![]() |
|
sportklub hungaryspet v ponuke na 1w u upc direct12456v 28000 dvbs -------
|
dubs
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 237 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
RE: sportklub hungaryVítejte do pravěku. Hrozný kanál v hrozné kvalitě. Ani jejich web nefunguje: "Hiba az adatbázis-kapcsolat létrehozása során"![]() |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: sportklub hungaryTenhle kanál vymyslela u nás populární maďarská firma IKO. Jsou tam samé Gillette magazíny a závody aut do vrchu![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: sportklub hungaryale tak dalsi kanal do sbírky , byval tam i live hokej obcas a kdysi italská liga, a tenis |
hondasek2
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
RE: sportklub hungaryLive hokej ano, ale maďarský turnaj Ocskay Gábor. A žádná liga už tam dávno není. To jsou kanály ze stejného soudku jako Fishing + Hunting nebo Film+. |
toothpick
![]() |
|
RE: sportklub hungaryJj, koukam na toSkutecne hodnotný sportovní program v madarske verzi ![]() |
hondasek2
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
RE: sportklub hungaryFilm+ určitě lepší než FilmBox.![]() |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
RE: sportklub hungaryDnes jsou VŠECHNY filmové kanály již zastaralé ... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: sportklub hungaryMožná Film Europe. Kromě HBO a Cinemaxu u nás nikdy nic kvalitního nebylo. Jedině přechodně po určitou dobu, ale tu kvalitu se nikdy nepodařilo udržet. |
toothpick
![]() |
|
hungary?Tohle je možná zajímavější zpráva.Na Keleti nádraží se už hromadí další sebranka,co přitáhla přes noc z jihu. |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 254 |
![]() |
|
RE: sportklub hungarytady je program http://tv.animare.hu/default.aspx?c=91&t=20150905 |
great
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
vortifilm europe povazujem za dobru tv stanicu, pretoze som na nom v priebhu dvoch rokov videl cele 3filmy a nezaspal som pri nich...dva filmy od emira kusturicu a spanielsky dokument o fidelovi - comandante.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
podla cohosudis garry ze je to sebranka? podla mna to niesu ziadny chudaci. ked sme sa vracali z grecka, mali sme moznost ich zhliadnut osobne a prachov /eura/, teda mali na mraky...chudaci z nich budu ked doputuju do vytuzeneho nemecka, ked ich cestou prevadzaci oberu o vsetky ich financne uspory...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: sportklub hungaryJá jsem pobýval v Sýrii skoro 2 roky-2003-2005.Z toho důvodu je nazývám sebrankou.Nepomůžou jim ani tisíce euro a značkové hadry.Shodou okolností jsem bydlel v krásném městě Rakka,z které si nyní Daiš udělal svoje hlavní město. |
garrrry
![]() |
|
mozesgarrry konkretne preco ich nazyvas sebrankou? mne prislo, ze migranti su len ti majetnejsi obcania syrie, pretoze ten kto nema prachy, sa na taku cestu ani nemoze podujat a uplatit prevadzacov...ak pozriem teraz napr. syria news 3E/11475/H/2600, tak chapem preco utekaju a migruju, avsak spolocny domov s moslimami si akosi naozaj neviem predstavit.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: sportklub hungaryNo, řekněme to takhle: Naše republika má jediné štěstí, že místní dění nikoho v Evropě nezajímá![]() |
toothpick
![]() |
|
RE: sportklub hungaryTo máš pravdu,že dění u nás v Evropě nikoho nezajímá.Proto mám obavu,že v roce 2017 nikoho v Evropě nebude zajímat,že na hranicích do Německa a Rakouska čeká dalších 10-15 milionů uprchlíků,nejen ze SÝRIE.Německo není nafukovací. |
garrrry
![]() |
|
podstatny mozebyt fakt, ze nadpolovicna vacsina migrantov su mladi chalani bez partneriek...to akoze do buducna bude mat europa narodnostne zlozenie podobne ako USA po premiesani ras? ...NO, len aby to nebola priprava a zamienka na buducu vojnu v europe.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: sportklub hungaryTo není problém dneška. Problém dneška je to, že čeští voliči dají nadšeně hlas komukoliv, kdo jim maže med kolem huby. To je riziko pro tuto zemi. Dokonce i Klaus už vstal z hrobu a založil vlastní extrémistické hnutí. |
toothpick
![]() |
|
to uz jepolitika vorti...problemom beznych ludi moze byt napr. aj znasilnovanie ceskych alebo europskych dievcat mladymi arabmi. a nebodaj ak niektorej bude velmi ublizene napr. aj smrtelne, veruze moze byt v europe veselo...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: sportklub hungaryNe, to skutečně není problém. A neznám v okolí žádnou paní nebo slečnu, kterou by znásilnil Arab. Ale znám spoustu lidí připravených volit fašouny. |
toothpick
![]() |
|
RE: sportklub hungaryTo ale není problém jenom českých voličů.Je to stejné všude na světě.Po zákonitých problémech,které čekají např.Německo v příštích letech,přijde nový A.,který jim taky bude mazat med.Situace se prostě vždy po několika desetiletích opakuje.Lidi jsou pořád stejní. |
garrrry
![]() |
|
RE: sportklub hungaryHitler vyprovokoval sám některé věci, aby strhnul celé Německo na svojí stranu. Ten byl schopen podpálit parlament. Stejně tak extrémisté u nás mohou před volbama zorganizovat i nějaký teroristický útok. Tito lidé jsou nebezpeční. |
toothpick
![]() |
|
moznoze vorti, niektore slecny sa nechaju arabom znasilnit aj tzv. sami a su cele happy. avsak co nato okolie? jednoducho situacia v europe este nieje natolko pripravena, aby zvladala postupnu tzv. islamizaciu europy a jej tolerovanie. napriklad, ako by zvladali arabi na svojom uzemi krstenie a novych krestanov? dost bolo vojny na blizkom vychode, teraz treba vojnu v europe?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: sportklub hungarytoothpick: To, že mám rád svou vlast. To, že mi není lhostejná její budoucnost.To, že jsem přísahal, že ji budu proti takovýmto šmejdům, bránit, to ze mne dělá fašouna?! Sorry, ale takový názor může vypotit jen levicově orientovaná smažka s čírem na palici. Sorry, ukázal jsi, že jsi zdegenerovaný jedinec, závislý jen na tom, co vyblijou média do světa, nemající svůj vlastní názor a komplexní pohled na věc. A já jsem teď právem hrdý, že jsem oním fašounem. Stejně jako zbývajících 96% obyvatel naší republiky a 97% obyvatel Evropy. V historii dostali vždy islamisti od evropanů řádně nakopáno. A tak tomu bude i tentokrát. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
SoudruhaPutina na ně.Ten by to vyřešil během dvou dnu.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |