![]() |
|
Austria TelecomMůžu se prosím zeptat proč nemůžu naladit tady tuto frekvenci:http://www.lyngsat.com/providers/at/Telekom-Austria.html 12643,1- jak navolím tu , 1? SR- symb. rychlost 556 FEC 3/4 Někde jsem se dočetl nevím zda je to pravda že některé boxy takové frekvence prostě nenajdou- je to pravda? Já mám Amiko Alien 2 Triple+ a to potvora nenajde. Tak se chci zeptat které boxy by takové frekvence zvládly? Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 110 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
RE: Austria Telecom..a proč budeš kupovat něco, co ti s tím Amikem stejně nepojede????koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
kočičkaNaprosto bez problemu zvlada prijem prachobycejny HDBOX 7119HD PVR, kterej je za par supu v kombinaci s LNB Inverto Black Ultra Quad 0,2dB s perfektne vyladenym skew, Parabola 100cm.![]() |
thrasher
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
trasherA to víš na 100% že ten HD Box 7119HD PVR to zvládne? Máš to vyzkoušené?![]() Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
![]() |
|
trasherzaujímavé, že dvaja páni, jeden tu a druhý na frejku napísali na pi*ný chlp to isté - PC karta, možno Vantage8000, LNB s vysokou presnosťou oscilátora. Obaja to majú odskúšané.Mohol by si dať tvoje skúsenosti čo všetko na to chytáš s "obyčajným trochu drahším" LNB. Ušetril by si zrejme mnohým veľa peňazí, viem je to drahé know-how ad kočička-kocour: - prečo ti to tvoja firma nepovedala. Otázkou je či si žiadal od nich príjem staníc s SR nižším ako 1000? Bežne ti nikto nebude strkať LNB za tisíce, aj keď tvoja sústava s Fubou nebola z najlacnejších - prečo nemajú firmy na sklade LNB a prijímače, ktoré dokážu tento rozsah? No asi preto, že dopyt po nich je 1/10 000 v porovnaní s "klasickým" dopytom po príjmu staníc Skylinku/Freesatu atd. Nikto nedrží drahý HW na sklade ktorý sa netočí. tiež nemáš doma všetky potraviny keby si náhodou dostal večer chuť na niečo, ale plánuješ jedlo trebárs na 2÷3 dni dopredu - parametre SR, ktoré prijímač dokáže prijímať sú u serioznych výrobcov v manuále. aj lowend prijímač Technisat SIR má v manuále jasne napísané: DVB-S 2÷45M, DVB-S2 8PSK 10-30M, DVB-S2 QPSK 11-30. aj keď umožní zadať 1000, zjavne to asi nezvládne. Takže tento parameter sa dá nájsť pri výbere prijímača. u tvojho Amika sa píše SR 2÷45, stačí pogugliť manuál. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
FirmyZávěr- firmy u nás jsou velice velice šikovné tak asi proto mě to nepověděli ,pořádnou, ale fakt pořádnou firmu tady nikde u nás neseženete, to je můj argument, no nic asi toho necháme, vážím si Vás všech, a všem přeju hodně úspěchů![]() Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
![]() |
|
kočička+Dagy2kočička:Vyzkousene-nemusis mit obavy. Zvuk jde plynule bez vypadku, nezapomen na 2 mono streamy. Dagy2: Pokud nekomu neco poradim tak to musi sedet. Vantage 8000, 1100 sice tento paket dokazi naskenovat,ale maji problem se spracovanim - trhany poslech (myslim ze diky AAC). Bez problemu jede i klasicky to stroj DBOX z let davno minulych a jiste dalsi a dalsi. LNB je dulezity faktor kvalitniho prijmu a ne vzdy znamena,ze to co je drazsi je lepsi. Parabola samozrejme take. Nejlepsi vysledky prijmu mam na plastove paraboly, nasleduje sklolaminat a dale nic. A nezapomen, ze dobre parametry LNB nepoznas z obalu nebo prlozeneho letaku, ale pouze na kvalitnim spektru a hlavne o tom musis neco vedet aby si videl a vedel co s tim spektrem mas delat. Pak dosahnes zadaneho vysledku. Dobra firma by mela bez mrknuti oka zakaznikovi jako je kočička poradit a usit mu to na miru. Ale asi to je o stesti. |
thrasher
![]() |
|
Děkuji thrasherTakže si mám koupit ten HDBOX 7119HD PVR? Díval jsem se na něho a zase se mě nelíbí moc ten design- je to trochu zaoblené- já mám rád hranaté- no ale na to hledět nebudu- když to zvládne ty nízké frekvence, a když ne tak se přece svět nezboří.Nebo radši tu PC sat kartu tu TBS 5980? a nebudu muset ještě k té kartě něco dokupovat? Jinak já mám ty Amika Alien2 Triple+dva kusy, dál tu mám jeden Humax DV1100S- měl jsem dva, ale jede už jsem se naštval a vyhodil, dál dva Fergusony AF7318 UCI- všechny krámy na h...o. Možu Vám tady ty staré krámy někomu aj podarovat ![]() ![]() Zkusím teda splašit někde na zkoušku ten HDBOX 7119HD PVR ![]() Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
![]() |
|
HD-Box AND-II XBMCA tento prosím nevíš jestli by to zvládl- ten se mě lepší líbí- jeho design?http://www.tvdigitalne.cz/hd-box-and-ii-xbmc.html Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
![]() |
|
HD-Box AND-II XBMCNemam tuseni |
thrasher
![]() |
|
@kočičkauž mi to nedá. Musím Ťa upozorniť, že sa nejedná o nízke frekvencie to čo nazývaš Ty.![]() ![]() To čo Ty nazývaš nízkou frekvenciou je SR = symbol rate. Ale viac nájdeš tu:https://www.parabola.cz/forum/topic-1605/ Naštuduj si to a potom sa pýtaj, aby nedošlo k zbytočnému nedorozumeniu ![]() Pochopil ? Slovak DX satellite overwrite club.
|
Peon
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 553 |
![]() |
|
DěkujiPeon děkuji Ano, SR - symbolová rychlost- přenosová rychlostthrasher- taky moc děkuji ![]() ![]() Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
![]() |
|
RE: Austria TelecomA ja mam zase tušenie že kocicka si robí z vás srandu a ťahá vás za nos 👃 |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 392 |
![]() |
|
tomkoUrčitě si srandu nedělám, jenom ještě napíšu takovou úsměvnou věc- tak představte si že jsem napsal dovozcům HD Boxu- firmu nebudu jmenovat, ani dávat odkazy- abych zase nedostal citron-Takže jsem napsal- jenom tak ze srandy- který HD Box by mě doporučili pro příjem nízkých symbolových rychlostí SR a víte co mě odepsali: zde: Dobrý den bohužel se u nás nikdo nezabývá DX přijmem tzn je třeba se poptat na internetu hdbox 7119 je typově stejný s hdboxem 9105+ to jsou firmičky co? ![]() Tak snad zas nedostanu citron- jak si to tu prohlížím tak jsou tu vesměs samé urážky a posměšky a ti co to píšou tak ještě potrestáni nebyli, ale já jen jsem trošku zaspamoval zřejmě a hned jsem měl citrónek ![]() ![]() Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
![]() |
|
to kocicka: spektrum Telekom Austria 12643Mhztak aby ten citron nebyl tak kysely, v odkaze jsem ti sjel spektrum packetu na 12643 (pozn. Lo LNB = 11300Mhz)http://uloz.to/xGS8uuCz/23evhpll-pdf |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
add spektrump.s. to je ten packet oznaceny kurzorem M1 (bezne to takhle neuvidis ani na Roverech, Promaxech a.j.) |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
kaosMockrát děkuju Ti za krásný graf, přiznám se bez mučení a dobrovolně- no nerozumím tomu- prostě stručně - závěr- takové SR se běžně nechytnou- to je nějaký Deutschland DX klub- to jsou jejich nějaké specifické SR na čem oni vysílají-že, tak co- no nic![]() Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |