![]() |
|
Premier League v HD za 500 Kč za měsícPo zveřejnění ceníku Digi TV je jasné, že kdo chce sledovat v HD zápasy z Premier League, musí si připravit 500 Kč za měsíc (zdraření téměř o 100%). Kolik to vyjde u O2tv ? Cena bude dost podobná ... na polské nC+ kartě to bude o dost levnější ...Navíc kontrakt na PL na Digi končí již za 8 měsíců ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 221 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 110 | |
![]() |
|
RE: Premier League v HD za 500 Kč za měsícSuma,sumarum = cert nam dluzen cele DALAJ LAMY![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Premier League v HD za 500 Kč za měsícjak nalakat hlupaky na predrazenou PL tady je priklad.![]() ![]() ![]() |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 557 |
![]() |
|
RE: Premier League v HD za 500 Kč za měsíccela digi .... ma meskani kolem 30-40 sekund v HDno nekup to ... kdys sousedovi kricim goool ... a voni jeste jen v ofsajdu ... ![]() navic kdys to jede na satu zdarma bez omeskani ![]() |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 713 |
![]() |
|
Nechte těch kecůV SD je to za pouhých 299 KČ, kdo je náročnější na kvalitu obrazu, trošku si připlatí.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
To je sakra drahei za těch 299kc ať se jdou vycpat! Lidi, u Poláku se dá toto sehnat uplně za směšné peníze. Když to měli Rumuni, kvalita špatná, ale cena OK, odpovídala tomu. Teď to mají čeští vychcánci a jak zdražujou. Nedal bych zato ani flofla, kor ne LAMĚ, to jsou podvodníci jak cyp! |
ToZla93
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
RE: Premier League v HD za 500 Kč za měsícnikde na jejich webu nic nevidím o přidávání kanálů... a co na FB když žádnej nemají... KACHNA?Protože mě připadá proč by to přidali všem do staré nabídky když by nikdo potom nechtěl jít na novou... |
janse
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 370 |
![]() |
|
Nechápuproč na slovensku to jde, a tady ne?! Opravdu jsme národ k hovnu? Slováci to mají pod Telekomem, vlastně to samé, co u nás T-mobile, ale tady se to prodá zasrané Lama Energy skupině, která jen okrádá lidi! Kdyby to koupil ČEZ nebo E-ON, dobře, ale LAMA? Kde asi nato vzala? To se kurde rýmuje :D prostě nakradla! a od koho? od lidí na elektrice a plynu! Takže teď mluvte a kdo souhlasí, ať tu zakřičí, ten člověk má pravdu! Takže asi tak!![]() |
ToZla93
![]() |
|
jenom cypsi může koupit novou DIGI ! Já bych zato nedal ani smradlavé boty od cypa, co to chce![]() ![]() ![]() ![]() |
ToZla93
![]() |
|
RE: Premier League v HD za 500 Kč za měsíckluci co je to cyp ?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
ToZla93Ano![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
Vlasiskočtu tady ty příspěvky a docela se děsím, cos tu psal, vždyť LAMA jsou podvodníci a ty to tady vychvaluješ, přeskočilo ti? Musel jsem sem napsat, protože už jsem nevydržel to číst. Lidi musí vědět, co ta firma je zač! Ty jako elektrikář bys to měl vědět!![]() |
ToZla93
![]() |
|
RE: Premier League v HD za 500 Kč za měsícZdar Liker,wikipedie uvadi nespravne moznost mekkeho i,u nas byl odjakziva s tvrdym![]() ![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
Sice se tu čeká dlouho naočekávaný ANTIK sat, který čoskoro přijde, a myslím si, že půjde s dobou, protože patří pod rakouské TAG - pro neznalce je to TELEKOM AUSTRIA GRUPPE, takže vlastně A1, rakouský operátor. A myslím si, že to bude o mnoho lepší, než DIGI od Lamy! Ta cena mě rozesmála :D A za každé (nevhodné slovo) platit a platit! :D![]() ![]() ![]() ![]() |
ToZla93
![]() |
|
RE: Premier League v HD za 500 Kč za měsícZdar hdpe, nieco som nasiel a ako pises bolo s makkym aj tvrdym, ale po ako si to popisal plus to co som nasiel na nete uz asi som pochopil co to je..Dik .....![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
likérku na ostravskucyp je něco jako natvrdlej,blbej somár |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
cyp je hlavně tenco neví, co slovo cyp znamená![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ToZla93
![]() |
|
RE: Premier League v HD za 500 Kč za měsícVyzera to na kombinovany pojem, ma asi velky zaber a moznosti pouzitia..![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Premier League v HD za 500 Kč za měsícTě (nevhodné slovo), co to jako je?![]() |
Maxik23
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 356 |
![]() |
|
RE: Premier League v HD za 500 Kč za měsícPreco urazas clovece, ani ty nepoznas kopec vyrazov o tom som presvedceny.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
no codneska tu řádím já :D Kvasnak dobře ví, jsem totálně naštvanej, co vykládal jednomu synkovi a nebyla to pravda!![]() |
ToZla93
![]() |
|
liquereno co, už víš co je cyp, tak už cyp nejsi![]() ![]() ![]() ![]() |
ToZla93
![]() |
|
@ToZla93To se občas stává, že máme každý na něco jiný názor![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
kvasnakto co se ale nestává, je to, abys uhlavnímu nepřítelovi číslo 1 vykládal nějaké bludy! |
ToZla93
![]() |
|
@ToZla93Já na rozdíl od někoho, tohle nemám za potřebí![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
kvasnakNo viděl jsem, jak si papouškuješ s tím synek hornickým a bavíte se na můj účet. Fakt jako zklamání, jako (nevhodné slovo)! To bych od tebe nečekal! |
ToZla93
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 110 | |
![]() |
|
![]() |