![]() |
|
DVDčka na HDD v HDboxe 9105+ ako?Páni poradte mi niekto v akom programe v notebooku stiahnuť a upraviť DVDčka ktoré si chcem archivovať na HDD a prehrávať ích v HDboxe 9105+.Prehrávač odišiel a na notebooku to nechce nikto doma pozerať.Dik za rady.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
Kasrmam taký menší problém.Video som spojil a v notebooku ide pekne celé ako na DVD,ale keď ho poszím v satelite súbor satelit vidí ale ukazuje nesprany súbor.Dlžka filmu 0:00:00 a velkosť normalna cca 4GB.Nevieš čo robím zle?![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: DVDčka na HDD v HDboxe 9105+ ako?Tak podarilo sa aby to satelit videl.Miesto mpeg ts. som dal mpeg ps. a ide to ako s praku![]() ![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
![]() |