Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

digi sport za 500

Dnes jsem byl u rodičů, mají UPC TV a za 270 kč mají všechny sporty v HD a mnoho dalších programů, jelikož my na vesnici nemáme takovou možnost tak mi připadá, že nás ty společnosti pěkně berou u huby. Chtěl jsem novou Digi, ale jestli si myslí,že se nechám vidirat jejich základním a extra balíkem za 500 Kč tak na ne z vysoka ....

jans
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60
Odpověď v diskusním vlákně

Samozřejmě

roční uvazek,ale ten nějak v říjnu končí mám zavolat a domluvit se co a jak dále.Uvidím co nabídnou.

hobo
Registrace: 1/2007

toothpick

Jakej dlouhodobej jsem u nich v říjnu rok.Asi toho moc nevíš akorát hádáš do větru. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

RE: digi sport za 500

Připojení po kabelu a nabídka přes satelit je něco jiného.......ale autor si chtěl zase jenom postěžovat.Nikomu nic neplatím a příjem free orbitu mám zcela jen pro zábavu.... :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

@ re

mě štve, že podle rozpisu těch balíčků dají do balíčku extra oba digisporty + oba sporty 1,2 a samozřejmě je podmínkou zakladní balík, myslím, že v tomto případě dosti pohoří s novým zákazníkem, najivně jsem si myslel,že chtějí více zákazníků získat lepšíma službama a za stejnou cenu, ale opak je pravdou

jans

@jans

Věnuj tech 500,- měsíčně spíše do češtiny než do předplatného. Budou to lépe utracene peníze. Hlavně pro tebe.

zzz
Registrace: 1/2006

@ zzz

Díky chytráku, na tvůj názor jsem čekal

jans

Doba kdy byla Digi TV nejlevnější službou je naštěstí pomalu pryč, no a chtít lepší a kvalitní službu za stejnou cenu? Pobavilo :))

Maxik23
Registrace: 5/2013

Maxik23

Úplně by stačilo ponechat stávající službu bez změny(s DS HD 1) a kdo chce lepší a kvaliní ať si připlatí!

hoss
Registrace: 8/2015

Vždyť to tak i nechávají, do léta příštího roku a to není až tak málo ...

Maxik23

Dle infa z DigiCZ ve stávající Digi již nebude DS HD1 dostupná- jen mazanice v SD,takže určitě to stejné nenachávají! Rv

hoss

@ hoss

přesně jak píšeš, pro mě je to 100% zdražení, a abych se upsal na dva roky a oni za rok o PL přišli tak to bych asi těžko rozdýchával :(

jans

UPC je nejhorší firma v ČR. Neumí jednat s klienty a má obchodní praktiky že za to dostává pořád pokudu.
Internet? Pokud hodně stahuješ začnou tě omezovat... Ten dotyčný port...

u každého je něco...

janse
Registrace: 10/2014

Nejdřív jsem zrušil O2TV(nedostupnost HD příjmu),k 1.10.2015 DigiCZ,tak už mi zbývá jen předplatit si Nc+ s PL na 12měsíců(kvalita-cena)... :8)

hoss

Hm, takže nějaká další změna? Mé info je takové, že programy, které jsou ve staré Digi TV pojedou min. do začátku léta příštího roku.

Maxik23

Pokud ve staré Digi pojede PL v HD,jak doposud,tak je to dobrá nabídka,ale podle informaci od operátora,tak tomu nebude a mazanice v SD nechci!

hoss

@ hoss

jen mi je záhadou proč už v těch balíčkách nezvěřejnili HD programy, dle mého vyčkávají co na to divák a myslím, že si to budou muset přehodnotit, protože jinak od nich lidi utečou

jans

Divák se buď podřídí a nebo ne, neočekávám, že budou nějak upravovat nabídku. HD programy zveřejní, něco by mělo jít z kapacity Slovak Telekom, se kterým se Lama dohodla.

Maxik23

@jans

Mohli by označit HD programy, s tím soulasím, ale jelikož do spuštění Nové Digi zbývá ještě necelý měsíc, asi s tím nepospíchají ;)

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

@jans

Určitě se bude jednat o oba Digisporty a Sport 1 a 2, jinak by nebyly psány i v základu. S ostatními HD se musíme nechat překvapit ;)

Skylink + O2TV

kvasnak

Kvasnak: Už víš kdy k tobě dojede technik aby provedl výměnu přijímače a nebo se z Digi TV ještě nikdo neozval?

Maxik23

Maxík23

Z Digi mi volali, že se mi technik ozve v půlce září.

Skylink + O2TV

kvasnak

janse: Než začneš blábolit ta svoje moudra, tak si alespoň ověř fakta, tj. že firma UPC dostala pokutu naposledy v roce 2012. A že by dostávala nějaké pokuty neustále, to máš tak leda představy po nějaké omamné látce, ale skutečnost je přesně opačná.
Internet (tedy některé porty, např. 21-ftp, 25-smtp apod.) jsou blokovány pouze v případě, že je na nich nestandardní provoz. Typicky zavirovaný PC. Ale v žádném případě ne proto, že se něco stahuje.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

technikTKR

seš vtipnej a ještě si hraje na technika :D Narozdíl od tebe v UPC sem pracoval a vím jak to tam chodí. Jedno ti poradím když ti vadí moje moudra tak sem NELEZ! Taky ti nelezu do UPC...

janse

technikTKR

Jinak ten tvůj citát co máš tak Werich nikdy neřekl když seš tak dokonalej... Píšeš to jen ty a jako ICEMAN na BMW... :D

janse

Jedinec s takovým komplexem jako ty může pracovat tak leda někde v parku při úklidu exkrementů, ale zcela jistě ne v UPC :razz:
Jinak to, kdo sem má nebo nemá lézt, rozhodně nebude určovat nějaký naplavený soplák, který zde není ani rok. Až tady budeš alespoň 10 let, tak se ozvi a můžeš být partner do diskuze.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra