevhodné slovo), co to jako je? :lookaround:

Maxik23
Registrace: 5/2013

Preco urazas clovece, ani ty nepoznas kopec vyrazov o tom som presvedceny. :((

liquere

no co

dneska tu řádím já :D Kvasnak dobře ví, jsem totálně naštvanej, co vykládal jednomu synkovi a nebyla to pravda! :fuming:

ToZla93

liquere

no co, už víš co je cyp, tak už cyp nejsi :laughing: :laughing: :laughing: :)))

ToZla93

@ToZla93

To se občas stává, že máme každý na něco jiný názor ;)

Skylink + O2TV

kvasnak

kvasnak

to co se ale nestává, je to, abys uhlavnímu nepřítelovi číslo 1 vykládal nějaké bludy!

ToZla93

@ToZla93

Já na rozdíl od někoho, tohle nemám za potřebí ;)

Skylink + O2TV

kvasnak

kvasnak

No viděl jsem, jak si papouškuješ s tím synek hornickým a bavíte se na můj účet. Fakt jako zklamání, jako (nevhodné slovo)! To bych od tebe nečekal!

ToZla93
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 110

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra