![]() |
|
DVDčka na HDD v HDboxe 9105+ ako?Páni poradte mi niekto v akom programe v notebooku stiahnuť a upraviť DVDčka ktoré si chcem archivovať na HDD a prehrávať ích v HDboxe 9105+.Prehrávač odišiel a na notebooku to nechce nikto doma pozerať.Dik za rady.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
THXKOInac pozor, niekedy v stb môze byt problem s dvd(aj iso) s menu. Cez shrink vyber iba samotny film, audia tiez nemusis vsetky a daj ulozit do iso. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: DVDčka na HDD v HDboxe 9105+ ako?Tak som antitalent,už som vyskúšal všetky možné programi a nič.V satelite to nejde celé ale iba ako po jednej kapitole.Potreboval by som tie kapitoly spojiť aby to bol ako celok v ts súbore![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: DVDčka na HDD v HDboxe 9105+ ako?Neviem, co mas za satelit, ale ja v ipboxe prehram iso napriklad priamo cez files, dvd v zlozkach(ked chcem priamo cele dvd, nie po voboch), tak EMC.Ked mas problem, tak cez shrink daj iba samotny film s kompletnou strukturou dvd. Potom samotne voby (subory okolo 1GB, posledny mensi) pospajaj napr v avidemuxe a do mpeg2. Bude to Obycajne mpeg2 video a mal by to prehrat kazdy stb (aj môj stary showbox s300). |
Kasr
![]() |
|
RE: DVDčka na HDD v HDboxe 9105+ ako?Este detail- dvd placku dam do pc a cez siet prehram v EMC v stb. |
Kasr
![]() |
|
RE: DVDčka na HDD v HDboxe 9105+ ako?ten program avidemux mi zamrzol anereagoval na nič,musel som vypnúť počítač aby som môhol pokračovať![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: DVDčka na HDD v HDboxe 9105+ ako?Ako píšem som na počitač antitalent,asi to nespravím.No neviem všetko![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: DVDčka na HDD v HDboxe 9105+ ako?Najprv dvd shrink, potom avidemux- avidemux u mpeg2 si vytvara index subor v adresari, kde je subor. Na dvd placke nemohol, tak zamrzol. Pokial dvd video neni origo, ale napalene, voby môzes surovo skopirovat na hdd a potom v avidemuxe pospajat. |
Kasr
![]() |
|
RE: DVDčka na HDD v HDboxe 9105+ ako?to pospájať by som rád vedel ako![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: DVDčka na HDD v HDboxe 9105+ ako?V prvej polozke zlava mas polozku pripojit video. |
Kasr
![]() |
|
to THXKOHned prva reakcia na Tvoj dotaz od Nibiru je ta najvhodnejsia. Vykasli sa na rozne DVD Shrinky a avi-demuxy.... Ak mas VideoReDo TVSuite (si pisal, ze ho skusis), tak je to otazka par minut. Vo VideoRedo kliknes na prvu zalozku Subor (File) a nasledne druhu moznost zhora Otevrit titul z DVD (Open title from a DVD. V PC si najdes to svoje (neorigo) DVD a oznacis (kliknes RAZ!!!) na jeho priecinok Video_TS. Potom klikni vpravo dole na "Select Folder" a otvori sa okno so vsetkymi titulmi. Z nich si vyber hlavny film (podla dlzky - obycajne to najdlhsie video). Dole vlavo zrus fajku Auto QuickStreamFix (ak chces mat vo filme vsetky audio stopy) a potvrd OK. VideoRedo Ti otvory CELY film. Uplne naspodku klikni na Pridat Vybrane (Add Selected) - proste oznac cely film od zac. az do konca (cervena stopa filmu sa zmeni na zelenu). Potom uz je to klasika. Subor - Ulozit video jako. A vyber si Save as type - MPEG-2 Transport Stream (*.ts) a nakoniec Klikni na Ulozit (Save). To je cele. Za par minut mas ulozene DVDcko v .ts formate + vsetky audio stopy. |
uroboro
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
RE: DVDčka na HDD v HDboxe 9105+ ako?... alebo tak ako Ti radil pierrepetr: VideoReDo TVSuite vie spojit voby dokopy. Len musis vediet ktore tvoria hlavny film... Na to mozes vyuzit funkciu Spojeni (Joiner). Soubor - Otevrit Video (oznacis vsetky voby, kt chces spojit). Videoredo sa ta opyta co snimi chces urobit: cize spojit. Ked ti vsetky voby nacita pouzijes zalozku Spojeni (Joiner) - Provest spojeni klipu (Create video from joiner list). Popripade si skontroluj ci tam mas vsetky potrebne voby v poradi v akom maju byt. Potom uz si len zvolis vysledny format, ktory Ti vuhovuje a ulozis. Je uz len na Tebe co bude pre teba pohodlnejsie... |
uroboro
![]() |
|
RE: DVDčka na HDD v HDboxe 9105+ ako?Na niektore dvd video tituly nestaci ani dvd shrink- pouzival som vela dalsich nastrojov (uz si nepamätam, je to dost rokov, co som poziciaval dvd a napaloval) a ty chces cez videoredo, co nelame ziadne ochrany!!!A s avidemuxom rovnako pospajam voby, ako s videoredo a ulozim do hocicoho, vratane ts, takze to je jedno. |
Kasr
![]() |
|
to Kasra vies jake ma on vlastne DVD-cka??? tak tu stale netoc dookola o nejakych ochranach...Ja som reagoval na jeho vety "Ako píšem som na počitač antitalent,asi to nespravím.No neviem všetko :( ", a dal som mu strucny navod jak pouzit videoredo na "neorigo" DVDs nech to skusi, kapis to? |
uroboro
![]() |
|
RE: DVDčka na HDD v HDboxe 9105+ ako?Kazdy ma aj originalne dvd placky- kapis to!!!A v shrinku je to este jednoduchsie (aj napalovane)- vyberie tam co chce (trebars iba samotny film), audiostopy, titulky a ulozi do iso: je to vhodnejsie na archivaciu a linuxove boxy to prehraju bez problemov- kapis to!!! Na dvd placky bol znamy este dvd fab. |
Kasr
![]() |
|
RE: DVDčka na HDD v HDboxe 9105+ ako?No skusil som to.Shrinku som film uložil ale neniem ho pospajať,tie súbori 1mb.je ich asi 4+1menší.Neniem to vložiť do avidemuxe.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
uroborovyskúšam ten VideoReDo a dám dedieť...T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
THXKOMal si skusit vystup do iso a v hdboxe prehrat. |
Kasr
![]() |
|
RE: DVDčka na HDD v HDboxe 9105+ ako?iso som skúsil ale neviem prečo ho HDbox nevidí.Vidí iba že je tam nejaký priečinok ale nespusti.A tých priečinok tam uloží akosi veľa,asi každú kapitolu.No asi to nechám tak už som s toho otrávený![]() VideoReDo mi stále niečo vyhadzuje akýsi key,nech idú do čerta.No už viem že opäť nič neviem ![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: DVDčka na HDD v HDboxe 9105+ ako?Kasr nechap ma zle, ja som sa nemal v umysle hadat. Ten postup(-y), co som sem nahodil, snad THXKO-vi pomoze. A mozno aj niekomu inemu. Ak nie, tak nie. Pre mna osobne je DVD format = zastaraly format (hoci mam este nejake tie "rarity" archivovane v ISO...). Ja som takisto vyskusal nespocet software-u co sa editacie videa tyka. VideoRedo pouzivam na nieco ine - akurat viem, ze sa dokaze jednoducho "pohrat" s DVD. Ak mu to nepomoze, moze skusat ine sposoby, nastastie je toho habadej... |
uroboro
![]() |
|
RE: DVDčka na HDD v HDboxe 9105+ ako?Videoredo je plateny soft, tak preto chce kluc. Nema sa kradnut, ale su aj cracknuknute verzie.A thxko- kua, ja som pouzival vela software a intuitivne prisiel na postup. A nemal som net!!! Teraz najdes na nete postupy aj na shrink, avidemux, videoredo!!! A fakt si antitalent na pc. Ze videoredo po tebe chce akysi key. |
Kasr
![]() |
|
THXKOGoogle a "dvd shrink navod" a "avidemux navod". |
Kasr
![]() |
|
RE: DVDčka na HDD v HDboxe 9105+ ako?A uz som ti spominal vyssie, dvd v mechanike pc a v sieti prehrat v stb!Ja mam doma dvd prehravac odpojeny z elektriky- kvôli prehraniu cca 1 dvd rocne je mi vyhodnejsie zapnut niektory pc. |
Kasr
![]() |
|
RE: DVDčka na HDD v HDboxe 9105+ ako?Tak podarilo sa mi dostať celý film na HDD a satelit ho aj prehrá.Len za pána neviem ho spojiť ako jeden celok.Film sa skladá z piatich 1giga súborov cca 25min a prehrá každú zvlášť.Robil som to v DVD shrinku,ale spojiť to akosi neviem.V Avidemuxe mi nejde označiť tých päť súborov aby som ích môhol spojiť.Ešte toto a môžem zálohovať.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: DVDčka na HDD v HDboxe 9105+ ako?A avidemuxe otvoris prvy subor, potom das pridat (append, add, alebo +)- ked ti ho nacita, tas dalsi... Nastavis-audio: copy, video: copy, format mpeg ps, alebo ts. Das save a nazov.mpg. Priponu nedava sam, musis aj priponu, ako som uviedol- u ps: mpg, u ts: ts. |
Kasr
![]() |
|
Kasrmááám to dík kámo![]() ![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
![]() |