Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

NC+ karta nebo iná?

Zdravím, chcem sa opytať,ktorý baliček je naj na sportovní kanaly z tejto Nc+ paltformy? Dík ......

Když nevíš tak se zeptej možna ti někdo aj odpoví správne.. Clarke Tech HD 5000 C... X-Trend ET 10000 HD...

Ivan167
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

RE: NC+ karta nebo iná?

http://satsklep.pl/pl/p/nC-Pakiet-Canal-Sport-12-24-m-cy/14015

bretah
Registrace: 9/2012

Tato karta se opravdu jednoznačně vyplatí. Ona se vyplatí i ta italská Sky karta, ale tam je to takové všelijaké v poslední době. Já se vůbec ani neodvažuju někomu radit, co v kterém balíčku uvidí za sportovní přenosy. V tom se vyzná snad jedině Ital. A byly tam nějaké ztráty vysílacích práv. Ligu mistrů má teď Mediaset.

toothpick
Registrace: 11/2014

Asi si ji taky koupim na 2 roky...

Hypnos
Registrace: 3/2009

Ivane,ivane ragistraci maš 2006 ,a ted se ptáš na nc+?/canal+polska ,za ty léta by jsi jich mnel doma už nekolik a ke své spokojnosti,takže bud je to spam nebo jsi žil dosud v lese :(((

WADER
Registrace: 12/2009

Nekupujte nic na dva roky, když je cena stejná jako 2x za rok. Zbytečné riziko.

toothpick
Registrace: 11/2014

Souhlas s Wader, žiju 20km od Polska,mám tam dobré kámoše a programy této televize již min.10 let nejsou žáddný problém, chceš prort máš vše, chceš filma máš vše tak o co jde!!!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Jak rekl kolega hery ,tady neni již za ta léta co rešit ,objednáš ,zasuneš,koukáš ,poslední léta si pro ní chodím na podzim osobne ,poláci jsou bezproblémovy ,a potkám aspon prátelé -ceny hodne kolísají podle začátku sezony PLeague,ale to snad všichni majitelé karet vedí,pokud máš kamaráta v polsku ušetríš a mužeš ho pozvat na luxusní večeri:laughing: ,tod vše ,hezký výkend R^

WADER
Registrace: 12/2009

Re: WADER

Waderi za tie roky som nemusel nič riešiť mal so športu dosť aj bez kariet..,ale zmena je niekedy dobrá ..prepáč že som sa opytal?

Dík......

Když nevíš tak se zeptej možna ti někdo aj odpoví správne.. Clarke Tech HD 5000 C... X-Trend ET 10000 HD...

Ivan167

Zdarec nějak nemůžu najít v tom satsklepě odkud se to chytá , jakej orbit? dík za info

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

Re:miky

http://www.lyngsat.com/packages/NC-.html

Ivan167

HotBird? Ty kraso tam jsem byl naposledy za analogu kdy jsem měl ještě motor :) Dík Ivane

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

no ja jsem tu taky sice delsi dobu zaregistrovany ale jen se zeptam ta cena 200eur na dva roky to je konecna cena? nebo jsou jeste nejake aktivacni poplatky popripade jine? a po dvou letech se da prodlouzit? a jde to spustit i na cccam 2.3.0 nebo jen v jejich modulu seca?
dik za info

josseph
Registrace: 3/2006

josseph

toothpick to napísal jasne, čítaj a možno pochopíš -Nekupujte nic na dva roky, když je cena stejná jako 2x za rok. Zbytečné riziko.

figmar
Registrace: 10/2009

josseph

K ostatným otázkam prenechám mikrofón pre zdatnejších na tom to fóre. A to nie je fór. :)

figmar
Registrace: 10/2009

Chlapci když spolupracujete s klukama s Polska vše Ok, jsou všichni stejní jako my, většina z nich už jede na sharing,chcete-li kartu vždy se dohodnete za pár drobných, a máte přítele.
Jinak nemám problémy s programama od 30E-30W na co sahnu a a zmačknu OK vše jede, kupte si celý orbit a nemusíte se tady dohadovat co je drahé,nebo laciné, tyto věci co zde uvádíte ty já přehlížím, peníze jsou na houby, ty si do hrobu nevemete, teď jsem přijel z Malorcy soukromé ubytování s Nisanem 2500 euro bez jídla,vše jsem musel kupovat a jak to bylo krásné,kdybych to počítal tak jak Vy byl bych chudák člověk, na to kašlu všude žiju jako v Čechách, vee Swiss,Italy,Austra atd. Jsem všude doma.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Aha, takže místo sportu je tady teď rubrika, kdo má větší péro ??

bretah

to hery

nezlob se, ale nas prece nemusi zajimat zda-li jsi na Malorce v soukromi spaval s Nisanem, nebo nejakym jinym domorodcem .....

kaos
Registrace: 2/2009

bretah

tak to máš samozřejmě Ty to péro, tak jsem to nemyslel jak sis to napsal, chtěl jsem jen říci jak vše je jednoduché!!!! a vše jede, nemusiš zde pak psát ptákoviny.

hery

Já si to, narozdíl od tebe, předplácím, násosko.

bretah

bretah

Bez násosky kamaráde!!!!! Vždyť ně ani neznáš!!! a jinak s těmito lidmi se v životě ani nebavím, pouze zde na parabole,s Češima je to vždy i v zahraničí dost špatné, tak je vynechávám v reprotoáru,když přijedu sem a musím se snimi bavit, tak vždy si říkám, zas Ti nechytřejší experti, šetrný, a přitom každý chytrý ale vlastně vůči jiným hloupý.

hery

No, tady pomůže akorát primář Nešpor.

bretah

Nešpor

ho ale nenaučí psát smysluplně a hlavně srozumitelně.Stačí si přečíst poslední bláboly. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

hobo

Ten Váš Nešpor je zrovna takový případ český jako hobo,bretah a ostatní experti tady na parobole,kteří jsou pro život a normální způsob přežití v zahraničí úplně na houby,chtěl bych Vás vidět jak si počínát,třeba každý den v roce v Zurichu, když tady jste na houby!!!a jen lecy Vás neuživí Chocholouši!!!!

hery

hery

Ty jsi jediný od nás kdo by si se uživil v zahraničí?Tak zítra se tam u toho Nešpora ve vlastním zájmu urychleně přihlaš.A mužete spolu sharovat. :laughing:

hobo
Registrace: 1/2007

hloupé vtipy neberu, končím, zde s lidmi/ hloupými/ není možné komunikovat. čau. jdu se vykoupat do bazenu, a mám už jiné myšlení, než zde je!!!

hery
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra