, sekce: Příjem satelitů |
|
Austria TelecomMůžu se prosím zeptat proč nemůžu naladit tady tuto frekvenci:http://www.lyngsat.com/providers/at/Telekom-Austria.html 12643,1- jak navolím tu , 1? SR- symb. rychlost 556 FEC 3/4 Někde jsem se dočetl nevím zda je to pravda že některé boxy takové frekvence prostě nenajdou- je to pravda? Já mám Amiko Alien 2 Triple+ a to potvora nenajde. Tak se chci zeptat které boxy by takové frekvence zvládly? Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 110 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
|
|
RE: Austria Telecom..a proč budeš kupovat něco, co ti s tím Amikem stejně nepojede????koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
|
|
kočičkaNaprosto bez problemu zvlada prijem prachobycejny HDBOX 7119HD PVR, kterej je za par supu v kombinaci s LNB Inverto Black Ultra Quad 0,2dB s perfektne vyladenym skew, Parabola 100cm. |
thrasher
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 296 |
|
|
trasherA to víš na 100% že ten HD Box 7119HD PVR to zvládne? Máš to vyzkoušené?Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
|
|
trasherzaujímavé, že dvaja páni, jeden tu a druhý na frejku napísali na pi*ný chlp to isté - PC karta, možno Vantage8000, LNB s vysokou presnosťou oscilátora. Obaja to majú odskúšané.Mohol by si dať tvoje skúsenosti čo všetko na to chytáš s "obyčajným trochu drahším" LNB. Ušetril by si zrejme mnohým veľa peňazí, viem je to drahé know-how ad kočička-kocour: - prečo ti to tvoja firma nepovedala. Otázkou je či si žiadal od nich príjem staníc s SR nižším ako 1000? Bežne ti nikto nebude strkať LNB za tisíce, aj keď tvoja sústava s Fubou nebola z najlacnejších - prečo nemajú firmy na sklade LNB a prijímače, ktoré dokážu tento rozsah? No asi preto, že dopyt po nich je 1/10 000 v porovnaní s "klasickým" dopytom po príjmu staníc Skylinku/Freesatu atd. Nikto nedrží drahý HW na sklade ktorý sa netočí. tiež nemáš doma všetky potraviny keby si náhodou dostal večer chuť na niečo, ale plánuješ jedlo trebárs na 2÷3 dni dopredu - parametre SR, ktoré prijímač dokáže prijímať sú u serioznych výrobcov v manuále. aj lowend prijímač Technisat SIR má v manuále jasne napísané: DVB-S 2÷45M, DVB-S2 8PSK 10-30M, DVB-S2 QPSK 11-30. aj keď umožní zadať 1000, zjavne to asi nezvládne. Takže tento parameter sa dá nájsť pri výbere prijímača. u tvojho Amika sa píše SR 2÷45, stačí pogugliť manuál. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 178 |
|
|
FirmyZávěr- firmy u nás jsou velice velice šikovné tak asi proto mě to nepověděli ,pořádnou, ale fakt pořádnou firmu tady nikde u nás neseženete, to je můj argument, no nic asi toho necháme, vážím si Vás všech, a všem přeju hodně úspěchůSatelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
|
|
kočička+Dagy2kočička:Vyzkousene-nemusis mit obavy. Zvuk jde plynule bez vypadku, nezapomen na 2 mono streamy. Dagy2: Pokud nekomu neco poradim tak to musi sedet. Vantage 8000, 1100 sice tento paket dokazi naskenovat,ale maji problem se spracovanim - trhany poslech (myslim ze diky AAC). Bez problemu jede i klasicky to stroj DBOX z let davno minulych a jiste dalsi a dalsi. LNB je dulezity faktor kvalitniho prijmu a ne vzdy znamena,ze to co je drazsi je lepsi. Parabola samozrejme take. Nejlepsi vysledky prijmu mam na plastove paraboly, nasleduje sklolaminat a dale nic. A nezapomen, ze dobre parametry LNB nepoznas z obalu nebo prlozeneho letaku, ale pouze na kvalitnim spektru a hlavne o tom musis neco vedet aby si videl a vedel co s tim spektrem mas delat. Pak dosahnes zadaneho vysledku. Dobra firma by mela bez mrknuti oka zakaznikovi jako je kočička poradit a usit mu to na miru. Ale asi to je o stesti. |
thrasher
|
|
Děkuji thrasherTakže si mám koupit ten HDBOX 7119HD PVR? Díval jsem se na něho a zase se mě nelíbí moc ten design- je to trochu zaoblené- já mám rád hranaté- no ale na to hledět nebudu- když to zvládne ty nízké frekvence, a když ne tak se přece svět nezboří.Nebo radši tu PC sat kartu tu TBS 5980? a nebudu muset ještě k té kartě něco dokupovat? Jinak já mám ty Amika Alien2 Triple+dva kusy, dál tu mám jeden Humax DV1100S- měl jsem dva, ale jede už jsem se naštval a vyhodil, dál dva Fergusony AF7318 UCI- všechny krámy na h...o. Možu Vám tady ty staré krámy někomu aj podarovat Zkusím teda splašit někde na zkoušku ten HDBOX 7119HD PVR Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
|
|
HD-Box AND-II XBMCA tento prosím nevíš jestli by to zvládl- ten se mě lepší líbí- jeho design?http://www.tvdigitalne.cz/hd-box-and-ii-xbmc.html Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
|
|
HD-Box AND-II XBMCNemam tuseni |
thrasher
|
|
@kočičkauž mi to nedá. Musím Ťa upozorniť, že sa nejedná o nízke frekvencie to čo nazývaš Ty.To čo Ty nazývaš nízkou frekvenciou je SR = symbol rate. Ale viac nájdeš tu:https://www.parabola.cz/forum/topic-1605/ Naštuduj si to a potom sa pýtaj, aby nedošlo k zbytočnému nedorozumeniu Pochopil ? Slovak DX satellite overwrite club.
|
Peon
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 553 |
|
|
DěkujiPeon děkuji Ano, SR - symbolová rychlost- přenosová rychlostthrasher- taky moc děkuji Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
|
|
RE: Austria TelecomA ja mam zase tušenie že kocicka si robí z vás srandu a ťahá vás za nos 👃 |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 424 |
|
|
tomkoUrčitě si srandu nedělám, jenom ještě napíšu takovou úsměvnou věc- tak představte si že jsem napsal dovozcům HD Boxu- firmu nebudu jmenovat, ani dávat odkazy- abych zase nedostal citron-Takže jsem napsal- jenom tak ze srandy- který HD Box by mě doporučili pro příjem nízkých symbolových rychlostí SR a víte co mě odepsali: zde: Dobrý den bohužel se u nás nikdo nezabývá DX přijmem tzn je třeba se poptat na internetu hdbox 7119 je typově stejný s hdboxem 9105+ to jsou firmičky co? Tak snad zas nedostanu citron- jak si to tu prohlížím tak jsou tu vesměs samé urážky a posměšky a ti co to píšou tak ještě potrestáni nebyli, ale já jen jsem trošku zaspamoval zřejmě a hned jsem měl citrónek Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
|
|
to kocicka: spektrum Telekom Austria 12643Mhztak aby ten citron nebyl tak kysely, v odkaze jsem ti sjel spektrum packetu na 12643 (pozn. Lo LNB = 11300Mhz)http://uloz.to/xGS8uuCz/23evhpll-pdf |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
|
|
add spektrump.s. to je ten packet oznaceny kurzorem M1 (bezne to takhle neuvidis ani na Roverech, Promaxech a.j.) |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
|
|
kaosMockrát děkuju Ti za krásný graf, přiznám se bez mučení a dobrovolně- no nerozumím tomu- prostě stručně - závěr- takové SR se běžně nechytnou- to je nějaký Deutschland DX klub- to jsou jejich nějaké specifické SR na čem oni vysílají-že, tak co- no nicSatelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|