, sekce: Pořady v televizi |
|
Premier League v HD za 500 Kč za měsícPo zveřejnění ceníku Digi TV je jasné, že kdo chce sledovat v HD zápasy z Premier League, musí si připravit 500 Kč za měsíc (zdraření téměř o 100%). Kolik to vyjde u O2tv ? Cena bude dost podobná ... na polské nC+ kartě to bude o dost levnější ...Navíc kontrakt na PL na Digi končí již za 8 měsíců ... T90, Octagon 8008
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 295 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 110 | |
|
|
RE: Premier League v HD za 500 Kč za měsícSuma,sumarum = cert nam dluzen cele DALAJ LAMY |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
RE: Premier League v HD za 500 Kč za měsícjak nalakat hlupaky na predrazenou PL tady je priklad. |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 558 |
|
|
RE: Premier League v HD za 500 Kč za měsíccela digi .... ma meskani kolem 30-40 sekund v HDno nekup to ... kdys sousedovi kricim goool ... a voni jeste jen v ofsajdu ... navic kdys to jede na satu zdarma bez omeskani |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 725 |
|
|
Nechte těch kecůV SD je to za pouhých 299 KČ, kdo je náročnější na kvalitu obrazu, trošku si připlatí.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
|
|
To je sakra drahei za těch 299kc ať se jdou vycpat! Lidi, u Poláku se dá toto sehnat uplně za směšné peníze. Když to měli Rumuni, kvalita špatná, ale cena OK, odpovídala tomu. Teď to mají čeští vychcánci a jak zdražujou. Nedal bych zato ani flofla, kor ne LAMĚ, to jsou podvodníci jak cyp! |
ToZla93
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 110 |
|
|
RE: Premier League v HD za 500 Kč za měsícnikde na jejich webu nic nevidím o přidávání kanálů... a co na FB když žádnej nemají... KACHNA?Protože mě připadá proč by to přidali všem do staré nabídky když by nikdo potom nechtěl jít na novou... |
janse
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 370 |
|
|
Nechápuproč na slovensku to jde, a tady ne?! Opravdu jsme národ k hovnu? Slováci to mají pod Telekomem, vlastně to samé, co u nás T-mobile, ale tady se to prodá zasrané Lama Energy skupině, která jen okrádá lidi! Kdyby to koupil ČEZ nebo E-ON, dobře, ale LAMA? Kde asi nato vzala? To se kurde rýmuje :D prostě nakradla! a od koho? od lidí na elektrice a plynu! Takže teď mluvte a kdo souhlasí, ať tu zakřičí, ten člověk má pravdu! Takže asi tak! |
ToZla93
|
|
jenom cypsi může koupit novou DIGI ! Já bych zato nedal ani smradlavé boty od cypa, co to chce |
ToZla93
|
|
RE: Premier League v HD za 500 Kč za měsíckluci co je to cyp ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
ToZla93Ano |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
|
|
Vlasiskočtu tady ty příspěvky a docela se děsím, cos tu psal, vždyť LAMA jsou podvodníci a ty to tady vychvaluješ, přeskočilo ti? Musel jsem sem napsat, protože už jsem nevydržel to číst. Lidi musí vědět, co ta firma je zač! Ty jako elektrikář bys to měl vědět! |
ToZla93
|
|
RE: Premier League v HD za 500 Kč za měsícZdar Liker,wikipedie uvadi nespravne moznost mekkeho i,u nas byl odjakziva s tvrdym |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
Sice se tu čeká dlouho naočekávaný ANTIK sat, který čoskoro přijde, a myslím si, že půjde s dobou, protože patří pod rakouské TAG - pro neznalce je to TELEKOM AUSTRIA GRUPPE, takže vlastně A1, rakouský operátor. A myslím si, že to bude o mnoho lepší, než DIGI od Lamy! Ta cena mě rozesmála :D A za každé (nevhodné slovo) platit a platit! :D |
ToZla93
|
|
RE: Premier League v HD za 500 Kč za měsícZdar hdpe, nieco som nasiel a ako pises bolo s makkym aj tvrdym, ale po ako si to popisal plus to co som nasiel na nete uz asi som pochopil co to je..Dik .....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
likérku na ostravskucyp je něco jako natvrdlej,blbej somár |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 538 |
|
|
cyp je hlavně tenco neví, co slovo cyp znamená |
ToZla93
|
|
RE: Premier League v HD za 500 Kč za měsícVyzera to na kombinovany pojem, ma asi velky zaber a moznosti pouzitia..Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
RE: Premier League v HD za 500 Kč za měsícTě (nevhodné slovo), co to jako je? |
Maxik23
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 356 |
|
|
RE: Premier League v HD za 500 Kč za měsícPreco urazas clovece, ani ty nepoznas kopec vyrazov o tom som presvedceny.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
no codneska tu řádím já :D Kvasnak dobře ví, jsem totálně naštvanej, co vykládal jednomu synkovi a nebyla to pravda! |
ToZla93
|
|
liquereno co, už víš co je cyp, tak už cyp nejsi |
ToZla93
|
|
@ToZla93To se občas stává, že máme každý na něco jiný názorSkylink + O2TV
|
kvasnak
|
|
kvasnakto co se ale nestává, je to, abys uhlavnímu nepřítelovi číslo 1 vykládal nějaké bludy! |
ToZla93
|
|
@ToZla93Já na rozdíl od někoho, tohle nemám za potřebíSkylink + O2TV
|
kvasnak
|
|
kvasnakNo viděl jsem, jak si papouškuješ s tím synek hornickým a bavíte se na můj účet. Fakt jako zklamání, jako (nevhodné slovo)! To bych od tebe nečekal! |
ToZla93
| Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 110 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|