![]() |
|
Premier League v HD za 500 Kč za měsícPo zveřejnění ceníku Digi TV je jasné, že kdo chce sledovat v HD zápasy z Premier League, musí si připravit 500 Kč za měsíc (zdraření téměř o 100%). Kolik to vyjde u O2tv ? Cena bude dost podobná ... na polské nC+ kartě to bude o dost levnější ...Navíc kontrakt na PL na Digi končí již za 8 měsíců ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 221 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 110 | |
![]() |
|
div si tomu horníkovinevlezl do zadnice![]() ![]() ![]() |
ToZla93
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
@ToZla93Vždy píšu, co je pravda, ale pokud někdo nevěří, tak je to jeho problém.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
kvasnakNo já čumím, ty si asi zapomněl nato, co on robil, co ti dělal se skylink kartou, jak vyhrožoval, jak obtěžoval mě i Aleše Masaryka, ale i jiné lidi. Tentokrát si to spláchl ty Míro, fakt čumím. Pak kdo vynáší informace za hranice, co? Pokud si nepochopil betelné brněnské frk, na jehož účet, tak fakt dobrovolně odcházím ze skupin. Ostatní to pochopili a pobavili se, ale tys mu musel hned vše vyžvanit. A ještě mě pomluvit. Děkuji!![]() |
ToZla93
![]() |
|
kvasnakA tu to neřešme, ale jsem totálně naštvaný a mám k tomu důvod!![]() |
ToZla93
![]() |
|
kvasnakOpravdu sis myslel, že Kašpar mi to nepošle, cos psal? A ještě to tak krásně nafotil. Ale dobře, vrazil si kudlu do zad kámošovi, co vždy rád s tebou pokecal na téma, proč vlastně jsme oba v této skupině. Docela jsem čuměl![]() ![]() |
ToZla93
![]() |
|
@ToZla93Je mi jasné, že věříš někomu, o kterém si drtivá většina udělala svůj vlastní obrázek.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
kvasnakHele on měl argument, zaslal mi fotky, toho co si psal, až mi to dech vzalo! To určitě nezfalšoval, takže asi takto. Věřím tomu, co je psáno a dokázáno. |
ToZla93
![]() |
|
kvasnaksorry ale toto není chat, prosím, kdyžtak fb nebo email, toto není diskuzní kroužek ohledně našeho problému s někým atd. Chápeme se? |
ToZla93
![]() |
|
@ToZla93Já se nesnažím z něčeho vykrucovat, co jsem napsal je pravda. Pokud to však někdo špatně pochopil, tak je to jeho problém. I zde na Parabole předkládám jen pravdivé informace.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Premier League v HD za 500 Kč za měsícskvělá diskuze...![]() |
janse
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 370 |
![]() |
|
tak předlož i pravdivé informace o skupině LAMAalespoň se ukážeš, jako kabrňák, nato, že si elektrikář, nemáš o společnosti LAMA žádné informace, což mě překvapuje. Nic ale ve zlém![]() |
ToZla93
![]() |
|
tu máš a projdi si to, je toho plný googlehttps://www.google.cz/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=lama%20energy%20podvodn%C3%ADci |
ToZla93
![]() |
|
ToZla93Voda teče, řeči plynou. Pro spoustu nevyrovnaných lidí, je internet modla. Protože co je na internetu je pravda. Tvůj odkaz na Google je pouze účelový, nikerak ověřený a z pohledu fy LAMA poškozující. Každý je za svou klávesnicí Geroj, ale jak příjde na lámání chleba, už ty důkazy jaksi chybí. Viz třeba nedávné nařčení jistého ,,Joudy,, na fy SkyLink, že mu na dálku zničili kartu. Dodnes nám tu nedodal jeho písemné důkazy (E-mail) z centrály SkyLinku, které byly zaručeně pravé, kterými se tu oháněl a které po něm chtěl zveřejnit J.Glisník za účelem prověření situace a pomoci mu.![]() |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
Alešiprvně prověřuj a pak důvěřuj. To, že v Moravskoslezském kraji se LAMA chová na 1, neznamená, že například v Jihomoravském či jiném kraji bude slušná. Mnoho lidí mělo s touto firmou tu čest a 2 roky nervů jim stačili. Takže asi takto. Majitel té firmy poctivě nato nevydělal, to se vsadím s tebou, o co chceš. |
ToZla93
![]() |
|
RE: Premier League v HD za 500 Kč za měsícproč vzniknul internet? pro ty co si chtějí stěžovat a pro ty co tomu věří a čtou to... :D Nejlepší prověření je vlastní zkušenost. |
janse
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 370 |
![]() |
|
RE: Premier League v HD za 500 Kč za měsícVäčšiu hlúposť ako názov tejto témy, som už dávno nečítal. Pozeral som si cenník tej Vašej českej Novej Digi a podľa neho mi vychádza, že za necelých 500 Kč dostane zákazník oveľa viac, ako iba prenosy z Premier League. Balík programov ktorý obsahuje aj iný šport, hudbu, seriály, filmy, dokumenty, erotiku... Teda oveľa, oveľa viac ako pár priamych prenosov, z ktorých si neviem predstaviť že by niekto reálne videl aspoň polovicu |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 929 |
![]() |
|
Premier League v HDtřeba na 8 měsícu za 500,- a 16 měsícu drbání hlavy všech fot.nadšencu.Je to bud anebo.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
LuboTSNie každý potrebuje hudbu, seriály, filmy, dokumenty, erotiku a v ČR bude PL v HD cez Digi za 500+50 alebo viazanosť na 2 roky.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
pele1PL bude u nás za 500,- s povinou vázaností.Ted je kampan že v případě objednání zvláštního balíčku,kde ta PL V HD s největší pravděpodbností bude, bez poplatku za pronájem jednoho nového STB.Takže zatím opravdu v uvozovkách jen 500,-![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Premier League v HD za 500 Kč za měsícUž přidali ten sport 2 ? |
feulon
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
feulonAno už běžíSkylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
No jistědalší mazanice je už v provozu.![]() |
hobo
![]() |
|
Později,to bude v HD. Co pak budeš blejkat ?Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
Blejkámto že tento program mohu už dávno sledovat ze tří platforem.Z jedné dokonce zadarmo v rámci výběru ze tří balíčku.A prosím neurážet já s tebou jednám korektně.Jenom se z té nové Digi nezbláznit.![]() |
hobo
![]() |
|
Myslím tímsamozřejmě v HD-to aby bylo vše jak má.![]() |
hobo
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 110 | |
![]() |
|
![]() |