![]() |
|
digi sport za 500Dnes jsem byl u rodičů, mají UPC TV a za 270 kč mají všechny sporty v HD a mnoho dalších programů, jelikož my na vesnici nemáme takovou možnost tak mi připadá, že nás ty společnosti pěkně berou u huby. Chtěl jsem novou Digi, ale jestli si myslí,že se nechám vidirat jejich základním a extra balíkem za 500 Kč tak na ne z vysoka .... |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
Samozřejměroční uvazek,ale ten nějak v říjnu končí mám zavolat a domluvit se co a jak dále.Uvidím co nabídnou. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
toothpickJakej dlouhodobej jsem u nich v říjnu rok.Asi toho moc nevíš akorát hádáš do větru.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: digi sport za 500Připojení po kabelu a nabídka přes satelit je něco jiného.......ale autor si chtěl zase jenom postěžovat.Nikomu nic neplatím a příjem free orbitu mám zcela jen pro zábavu....![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
@ remě štve, že podle rozpisu těch balíčků dají do balíčku extra oba digisporty + oba sporty 1,2 a samozřejmě je podmínkou zakladní balík, myslím, že v tomto případě dosti pohoří s novým zákazníkem, najivně jsem si myslel,že chtějí více zákazníků získat lepšíma službama a za stejnou cenu, ale opak je pravdou |
jans
![]() |
|
@jansVěnuj tech 500,- měsíčně spíše do češtiny než do předplatného. Budou to lépe utracene peníze. Hlavně pro tebe. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 977 |
![]() |
|
@ zzzDíky chytráku, na tvůj názor jsem čekal |
jans
![]() |
|
RE: digi sport za 500Doba kdy byla Digi TV nejlevnější službou je naštěstí pomalu pryč, no a chtít lepší a kvalitní službu za stejnou cenu? Pobavilo![]() |
Maxik23
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 356 |
![]() |
|
Maxik23Úplně by stačilo ponechat stávající službu bez změny(s DS HD 1) a kdo chce lepší a kvaliní ať si připlatí! |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
RE: digi sport za 500Vždyť to tak i nechávají, do léta příštího roku a to není až tak málo ... |
Maxik23
![]() |
|
RE: digi sport za 500Dle infa z DigiCZ ve stávající Digi již nebude DS HD1 dostupná- jen mazanice v SD,takže určitě to stejné nenachávají!![]() |
hoss
![]() |
|
@ hosspřesně jak píšeš, pro mě je to 100% zdražení, a abych se upsal na dva roky a oni za rok o PL přišli tak to bych asi těžko rozdýchával![]() |
jans
![]() |
|
RE: digi sport za 500UPC je nejhorší firma v ČR. Neumí jednat s klienty a má obchodní praktiky že za to dostává pořád pokudu.Internet? Pokud hodně stahuješ začnou tě omezovat... Ten dotyčný port... u každého je něco... |
janse
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 370 |
![]() |
|
RE: digi sport za 500Nejdřív jsem zrušil O2TV(nedostupnost HD příjmu),k 1.10.2015 DigiCZ,tak už mi zbývá jen předplatit si Nc+ s PL na 12měsíců(kvalita-cena)...![]() |
hoss
![]() |
|
RE: digi sport za 500Hm, takže nějaká další změna? Mé info je takové, že programy, které jsou ve staré Digi TV pojedou min. do začátku léta příštího roku. |
Maxik23
![]() |
|
RE: digi sport za 500Pokud ve staré Digi pojede PL v HD,jak doposud,tak je to dobrá nabídka,ale podle informaci od operátora,tak tomu nebude a mazanice v SD nechci! |
hoss
![]() |
|
@ hossjen mi je záhadou proč už v těch balíčkách nezvěřejnili HD programy, dle mého vyčkávají co na to divák a myslím, že si to budou muset přehodnotit, protože jinak od nich lidi utečou |
jans
![]() |
|
RE: digi sport za 500Divák se buď podřídí a nebo ne, neočekávám, že budou nějak upravovat nabídku. HD programy zveřejní, něco by mělo jít z kapacity Slovak Telekom, se kterým se Lama dohodla. |
Maxik23
![]() |
|
@jansMohli by označit HD programy, s tím soulasím, ale jelikož do spuštění Nové Digi zbývá ještě necelý měsíc, asi s tím nepospíchají![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
@jansUrčitě se bude jednat o oba Digisporty a Sport 1 a 2, jinak by nebyly psány i v základu. S ostatními HD se musíme nechat překvapit![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: digi sport za 500Kvasnak: Už víš kdy k tobě dojede technik aby provedl výměnu přijímače a nebo se z Digi TV ještě nikdo neozval? |
Maxik23
![]() |
|
Maxík23Z Digi mi volali, že se mi technik ozve v půlce září.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: digi sport za 500janse: Než začneš blábolit ta svoje moudra, tak si alespoň ověř fakta, tj. že firma UPC dostala pokutu naposledy v roce 2012. A že by dostávala nějaké pokuty neustále, to máš tak leda představy po nějaké omamné látce, ale skutečnost je přesně opačná.Internet (tedy některé porty, např. 21-ftp, 25-smtp apod.) jsou blokovány pouze v případě, že je na nich nestandardní provoz. Typicky zavirovaný PC. Ale v žádném případě ne proto, že se něco stahuje. Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
technikTKRseš vtipnej a ještě si hraje na technika :D Narozdíl od tebe v UPC sem pracoval a vím jak to tam chodí. Jedno ti poradím když ti vadí moje moudra tak sem NELEZ! Taky ti nelezu do UPC... |
janse
![]() |
|
technikTKRJinak ten tvůj citát co máš tak Werich nikdy neřekl když seš tak dokonalej... Píšeš to jen ty a jako ICEMAN na BMW... :D |
janse
![]() |
|
RE: digi sport za 500Jedinec s takovým komplexem jako ty může pracovat tak leda někde v parku při úklidu exkrementů, ale zcela jistě ne v UPC![]() Jinak to, kdo sem má nebo nemá lézt, rozhodně nebude určovat nějaký naplavený soplák, který zde není ani rok. Až tady budeš alespoň 10 let, tak se ozvi a můžeš být partner do diskuze. Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
![]() |